Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 21
LenaC spune:
Se baga cineva la comanda http://www.tikki.ro/index.php ?
Reducere de 35% pt 4 bucati :)
Am luat pentru o prietena, sunt foarte moi si faini :)
Stefana spune:
Buna, fetelor. Da cred ca sunt pozele mele. Am incercat sa pun niste poze si sa va scriu, dar in timp ce se incarcau s-a trzit Tudor si am inchis pur si simpli calculatorul si nu credeam ca s-au postat. Ma duc sa vad ce si cum si sa le mut in albumul meu.
Am pus poze de la locul de joaca din mall, unde am fost duminica. I-a placut tare mult lui Tudor, desi era cam frig acolo. L-am tinut cu caciulita pe cap.
Claudia, parca tu intrebai de diversificare. Eu am inceput cu suc de mar cateva zile, apoi mar cu morcov, apoi am pus si putina pulpa de morcov pt ca nu-i placea sucul simplu. Pe urma am facut supica din morcov si albitura si pasam si putine legume, ca iar n-a vrut zeama chioara. Apoi banana, para, cereale fara gluten, telina, branza, cartof dulce, cartof, avocado, carnita, pastai, brocoli, sfecla rosie, galbenus, cereale cu gluten cam in ordinea asta. Eu inca nu-i dau sare si zahar, decat ce se mai gaseste in borcanelele pe care le mananca destul de rar. O singura data i-am dat o feliuta mica de cascaval si in rest nimic din ce nu are voie. Acum, daca as gasi cascaval fara sare i-as da, ca am inteles ca e bun. iaurtul nu-i place sub nici o forma, nici cu fructe, nici cu nimic. Ii pun cate putin in piureuri.
Branzica i-am facut vreo 2 luni din lapte praf, la recomandarea medicului, apoi am trecut pe lapte de vaca pasteurizat. Lapte praf mai folosesc rar sa-i fac cu cereale, ca eu nu mai am suficient sa scot cu pompa. Lapte de vaca nu-i dau decat sub forma de branza.
Cereale fara gluten am luat Milupa Bio, apoi cu gluten tot asa. Am mai luat Organix si Nestle am primit (nu recomand, pt ca sunt fff dulci). La fel, nu recomand biscuitii Nestle, care au zahar. Am luat Organix, care sunt ffff buni.
M-am intins ca o placinta. Nu stiu daca e cel mai bine asa cum am facut eu, dar Tudor e cam mofturo la mancare, adica mananca bine, dar daca nu-i place ceva prefera sa stea flamand, asa ca incerc sa fac in asa fel incat sa manance ce trebuie, dar sa-i si placa. N-as vrea sa ajung sa-l hranesc cu prostii doar pt ca numai pe alea le mananca.
Eu inca mai caut olita, ceva rezonabil si practic. Aveti dreptate cu briz-briz-rile la olite, s-ar putea sa-l distraga. Ceva sugestii?
Fug sa vad de poze.
Pupici!
LenaC spune:
Stefana, eu cred ca o sa astept pana la 1,5 ani ca sa folosesc olita (nu dati cu rosii), de asta nici nu prea m-am interesat.
Imi spunea o mama ca olita simpla muzicala este ok. Cand face bb pipi olita incepe sa cante si astfel stimuleaza bebe sa vrea sa faca asa http://www.intrasavezi.ro/olita_muzicala_douceur/909.htm .
Din asta http://www.wonderbaby.ro/olita-muzicala-bertoni.html am vazut si la Carefour.
Nepotica mea a avut asa si cand s-a prins de faza scuipa in olita si dadea cu manuta ca sa inceapa sa cante
Maia a adormit la 9, de vreo trei zile se culca mai devreme si am si eu timp seara sa mai fac treburi
Seara frumoasa mamici si burtici.
Hai Simonik !!!
