Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 8
claumarcoci spune:
Neatza
Si noi tot la Dr Apostol am fost si ne-a zis ca avem pareza , dar in rest a fost ok
Alyna felicitari ptr realizarile lui bb,
Hellen nu merge link-ul dar banui ca e un aparat de masaj gen relax and tone, am si eu si inca nu-l folosesc pe burtica ca exista sansa sa se desprinda operatia( nasa mea a patit asa cu masajul), dar il folosesc pe picioare si partea superioara a abdomenului
Cat despre burtica, eu am senzatia ca uneori simt ca se contracta uterul, mai ales cand sta bb intins pe burtica mea.
Oare e posibil ca si azi la 5 luni dupa operatie sa se mai retraga uterul.
Aproppo de 5 luni facem cinste cu tortulet azi, suntem bebe mare, Doamne ce repede a trecut timpul, asteptam dintisorii, apoi diversificarea, si ce o mai urma.
La cate luni si-au bagat bb vostri piciorul in gurita??
claumarcoci spune:
Hellen am uit, sa zic ca pentru mucisori e bun Sterimar cu Cupru, avem si noi si e mult mai ok ca cel normal.
Sper sa scapati si sa mergeti inainte cu botezul.
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Seara buna! Felicitari, Nico!!! Sanatate multa si tie, si lui bebe, sa fiti fericiti impreuna 100 de ani! MElise, dr. Lazar a fost medicul meu la inceput si mie mi-a placut tare de el. Dar la final am mers la dr. Cacicovschi pentru ca pe vremea aia erau tarife diferite pt medicii angajati si colaboratori si nu mi s-a parut ok sa dau 1500 de lei in plus doar ca sa nasca cu un anumit medic. Dar pe Lazar l-as recomanda fara retineri. E super ok. |
Stefana si acuma unii medici colaboratori au tarif suplimentar. Dna. Mihalceanu are 700 ron in plus la nasterea naturala. Probabil ca la cezariana si mai mult...nu stiu...E aiurea faza asta, dar na...fiecare cu ale lui. Eu sunt pe ultima suta de metri si nu mi-as schimba doctorul acuma, dar se pare ca daca bebe vrea sa vina intre 15 si 21 februarie va trebui sa o fac oricum. Multumesc pentru impresiile pozitive despre dr Lazar.
MElise
Gabrielita81 spune:
Noi am fost la dr Botez si a fost ok..sanatate multa bebelusilor raciti...offf si eu sunt racita...am sufletul acru de la atatea ceaiuri cu lamaie
oana.irina spune:
Buna dimineata!
Felicitari pentru:
- Bebe Ioan-Mihail pentru ca a venit pe lume pe cale naturala!!!
- Bebe David pentru sarbatorirea a 5 luni de zile!!!
- Bebelusa Maia pentru rezultatul ecografiei!!!
- Bebe Alex pentru primii pasi!!!
Corina, fix asa face si a mea. E jale, nu sta o sec. Se intoarce pe burta si se trage pe masa de infasat pana la capatul ei si se lasa atarnata in jos. Eu sunt cu mana pe ea, fireste, dar ma strange in spate cand ma gandesc ca s-ar putea arunca de acolo. E foarte agitata. De multe ori ii pun scutecul cu ea sezand in fund.
Hellen, regret nespus ca aveti probleme. In principiu, dupa muci, daca sunt tinuti la caldurica si continuati tratamentul, raceala dispare. Sa speram ca o sa puteti face Botezul fara sa riscati foarte mult si fara urmari nefericite. Nu am reusit sa vad aparatul. Grasimea se duce, stai linistita. Inca e devreme. Eu am slabit de tot, poate chiar prea de tot si inca am senzatia de burta care atarna. Ar trebui sa ma apuc de abdomene, dar sunt atat de obosita mereu...
