Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Si noi am fost putin afara sa cumparam figurine de pus pe perete.Azi redecoram camera.Am cumparat un pestisor acum cateva saptamani si l-am lipit pe dulap, cand se trezeste Andrei asa mai vorbeste cu el si rade, e prietenul lui.
Greu de mers prin zapada, o adevarata aventura, noi asteptam caldura sa iesim cu carutul.

Legat de crema Mustela - Dimineata cand m-am trezit aveam o pata pe fata care nu trecuse nici dupa o ora, m-am dat mu Mustela stelatopia crema si in 10 minute nu o mai aveam.
Si lui Andrei i-a trecut dermatita de pe fata si am inceput sa il dau pe data de 9.
Multumim fetelor care au vb pe forum de crema caci datorita lor am cumparat-o si acum suntem bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Sa continuam mesajul ca nu-s cum am reusit sa-l trimit
Lena te pregatesti de diversificare, noinfacem planuri pe aici si tu......cumperi deja..
Eu de data asta cumpar numai cand am nevoie,nimic inainte, ca uite asa am stoc de bibe si nu le-am folosit( imi pare rau doar ca le-am luat, eram burtica in extaz)si multe alte stocuri,care le-am facut cadou
I-am dat lui bb o feliuta de mar la ros, dadea cu limbuta, o strangea in gingie, se uita la mine. iar o lua si o baga in gurita, era cam nedumerit, dar se vedea ca ii placea , era un scump
Iulia vazut pozele , cele doar cu data sunt ale lui Stefana nu? asa am tras concluzia ca e bb cu cascuta mov in cap( sper ca nu am incurcat iarasi mamicile si copii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Claudia cred ca era asa scumpel DAVID cu marul
Intradevar albumul numai cu data e al STEFANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Iulia cu carutul?????/// Da ce edili stau la tine in cartier de ai avut alei dezapezite
Lena

Mami fericita de David 12.09.11

?

Mergi la inceput

Claudia, am luat pt ca o prietena vroia sa isi ia si am luat in 3 (cu inca cineva)... deci eu doar 3 buc 180 ml si 3 buc 240 ml.
Am luat dim astea ca mi-aU spus multe mamici ca sunt ft utile.

Eu biberoane nu am luat
Am unul primit si o sa il transform in jucarie (pun ceva colorat in interior)

Iulia, ai facut muschi, nici nu mai tb sa mergi la sala :)

Nico cum e bb acasa?

Simonik, cum e cu burtica? Nu pleci fara sa ne anunti, nu?

Mergi la inceput

Am reusit sa vad si eu pozele de pe g-mail cu bebeii.Toti snunt foarte frumosi de-ti vine sa-i mananci.Care mai de care mai imbracat, mai dezbracat, mai zambitor sau mai suparat, dar toti sunt niste scumpi.
Felicitari mamicilor pentru minunile lor.

Am pus si eu cateva poze cu bebe Andrei Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Katy f faine pozele si bebe si mami de asemenea, mi-a placut cea cu costumatia de marinar sau ce era,eu am vrut sa-i iau cu Sherloc Holmes dar nu m-a lasat tati
Lena asa da in 3 mai merge, ia chiar nu mai e nici o mami interesata sa ne combinam?
Iulia daca vrei poti sa-ti imprumut un port bebe de la chicco, eu nu-l mai folosesc, e ok, treci de zapada mai usor, apoi mi-l dai inapoi si-l dau si eu de la cine l-am primit
O seara frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Katy f faine pozele si bebe si mami de asemenea, mi-a placut cea cu costumatia de marinar sau ce era,eu am vrut sa-i iau cu Sherloc Holmes dar nu m-a lasat tati
Lena asa da in 3 mai merge, ia chiar nu mai e nici o mami interesata sa ne combinam?
Iulia daca vrei poti sa-ti imprumut un port bebe de la chicco, eu nu-l mai folosesc, e ok, treci de zapada mai usor, apoi mi-l dai inapoi si-l dau si eu de la cine l-am primit
O seara frumoasa

Mami fericita de David 12.09.11

Multumim de cuvintele frumoase!

Mergi la inceput

Katy, m-am uitat si eu acum la poze. CE scump e bebe Andrei !!!
Tu esti o copilita

Madline, ce mai faceti?

Stefana, am vazut ca ati pus poze noi, sunteti mari deja :)

Mergi la inceput

Cine vrea http://www.facebook.com/profile.php?id=100001064139308 poate comanda aici produse de pe mothercare.com

Mergi la inceput