Noul guvern Ungureanu
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Acum daca e sa discutam logica constitutiei nu mai apucam sa dormim si zau ca eu ma scol zilnic la 5:30 asa ca nu mai combat mult...
Ii consulta, vede ce au de zis, ii place ok, nu ii place si mai ok. Cam ca aici pe forum, discutam, ne mai consultam dar cand e sa dam cu stampila tot unde credem noi ca e drept dam.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus De ce este prevazuta consultarea? Nu-l impiedica nimeni sa le consulte si daca nu scria in Constitutie. Care-i logica prevederii consultarii la numirea premierului? |
www.antena3.ro/politica/partidele-la-cotroceni-pentru-consultari-cine-va-fi-premierul-desemnat-de-basescu-video-84346.html" target="_blank">Basescu s-a consultat cu TOATE partidele!
Sustin in continuare ca-ti trebuie o telecomanda noua, daca cea veche nu mai poate comuta canalele.
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul Antena 3 este de trei ore in fibrilatie si nu-si revine deloc. Mai au putin si-l declara in unanimitate tradator de tara pe Ponta. Este de inteles deriva lui Felix. Daca Ponta isi permite sa se distanteze de isteria penelista, cu atat mai mult devine previzibila o dezicere de "solutia imorala". Felix a mai patit-o cu PSD-ul ... OTV-ul pluseaza puternic: Ponta sluga lui Basescu. ![]() Circ total, frate! Nu poate unul din opozitie sa aiba un discurs normal, ca-i sfasiat de analistii lu' peste. |
Capcaunule te uiti la OTV?
![](icon_smile_big.gif)
Vezi sa nu te manipuleze DD ca la asa circ am ajuns si eu sa ma uit la Antena 3,
![](alcool.gif)
Iar Ciuvica si-a mutat face-ul incrancenat la B1,
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
citat din mesajul lui b.nica Vezi sa nu te manipuleze DD ca la asa circ am ajuns si eu sa ma uit la Antena 3, ![]() Iar Ciuvica si-a mutat face-ul incrancenat la B1, ![]() |
Ce-mi place mie cel mai mult este tendinta oamenilor (mai precis a unor oameni) de a se convinge ca daca cineva gandeste altfel decat ei atunci sigur este manipulat/fortat/santajat/platit de fapt sa declare lucrul respectiv. Este improbabil daca nu chiar imposibil sa existe alt adevar decat adevarul personal si de aceea oricine propovaduieste asa ceva e un fel de mercenar nenorocit care nu face nimic din convingere ci doar contra cost.
In acelasi mod unii ar putea gandi ca cei cu tenta portocalie de pe forum fac spume in locul lui Base (tot platiti, nu?), eventual pe statele de plate ale lui MRU sau aluilalt de la celelalte servicii.
Interesant e ca pare ca B1 ia in calcul toate alternativele si e pregatit sa schimbe macazul daca l-a invitat pe Ciuvica.
Eu cred ca traim in kafka, am aflat intr-o discutie ca exista oameni in servicii care chiar asta fac: sunt responsabili intoxicari, dezinformari si propaganda pro-cine e la putere pe net (forumuri, ziare online, etc). Pentru asta muncesc si platesc eu taxe? Sa finantam porcariile astea?
Ce minti bolnave avem la putere daca intretin si incurajeaza asa ceva?!
Si ca o remarca personala: toti cei care blameaza A3, Realitatea sunt mai la curent cu ce se intampla acolo decat cei care se uita la ele (recte intoxicatii/manipulatii/creierele spalate care absorb ca un burete veninul lui Felix ala). De Zero Tv nu mai vorbesc, orice comentariu ref la ce se spune acolo incepe cu "eu nu ma uit de fapt dar schimband canalele am vazut ca DD zicea ca..."
BESTUTZA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Petitziada. Una-doua punem de-o petitie, pentru te miri ce! ![]() |
Exact,era o intrebare retorica...
citat din mesajul lui BESTUTZA Trebuie sa facem o petitie in care sa scriem asta, nu e de la sine inteles ?? |
BESTUTZA spune:
citat din mesajul lui ramiris am aflat intr-o discutie ca exista oameni in servicii care chiar asta fac: sunt responsabili intoxicari, dezinformari si propaganda pro-cine e la putere pe net (forumuri, ziare online, etc). Pentru asta muncesc si platesc eu taxe? Sa finantam porcariile astea? |
Da,asa e! Ziua lor la serviciu e foarte amuzanta, se sfarseste printr-o "petitie"
![](icon_smile_blush.gif)
Si cand mai vorbim,desi evit, sunt intrebata:"vai,cum nu stii de X?"
Nu,am niste "lipsusuri"
![](icon_smile.gif)
BESTUTZA spune:
Si revenind la subiect ma intreb care e mecanismul biologic,politic care ii face pe astia sa aduca in fata tipul de om manipulabil si foarte putin competent?
Primul ministru, pe care nu il poti incadra in tipul profesioanal al guvernului,cum accepta ?E ca si cum i-ai da unui comandant de nava (treaz si competent) un vaporas pentru croaziera!
Ce face ?Pleaca?Revin :e treaz si competent!!
loryi1974 spune:
Sa mori de ras, auzi intalnire de impacare la Grivco...Antonescu-eroul Antenelor .
Rufus, ai avut dreptate, puteau sa ii puna astia ministri si pe Tom si pe Jerry, ca unii n-au invatat nimic din trecut.
Ponta tine la prieteni si la neamuri .Deci, MRU presedinte si Ponta premier.
Antonescu si-a epuizat deja discursul, e prea mult pe la televizor si prea isteric. Daca vrea sa il copieze pe Basescu, nu poate, pentru ca in 2004 actualul presedinte era scump la vedere, de aceea impactul vorbelor era atat de puternic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Romania nu e un vaporas de croaziera, ii poti da comandantului un echipaj slab, nava e aceiasi si majoritatea pasagerilor tot acolo:)
BESTUTZA spune:
Asta intreb:pleaca, schimba barca, se da el jos,PUNE IN GARDA PASAGERII?Ce face?
Sigur ,completez "vaporas" de croaziera/lupta!