Dada, Katy, dati-mi un pont de unde sa cumpar si eu mai avantajos Mustela. Ma intereseaza in spacial Stelatopia. Cat am fost gravida, am comandat creme de pe site-ul lor, pentru mine. Pentru fata nu am luat nimic de la Mustela. Am mers pe Ducray si La Roche Posay, de care sunt de-altfel multumita ca si produse de ingrijire si cosmetice, insa pentru iritatia pe care o are Maria, as incerca recomandarile tale DaDA si apoi sa merg si la dr sa vedem.
AlynaB spune:
Multumim pt felicitari!!!!1
Corina, Oana...acuma nu e nimic, stati sa mai creasca putin si vedeti atunci :). Eu daca il scap 1o sec din ochi, a disparut.Il strig si il caut prin toata casa.Nu imi raspunde.Sta pitit pe undeva si face prostioare.Zilele trecute s-a pitit intre flori si manca pamant.Imi intra in masina de spalat, deschide sg si intra.Mi-a varsat o sticla intreaga de balsam de rufe si mi-a spalat toata bucataria cu ea.....si lista continua:)).Nimicuri din astea.
Daca tot ati deschis sub de med Arcadia, noi am fost prima zi de Craciun la arcadia, dr balanica era de garda...Imi facea febra de vreo 2 zile cu diaree, nu era ceva de speriat dar vroiam sa stiu cauza, eu banuiam k e de la dinti.L-a consultat 2 min cred...internare, deshidratat, nu mai stiu ce virus a zis ea acolo, perfuzii si nu mai stiu ce...deja nu mai auzeam bn...Normal k am refuzat, nu mi se parea un copil atat de bolnav si mai ales perfuzii. Acasa l-am tratat cum stiu eu, a doua zi nu a mai avut nimic si surpriza! Cum am banuit, numai m-am trezit cu 3 dintisori deodata!!! In concluzie nu mai vreau sa aud de pediatrii arcadia....
oana.irina spune:
Claudia, pe la 5 luni a inceput Maria sa isi ""manance" degetele de la picioare. Neaparat ordinea asta o respectati? Intai sa ii iasa dintisorii si apoi diversificarea? Noi am inceput deja de o luna diversificarea si dintisorii nu au iesit inca.
Si vorbind de diversificare. Voi cate zile pe saptamana dati carnita? Imi inchipui ca nu e chiar ok zilnic, nu?
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Claudia, pe la 5 luni a inceput Maria sa isi ""manance" degetele de la picioare. Neaparat ordinea asta o respectati? Intai sa ii iasa dintisorii si apoi diversificarea? Noi am inceput deja de o luna diversificarea si dintisorii nu au iesit inca. Si vorbind de diversificare. Voi cate zile pe saptamana dati carnita? Imi inchipui ca nu e chiar ok zilnic, nu? Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
ziceam si eu cum as dori eu
oana.irina spune:
Doamne Alina... Am ras cu lacrimi imaginandu-mi cum se baga in masina de spalat. Desi nu cred ca e chiar de ras, avand in vedere ca unele pozne pot fi periculoase de-a dreptul. Imi inchipui ca e tare ghidus. Eu am iubit intotdeauna copiii poznasi si se pare ca asa am si eu parte de o obraznicatura. Nu are stare o clipa.
Melise, dar daca vorbesti cu d-ra doctor sa ii propui sa nasti cu un dr Arcadia, in caz ca nu vei naste cu dumneaei? Ii spui ca din pricina costurilor si cred ca intelege. Ma gandesc ca oricum nu il cunosti pe dr Lazar si ar fi acelasi lucru daca ai naste cu un doctor de la Arcadia. Mai ales ca ei fac si garzi acolo si sunt in spital in permanenta. Si sa stii ca atitudinea personalului este mai buna fata de pacientele care nasc cu doctorii lor. Eu asa am simtit, si am descoperit aceeasi parere si la o prietena care a nascut la ei cu alt dr.