Noul guvern Ungureanu
Raspunsuri - Pagina 9
ramiris spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Cum am scris si mai inainte, numirea lui MRU ca premier a avut tinta Ponta. Ponta e www.evz.ro/detalii/stiri/mihai-razvan-ungureanu-invitat-la-nunta-lui-ponta-965318.html" target="_blank">prieten bun cu MRU. Eu il banuiesc de mult mai mult(e) pe Ponta! |
Deja e scenarita cronica asta.
copiloi spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ramiris
Deja e scenarita cronica asta. |
Cred ca nu stii unde bat
Nu e exclus ca Ponta sa fie si subordonatul lui Ungureanu pe linie de serviciu.
Lali spune:
Ramiris, nu stiu daca e scenarita sau nu, pana la urma Basescu&co trebuie sa aiba o strategie pre si post-electorala. Alegerile, chiar cele la termen vor fi peste 10 luni.
Asa ca numirea de acum ar trebui sa faca parte dintr-o poveste logica ce sa le aduca avantaje PDL-istilor. Pana la urma lucrul clar este ca vor pierde alegerile si ca Basescu va trebui sa numeasca in decembrie un nou premier.
copiloi spune:
Seful de la SRI=nashul lui Ponta
Seful de la SIE=prieten cu Ponta
Ponta a declarat ca o data ajuns la butoane, nu schimba sefii de la serviciile secrete.
De ce oare???
Lali spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui copiloi
Cred ca nu stii unde bat Nu e exclus ca Ponta sa fie si subordonatul lui Ungureanu pe linie de serviciu. |
Lol, si uite asa ramane crinul singura floare alba din gradina !
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Nu e exclus ca Ponta sa fie si subordonatul lui Ungureanu pe linie de serviciu. |
Mie-mi plac scenariile astea!
In care toti baietii din parlament ii sunt subordonati pe linie masonica lui Isarescu.
Lali spune:
Una peste alta e tare Ungureanu, pana la urma a inceput ca liberal, e prieten cu Ponta si a fost nominalizat de Basescu. Presimt ca va avea viata lunga !
Si in spiritul discutiilor de mai sus, Ponta l-a batut prieteneste pe umar azi:
http://stiri.rol.ro/victor-ponta-catre-ungureanu-ma-bucur-ca-nu-ati-acceptat-persoane-indezirabile-ca-udrea-si-igas-771085.html
desprecopii spune:
...si Isarescu e subordonat lui capcaunul ...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
olympia spune:
citat din mesajul lui copiloi Seful de la SRI=nashul lui Ponta Seful de la SIE=prieten cu Ponta Ponta a declarat ca o data ajuns la butoane, nu schimba sefii de la serviciile secrete. De ce oare??? |
Copiloi, sunt de acord. Si mai stiu cativa din guvernul asta proaspat carora li se vad gradele sub costum. La unii e chiar traditie de familie, deh lumea-i mica... Si nu-s nici pe departe la nivelul lui Ponta sau la al lui Ungureanu.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Lali Una peste alta e tare Ungureanu, pana la urma a inceput ca liberal, e prieten cu Ponta si a fost nominalizat de Basescu. Presimt ca va avea viata lunga ! |
Tot i-a scapat ceva: n-a ajuns inca in studioul lui DD!