CUM DEZVAT COPILUL DE BIBERON?
Am un baietel de 2 ani care din pacate s-a invatat sa doarma numai cu biberonul....dc cumva il pierde in timpul noptii, incepe sa planga iar daca nu ma misc destul de repede sa i-l aduc, avem parte de o adevarata criza de isterie....precizez ca-l foloseste pe post de suzeta....
am incercat sa-l inlocuiesc dar fara succes....acum nu mai vrea de nici un fel sa vada canuta, pahar cu pai sau orice altceva ce ar putea inlocui biberonul...
MA PUTETI AJUTA?????????????
Eu i-am taiat partea de sus a tetinei si cand a vazut ca nu mai poate suge din el pt ca tragea aer l-a mai molfait o zi doua si pe urma nu i-a mai trebuit. I-am zis ca s-a uzat tetina si ca nu e facuta sa reziste pt copiii care au dintisori
Da-i o suzeta
La noi a venit mosul si a luat biberonul, pur si simplu. A lasat o jucarie in locul lui
Noi am capat ff rpd cu ajutorul unei povesti.
Intr-o seara la culcare cand mi-a cerut biberonul, i-am spus ca mi l-a luat o broscuta ca sa-l duca la copilasii ei ca sunt mici. S-a plans el putin si apoi i-am dar cateva jeleuri (de care ii plcau lui) si i-am zis sa nu mai planga, ca broscuta i-a adus ceva bun si mi-a zis ca din cand in cand v-a trece si ii va mai lasa cate ceva.
Si a tinut.
Dimineata a mai tras o repriza de plans si apoi gata. A UITAT.
Nu ma asteptam sa renunte asa usor, mai ales ca avea 2.4 ani
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois