Noul guvern Ungureanu

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

da de cand: "mai copii" este o insulta?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Nu e o insulta, probabil e o cutuma in exprimarea eleganta care mi-a scapat mie sau chiar un compliment.

O fi noul Dumneavoastra in lumea diplomatica.

Tu ai considera normal sa ti se adreseze cu "mai fato" o persoana cu care interactionezi profesional si careia ii acorzi consideratia cuvenita? Familiaritatea este binevenita in relatiile profesionale si sociale atunci cand este adoptata reciproc sau macar acceptata de partea tratata cu mai putina condescendenta.

"Mai copii" este o insulta pe care in opinia mea MRU si-a adus-o singur, dupa mine este evident de ce dar probabil ca nu toti avem acelasi sistem de valori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Tu ai considera normal sa ti se adreseze cu "mai fato" o persoana cu care interactionezi profesional si careia ii acorzi consideratia cuvenita?

Comparatia este, in opinia mea, eronata.
N-are nici o legatuta cu sensul exprimat de premier.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

cait asta cu cunostintele care spun suna a barfa. Iti dau eu vreo doua exemple cam unde a pierdut romania strategic in materie de bani si resurse.

Asta cred ca o cunoastem f. bine toti, interesant ar fi sa stim in favoarea cui a pierdut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Obedienta lui Ponta arata fara dubiu ca s-a resemnat cu un viitor (al lui) de premier dar si-a schimbat optiunea pt. presedinte si nu este greu sa intrevedem favoritul sau poate invers dar asta este in functie de ce se intampla la locale.
Pana la alegeri MRU face curat, abureste electoratul si PNL trece in opozitie ...cu DD vecin de banca,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Tu ai considera normal sa ti se adreseze cu "mai fato" o persoana cu care interactionezi profesional si careia ii acorzi consideratia cuvenita?

Comparatia este, in opinia mea, eronata.
N-are nici o legatuta cu sensul exprimat de premier.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Atunci mie mi-a scapat sensul, sincer.
Mi-a ramas doar gustul amar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
copiloi, este inepuizabila.

Este devotata trup si suflet partidului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
copiloi, este inepuizabila.

Este devotata trup si suflet partidului.

Dupa modelul tinerelor sperante de azi, am sanse deci sa ajung maaare, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca
sa imi zici si mie ce zice crin la 14.30, daca se abate de la principii sau nu. Ponta cam vrea sa ii zica pa...

Iar daca Ponta nu are curaj, www.hotnews.ro/stiri-politic-11457621-iliescu-catre-ponta-despre-cedarea-candidaturii-buzau-daca-nu-intelegi-crin-antonescu-vin-discut-surse.htm" target="_blank">o sa-i spuna pa lui Crin sefu' lui Ponta.
Ceva in genul Mai animalule derbedeule!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Dupa modelul tinerelor sperante de azi, am sanse deci sa ajung maaare, nu?

Tot nu ti-a trecut supararea ca nu ti-au publicat si tie speechul din careul scolii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca
sa imi zici si mie ce zice crin la 14.30, daca se abate de la principii sau nu. Ponta cam vrea sa ii zica pa...

Iar daca Ponta nu are curaj, www.hotnews.ro/stiri-politic-11457621-iliescu-catre-ponta-despre-cedarea-candidaturii-buzau-daca-nu-intelegi-crin-antonescu-vin-discut-surse.htm" target="_blank">o sa-i spuna pa lui Crin sefu' lui Ponta. Ceva in genul Bai, animalule derbedeule!

Cum am scris si mai inainte, numirea lui MRU ca premier a avut tinta Ponta.

Ponta e www.evz.ro/detalii/stiri/mihai-razvan-ungureanu-invitat-la-nunta-lui-ponta-965318.html" target="_blank">prieten bun cu MRU.

Eu il banuiesc de mult mai mult(e) pe Ponta!

Mergi la inceput