Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

HOP si eu
OIYOY, iti vom simti lipsa cu siguranta, cand pui mana pe net sa ne dai de veste ,cum se acomodeaza micuta acolo! succes in noua locatie, sa nu ne uiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Multumim mult de incurajari tuturor!Plecarea e pe 1 martie asa ca ne dorim ca primavara asta sa fie un inceput bun...
Antonia felicitari pentru cele 9 lunisoare!Crestere usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Nico scuze de gafa bb Ioan Gabriel, am uitat de povestea cu Mihail, ma ierti da, daca nu vin cu mielul ..

Mami fericita de David 12.09.11

Te iert, nu vreau sa-mi apari cu vreun mielut...nu stau la casa ca sa-l pot tine si nici nu-mi place carnea ..
Copilasul meu e papacios, ii dau numai laptic de la mami, noaptea se trezeste doar de 2 ori sa pape in schimb recupereaza ziua

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

NEata

Madline, multumim
Am updatat documentul https://docs.google.com/document/d/1eWNSM37RU99vxsheLWI95dbO-4w-HAEHaKUqmK8BWxU/edit?hl=en_US&pli=1
Tu cu Estelina v-ati incadrat in puseele astea ?

Nico, poti sa il infasi dar doar la manute. Sunt multe mame care spun ca atunci cand e infasat doarme mai bine pt ca nu da din manute. Maia nu a vrut sa stea infasata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Mada, Clau si DadaIna, multumim pentru raspuns.
Eu nu l-am infasat deloc, ii mai acopar manutele ca mai tresare, dar vroiam sa vad voi cum ati facut, pentru ca eu eram impotriva infasatului.

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Nico bravo mami
Lena ce zici te bagi la un capitol nou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Capitol nou, poftiti va rog http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170527&nm=Nasterea-la-Arcadia-Iasi-Hai-Simonik-33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Felicitari Nico pentru alaptatul exclusiv!!!
Eu pe Andrei am incercat sa il infas cat de cat cand am venit de la maternitate, dar a fost o adevarata aventura.Dormea mai linistit infasat ca nu mai tresarea in somn in schimb nu statea in fiecare noapte infasat.Dadea din manute si din piciorute si plangea cateodata ca il lasam asa cum era, nu-mi mai trebuia sa il infas.In schimb a avut manutele acoperite , intai cu manusele, apoi a inceput sa le dea jos si se zgaria si am trecut la varianta cu ciorapei mai lunguti (pana la cot)ziceai ca e o domnisoara cu manusi, dar a functionat si nu-i mai scotea asa usor.
Asistenta din maternitate zicea de infasat ca ei stau mai bine asa ca se simt ca in burtica unde spatiul era mic si cald si ca daca le este frig ceea ce mananca ii ajuta sa-si regleze temperatura si nu cresc f bine.Teoretic asa ar fi acum nu stiu sigur...
Crestere usoara si alaptat exclusiv.

Noi ne-am trezit papam ceva si plecam afara putin sa vedem care e atmosfera.

Mergi la inceput