Noul guvern Ungureanu

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca
sa imi zici si mie ce zice crin la 14.30, daca se abate de la principii sau nu. Ponta cam vrea sa ii zica pa...

Iar daca Ponta nu are curaj, www.hotnews.ro/stiri-politic-11457621-iliescu-catre-ponta-despre-cedarea-candidaturii-buzau-daca-nu-intelegi-crin-antonescu-vin-discut-surse.htm" target="_blank">o sa-i spuna pa lui Crin sefu' lui Ponta. Ceva in genul Bai, animalule derbedeule!

Cum am scris si mai inainte, numirea lui MRU ca premier a avut tinta Ponta.

Ponta e www.evz.ro/detalii/stiri/mihai-razvan-ungureanu-invitat-la-nunta-lui-ponta-965318.html" target="_blank">prieten bun cu MRU.

Eu il banuiesc de mult mai mult(e) pe Ponta!

Deja e scenarita cronica asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Citat:

Citat:
sa imi zici si mie ce zice crin la 14.30, daca se abate de la principii sau nu. Ponta cam vrea sa ii zica pa...

Iar daca Ponta nu are curaj, www.hotnews.ro/stiri-politic-11457621-iliescu-catre-ponta-despre-cedarea-candidaturii-buzau-daca-nu-intelegi-crin-antonescu-vin-discut-surse.htm" target="_blank">o sa-i spuna pa lui Crin sefu' lui Ponta. Ceva in genul Bai, animalule derbedeule!

Ponta e www.evz.ro/detalii/stiri/mihai-razvan-ungureanu-invitat-la-nunta-lui-ponta-965318.html" target="_blank">prieten bun cu MRU.

Cred ca nu stii unde bat

Nu e exclus ca Ponta sa fie si subordonatul lui Ungureanu pe linie de serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ramiris, nu stiu daca e scenarita sau nu, pana la urma Basescu&co trebuie sa aiba o strategie pre si post-electorala. Alegerile, chiar cele la termen vor fi peste 10 luni.

Asa ca numirea de acum ar trebui sa faca parte dintr-o poveste logica ce sa le aduca avantaje PDL-istilor. Pana la urma lucrul clar este ca vor pierde alegerile si ca Basescu va trebui sa numeasca in decembrie un nou premier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Seful de la SRI=nashul lui Ponta
Seful de la SIE=prieten cu Ponta
Ponta a declarat ca o data ajuns la butoane, nu schimba sefii de la serviciile secrete.

De ce oare???

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Citat:

Citat:

Cred ca nu stii unde bat

Lol, si uite asa ramane crinul singura floare alba din gradina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Mie-mi plac scenariile astea!
In care toti baietii din parlament ii sunt subordonati pe linie masonica lui Isarescu.

Mergi la inceput

Una peste alta e tare Ungureanu, pana la urma a inceput ca liberal, e prieten cu Ponta si a fost nominalizat de Basescu. Presimt ca va avea viata lunga !

Si in spiritul discutiilor de mai sus, Ponta l-a batut prieteneste pe umar azi:

http://stiri.rol.ro/victor-ponta-catre-ungureanu-ma-bucur-ca-nu-ati-acceptat-persoane-indezirabile-ca-udrea-si-igas-771085.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

...si Isarescu e subordonat lui capcaunul ...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Citat:

Seful de la SRI=nashul lui Ponta
Seful de la SIE=prieten cu Ponta
Ponta a declarat ca o data ajuns la butoane, nu schimba sefii de la serviciile secrete.

De ce oare???

Copiloi, sunt de acord. Si mai stiu cativa din guvernul asta proaspat carora li se vad gradele sub costum. La unii e chiar traditie de familie, deh lumea-i mica... Si nu-s nici pe departe la nivelul lui Ponta sau la al lui Ungureanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali
Una peste alta e tare Ungureanu, pana la urma a inceput ca liberal, e prieten cu Ponta si a fost nominalizat de Basescu. Presimt ca va avea viata lunga !

Tot i-a scapat ceva: n-a ajuns inca in studioul lui DD!

Mergi la inceput