Piersicute de iulie-august 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata, fetele!

Stau si eu la o cafea cu voi si apoi mai trag un pui de somn.
B_1403, eu cand cineva imi spune ceva rau nici nu mai ascult ma retrag in lumea mea si ma gandesc la altceva. Am asa o chestie de a da impresia ca ascult cu atentie "sfaturile" dar de fapt ma gandesc la altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

muraturica, e ok sapt 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buan dimineata dargelor!
am ajuns, in sfarsit, la zi cu cititul
acum daca plec la 3 de la serviciu, acasa nu deschid intotdeauna calculatorul....dimineata am de recuperat, nu gluma
Multumesc de cafea si sper sa aveti o zi frumoasa, mai ales ca este ultima de lucru

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Muraturica, e posibil ca dr sa incerce totusi sa te convinga sa faci DT sau macar triplu test (e aproape aceeasi poveste, doar ca mai testeaza inca ceva din sangele mamei - insa tot statistic e) - am senzatia ca ei primesc ceva procente din banii pe care ii dam la analizele astea...
Eu cand am vazut-o pe dr ca se uita la mine ca la o nebuna ca nu vreau sa fac nici DT nici TT, in ciuda translucentei mari, i-am spus: "Ok, il fac, dar nu vreau sa stiu rezultatul.", moment in care s-a retras instant si m-a lasat in 'inconstienta' mea.

17+
MTHFR - A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, mai cu intarziere. Am sefa nervoasa azi si nimic nu e bine. Sper sa nu ajung si eu asa pe la 60 de anu. Ma rog, ieri am mancat foparte putin, adica o portie de musaca, un mar si cateva bucati de rahat. Trwebuie sa iau neaparat vitamine. In rest ce sa va spun, prietena mea a perdut copilul in luna a noua. Cand s-a dus la ecograf era mort. Asa cum am zis, fiecare are un destin si nu trebuie sa ne gandim la lucruri rele. Nu vreau sa va intristey, ea este in soc. Intru mai tarziu. Pup pev toate

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neata fetelor,

sunt putin invidioasa pe cele care au simtit deja bebeii, eu la 15 sapt jumate inca nu am simtit nimic!

M-am uitat si eu pe meniurile voastre, majoritatea mancati sanatos, insa mi-a sarit in ochi o graviduta care mananca prea multi cremvursti! Atentie mare, e unul din mezelurile cele mai toxice, contine 90% grasime, resturi de carne si nenumarate E-uri! Stiu ca uneori pofta e mare, dar cred ca trebuie sa alegem mai intelept ce mancam pt ca ajunge si la bebe, care nu are nimic de castigat din astfel de mancaruri.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Multumesc de raspuns balanta.
Niccostea, sper sa nu incerce dr. gine sa ma conving de nimic. Pana acum eu am fost chair multumita de ea. Imi inspira incredere si pare bine pregatita. Sper sa nu imi schimb parerea cu aceasta ocazie.
Oricum, m-am reprogramat pe luni. Abia astept sa il vad pe bebe si sa ma asigur ca e bine.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, si mie mi se pare ca manci f putin. asa cum zici, ar fi bine sa iei niste vitamine.
ARUBA, eu pe primul bebe l-am simtit destul de tarziu, pe la 19 sapt. E drept ca avea si placenta anterioara si ea atenua miscarile pe care le percepeam eu. Se zice ca la a doua sarcina il simtim pe bb mai repede ca la prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

balanta-ce ma bucur ca ai simtit un bebelik....
apropo de meniuri- sunt sanatoase-mai putin cremwustii....si incercati sa bagati in meniu nuci-am citit ca-s f bune.eu le-am pus in cuptor putin si sunt f crocante si bune.

eu nu prea mananc fructe-imi fac doar fresh de portocale+lamaie..iar legume....ce legume putem manca in anotimpul asta????
morcovii-dar au multa vit A-si n-ar fii prea indicati.
mai am o problema legata de peste-cu mercurul lor-
voi ce peste mancati? ton conserva cica avem voie 1/saptamana; macroul-cica nu e bun
somon-ul ar fii ok?
de dorada ce stiti?
pastravul ?

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+13 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

am citit prospectul de la vitaminele laurei- aktiv mami-doppel.
mi se par f complexe.
ada-poate intrebi dr despre ele,sau ia-le pur si simplu.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+13 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput