CUM DEZVAT COPILUL DE BIBERON?

CUM DEZVAT COPILUL DE BIBERON? | Autor: furculitz

Link direct la acest mesaj

CUM DEZVAT COPILUL DE BIBERON?
Am un baietel de 2 ani care din pacate s-a invatat sa doarma numai cu biberonul....dc cumva il pierde in timpul noptii, incepe sa planga iar daca nu ma misc destul de repede sa i-l aduc, avem parte de o adevarata criza de isterie....precizez ca-l foloseste pe post de suzeta....
am incercat sa-l inlocuiesc dar fara succes....acum nu mai vrea de nici un fel sa vada canuta, pahar cu pai sau orice altceva ce ar putea inlocui biberonul...
MA PUTETI AJUTA?????????????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu i-am taiat partea de sus a tetinei si cand a vazut ca nu mai poate suge din el pt ca tragea aer l-a mai molfait o zi doua si pe urma nu i-a mai trebuit. I-am zis ca s-a uzat tetina si ca nu e facuta sa reziste pt copiii care au dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furculitz spune:

am sa incerc...desi nu am sperante prea mari....multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Da-i o suzeta

La noi a venit mosul si a luat biberonul, pur si simplu. A lasat o jucarie in locul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Noi am capat ff rpd cu ajutorul unei povesti.
Intr-o seara la culcare cand mi-a cerut biberonul, i-am spus ca mi l-a luat o broscuta ca sa-l duca la copilasii ei ca sunt mici. S-a plans el putin si apoi i-am dar cateva jeleuri (de care ii plcau lui) si i-am zis sa nu mai planga, ca broscuta i-a adus ceva bun si mi-a zis ca din cand in cand v-a trece si ii va mai lasa cate ceva.
Si a tinut.
Dimineata a mai tras o repriza de plans si apoi gata. A UITAT.
Nu ma asteptam sa renunte asa usor, mai ales ca avea 2.4 ani

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput