Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Noi am inceput cu suc de morcov simplu. Apoi dupa ce s-a obisnuit, am introdus fainos fara gluten in el. Am continuat cu suc de mar, amestecat cu suc de morcov, dar proportia a fost de 1/3 mar si restul morcov. Nimic din ce i-am dat de mancare nu a refuzat, nici reactii aiurea nu a avaut la niciun aliment. Se stramba usor la supa de legume, ca nu e dulce, dar mananca tot intotdeauna. Astazi am fiert orez si i-am dat la micul dejun mar fiert la abur cu orez fiert. A mancat foarte bine. Am ramas fara cereale si mi-a venit ideea cu orezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Iulia cu placere.Ma bucur ca ai reusit pana la urma sa iei produsele.
Lena farmacia aia are preturi foarte faine insa pacat ca nu sunt cele reale si nici toate produsele pe stoc nu le gasesti.
De pe site citire:
"Chiar daca produsele pe care le cautati nu sunt inca pe site, le gasim si va trimitem cea mai buna oferta de pret"....no comment.Eu tot la Stejara raman :))
Eu am dat niste lopeti la zapada din curte cat a dormit gazuta si m-au luat caldurile :)).
Si noi papam foarte bine si des orez.Si ca dulce imbogatit cu piure de fructe si ca mancare combinat cu carnita si cu legume.Nu stiu de ce spuneti ca e aagresiv marul in diversificare.E cel mai ok din toate fructele. Daca marul este agresiv ce mai ziceti de cei care recomanda sucul de portocala de la 4 luni si mai sunt si mamici care chiar dau asa bebelusilor!? Eu stiu ca nu se da asa ceva nici la 6 luni macar insa marul de la 6 luni e cel mai indicat.
Intre alimentele noi introduse am lasat si noi 2-3 zile pauza.Oricum se arunca de acum la mancarea noastra, e topita dupa placinte cu branza cu stafide facute in casa ca mi-ar manca si mana daca ar putea.:))
Am papat si pastai si putina mazare si ananas, s-a bagat cu manutele si intr-un castronel de inghetata si vad ca e totul ok.Ii mai tai legume mici si ii scot bobite de porumb de la conserva, le fac pe aburi si papa singura cu manuta.Ii plac si clatitele cu gem de zmeura facut in casa si fructele din compot.Eu nu m-am temut sa ii dau chiar daca unele au potential alergen.A fost ok si ii voi mai da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Yupiiiiiii!!!!!!!!! Am fost afara!!!!!!!!!! parca as fi facut nu stiu ce, am stat aproape jumatate de ora,e nasol ca nici aleile nu sunt curatate, doar o carare de o persoana.
O sa mai dureze pana iesim cu carutul, dar ma multumesc si asa
De Simo nu mai stim nimic, oare a nascut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Lena farmacia aia are preturi foarte faine insa pacat ca nu sunt cele reale si nici toate produsele pe stoc nu le gasesti.
De pe site citire:
"Chiar daca produsele pe care le cautati nu sunt inca pe site, le gasim si va trimitem cea mai buna oferta de pret"....no comment.Eu tot la Stejara raman :))

Cum adica nu sunt cele reale? Ca sunt mici?
Iar partea a 2-a mi se pare competitiva.
Fiecare cu preferintele lui
Eu am facut azi comanda la reciente avent http://www.adfarm.ro/products/706-avent-via-set-baby-gourmet.aspx care pe alte site-uri am gasit in jur de 90 ron + transport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Eu l-am scos pe ANDREI la plimbare putin cu carutuu ca nu avem port-bebe ,sa vedeti ce aventura of-road cu carutu prin zapada ,am facut cateva poze .
ANDREI mi se pare ca are nasul usor infundat ,in afara de apa de mare si scos muci cu pompita ,voi mai folositi si altceva?
Vai claudia nu stiu cum rezisti ,ANDREI doarme toata noaptea ,ziua nu prea doarme decat asa cate 30-40 minute ,rar 1 ora jumate.

Mergi la inceput

Claudia, si noi am fost 30 min afara, A fost super fain :)
Asa si noi cu aventura, imi era frica sa nu cad

Iulia, cu carutul? Eu nu as fi reusit
Si noi dormim foarte putin, si toata ziua e maraita :(
Dar am zis k atata timp cat doarme bine noaptea nu comentez :d

Mergi la inceput

Lena cand mai gasesti ceva interesant mai da-ne si noua de veste .
Am mai pus cateva poze pe Gmail.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Lena cand mai gasesti ceva interesant mai da-ne si noua de veste .
Am mai pus cateva poze pe Gmail.

oki

mai vreau sa iau jambiere, dar mai la primavara... sa imi spuneti dak sunt doritoare sa facem comanda impreuna. din astea http://www.poarta-ma.ro/Jambiere--set-2-perechi_p_44.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Iulia cu carutul?????/// Da ce edili stau la tine in cartier de ai avut alei dezapezite
Lena

Mergi la inceput

Da de unde Claudia ,asa prin zapada am mers ,fff greu dar am rezistat 30 min

Mergi la inceput