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Claudia, am luat pt ca o prietena vroia sa isi ia si am luat in 3 (cu inca cineva)... deci eu doar 3 buc 180 ml si 3 buc 240 ml. Am luat dim astea ca mi-aU spus multe mamici ca sunt ft utile. Eu biberoane nu am luat Am unul primit si o sa il transform in jucarie (pun ceva colorat in interior) Iulia, ai facut muschi, nici nu mai tb sa mergi la sala :) Nico cum e bb acasa? Simonik, cum e cu burtica? Nu pleci fara sa ne anunti, nu? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Lena, e foarte frumos cu bebe...nu imi imaginam ca e asa de frumos sa fii mama desi dintotdeauna mi-am dorit copilas.
Mami fericita cu Ioan Gabriel
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui LenaC Se baga cineva la comanda http://www.tikki.ro/index.php ? Reducere de 35% pt 4 bucati :) Am luat pentru o prietena, sunt foarte moi si faini :) Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Eu ma bag , acuma sa masor talpita lui bb ca e cam tapaligos . M-am uitat dimi la totuldespremame, a fost cu un consultant in alaptare din LLL si a vb si un dr ortoped pediatru despre cum se aleg corect papucei la copii... cand tii talpa intre degete trebuie sa se indoaie si cand bagi piciorusul, la spate sa fie liber pret de un degetet.
Sper ca am explicat bine
Papucei sunt ff faini, aveam si eu link-ul salvat, pacat ca nu-s si de exterior , adica sa mearga pe jos cu ei in parc
Dar cum iau marimea corecta ???Scrie ca trebuie cu 1 cm mai mari ca talpa lui bb, talpa lui bb meu e de 12 cm, deci iau de 13 cm, adica de 12-18 luni ?
claumarcoci spune:
Nici nu am zis Neata si o cafea maare ca bb e treaz de la ora 3 jumate, a scancit din juma in juma de ora si a adormit numai in brate, nu are temp, dintoci sunt de vina ,acuma se joaca,roade tot .
Stefana multumesc de sfaturi , le-am notat.
KATY_28 spune:
citat din mesajul lui LenaC Se baga cineva la comanda http://www.tikki.ro/index.php ? Reducere de 35% pt 4 bucati :) Am luat pentru o prietena, sunt foarte moi si faini :) Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Buna dimineata si de la noi si o cafeluta buna si aromata!
Ne bagam si noi la comanda si trimit banii pe card, de luat o sa-i ia cumnata mea ca sta in Iasi.
Plimbari placute la cine iese azi din casa.
iulia_iulia spune:
LENA ,vreau si eu o pereche de papucei,dar am o intrebare ,nu sunt masuri standard 6-12 luni ? de ce spunea CLAUDIA ca vrea sa masoare talpa lui DAVID? Cand te hotarasti sa dai comanda ne anunti ca sa-ti zic ce model as dori
Dar la hainute nu se baga nimeni?
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui Stefana . Acum, daca as gasi cascaval fara sare i-as da, ca am inteles ca e bun. Stef si bebe iubit (24.03.2011) It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
De ce nu faci tu in casa, se face foarte usor si e mult mai ok ca cel din comert
Eu am o reteta dar nu am facut demuult, faceam la mama acasa, si chiar ieri ma gandeam sa fac.
Am vazut pe blog la o fata reteta si e chiar ca a mea,http://stefyharnicutza.blogspot.com/2012/01/cascaval-de-casa.html
Lena la cei cu papuci scria ca au discount pana la 15 feb, oare mai prindem?
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia LENA ,vreau si eu o pereche de papucei,dar am o intrebare ,nu sunt masuri standard 6-12 luni ? de ce spunea CLAUDIA ca vrea sa masoare talpa lui DAVID? Cand te hotarasti sa dai comanda ne anunti ca sa-ti zic ce model as dori Dar la hainute nu se baga nimeni? |
Iulia au tabel cu marimi,langa pret sau adauga in cos scrie ghid masuri, iar la intrebari frecvente scrie cum sa alegi marimea corecta.