Noul guvern Ungureanu
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Uite o mostra din gandirea unui inalt functionar de stat.
www.b1.ro/stiri/eveniment/cazul-pasagerilor-bloca-i-60-de-ore-in-tren-in-viziunea-cfr-calatorii-nu-vor-fi-taxa-i-in-plus-de-i-trenul-a-facut-ocoluri-21050.html" target="_blank">Cazul pasagerilor blocati 60 de ore īn tren, īn viziunea CFR: "Calatorii nu vor fi taxati īn plus, desi trenul a facut ocoluri"
Citat: |
Adrian Voicu, directorul de marketing al CFR, a declarat, vizavi de cazurile calatorilor blocati zeci de ore īn trenuri, ca acestia nu vor fi taxati īn plus, desi garniturile au efectuat ocoluri importante pentru a-i duce la destinatie, potrivit PROTV. "Nu vor fi percepute tarife suplimentare de transport, īn ciuda faptului ca nu se circula pe ruta directa, ci pe una ocolita", a spus Voicu. |
Intr-o tara normala, calatorii beneficiaza de daune pentru timpul pierdut si pentru pericolele la care au fost expusi de catre firma de transport. In Romania nici scuze nu-si cer. Mai si spun cu cinism, ca le-au facut o favoare pentru ca nu i-au taxat in plus pentru traseu mai lung parcurs.
Nu-i o gluma. Fica mea a parcurs un traseu ocolitor timp de un an de zile si a platit costul aferent circuitului pe care mergea trenul, iar calatoria dura un timp dublu fata de traseul normal.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus Uite o mostra din gandirea unui inalt functionar de stat. www.b1.ro/stiri/eveniment/cazul-pasagerilor-bloca-i-60-de-ore-in-tren-in-viziunea-cfr-calatorii-nu-vor-fi-taxa-i-in-plus-de-i-trenul-a-facut-ocoluri-21050.html" target="_blank">Cazul pasagerilor blocati 60 de ore īn tren, īn viziunea CFR: "Calatorii nu vor fi taxati īn plus, desi trenul a facut ocoluri"
Intr-o tara normala, calatorii beneficiaza de daune pentru timpul pierdut si pentru pericolele la care au fost expusi de catre firma de transport. In Romania nici scuze nu-si cer. Mai si spun cu cinism, ca le-au facut o favoare pentru ca nu i-au taxat in plus pentru traseu mai lung parcurs. Nu-i o gluma. Fica mea a parcurs un traseu ocolitor timp de un an de zile si a platit costul aferent circuitului pe care mergea trenul, iar calatoria dura un timp dublu fata de traseul normal. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
De necrezut, eu initial am zis ca-i banc....
![](images/user_woman.png)
BESTUTZA spune:
Sigur ca pare un banc, ca tot guvernul e un banc..un banc fara poante...
Ca tot se vorbi de generatia tanara,care are ceva de spus si pe care trebuie sa o asteptam sa se maturizeze...
Exista POSIBILITATEA maturizarii EBEI sau a domnului proaspat minstru? Cei mai tineri europarlamentari si experti in... ???Dansul e protejatul Ancai Boagiu si Anca Boagiu e protejata lu...Ce e frate acolo?
Un minstru al transporturilor absolvent de SNSPA, pasionat de astre si zodii...
Ganditre tehnica, cercetare, inventica ,manageriat cu efecte x,y,z, reorganizare,eficientizarea unui surub pe langa care a trecut, ceva, ORICE CUANTIFICABIL,VIZIBIL!!!
"Prietenii īmi spun Nazare", īsi īncepe actualul secretar de stat si viitorul ministru al Transporturilor prezentarea pe blogul de fost europarlamentar. Alexandru Nazare are 31 de ani, vine din Onesti si, īn urma cu aproape 4 ani, a devenit cel mai tānar europarlamentar al Romāniei, la Bruxelles.
Pasionat de astre si de zodii, avānd īn vedere ca primul lucru pe care īl spune despre sine, pe blog, este ca e un Rac, Nazare devine profund: "Zodiacul aztec ma plaseaza sub semnul "Cutitului",
Iaca !De la astia asteptam sa aiba subalterni cu logica, bun simt, profesionisti...
![](images/user_woman.png)
copiloi spune:
Cel mai tare e ala de la Ministerul Dezvoltarii, care a terminat facultatea de sport , la privat
, la 34 de ani
, meseria de baza fiind cea de mecanic auto.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/deea772/deea772.jpg)
deea772 spune:
citat din mesajul lui Deceneus [quote]Adrian Voicu, directorul de marketing al CFR, a declarat, vizavi de cazurile calatorilor blocati zeci de ore īn trenuri, ca acestia nu vor fi taxati īn plus, desi garniturile au efectuat ocoluri importante pentru a-i duce la destinatie, potrivit PROTV. |
Pai CFR este un soi de "te-ai urcat in tren,Dumnezeu cu mila si matanii sa ajungi cu bine la destinatie".
Maica-mea pe un regio bucuresti-fetesti a stat in picioare,alaturi de alti calatori care cumparasera bilet ca fraierii, pina la ciulnita [pina sa ninga] in vreme ce navetistii care mergeau cu "nasul" si dadeau cite 10 lei vechi se lafaiau in compartimente,spargind seminte,etc
Asta-i Romania.Asa se intimpla cind detii monopol pe un segment de servicii.
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
www.zf.ro/analiza/la-25-de-ani-el-era-deja-secretar-de-stat-cine-este-bogdan-dragoi-omul-care-a-adus-dolari-romaniei-si-care-ar-putea-deveni-ministrul-de-finante-in-noul-guvern-9213088" target="_blank">La 25 de ani el era deja secretar de stat. Cine este Bogdan Dragoi, omul care a adus dolari Romāniei si care ar putea deveni ministrul de Finante īn noul guvern.
Selectii din articolul publicat inainte de aprobarea guvernului
Dan Dragoi, tatal lui Bogdan, "māna dreapta" a lui Victor Stanculescu, avea "intrare" oricānd la Ion Iliescu sau la cei care au condus Romānia īntre 1990 si 1997. Numele lui Dan Dragoi se leaga foarte mult de grupul Balli, traderul de metale cu radacini iraniene, care desfasura afaceri īn Romānia la īnceputul anilor '90 īn domeniul petrolului, otelului si a altor metale neferoase. Acesta, īmpreuna cu grupul Balli au vrut sa cumpere combinatul siderurgic Sidex Galati. Dan Dragoi a iesit din peisaj, dar īn lumea afacerilor a ramas la fel de puternic. .. Īncepānd cu anii 2000 Dan Dragoi a intrat īn grupul lui Adriean Videanu, cei care preluasera puterea alaturi de Traian Basescu īn Partidul Democrat. |
Ce va spuneam eu ca FSN-ul s-a divizat sa ocupe tot spectrul politic, si indiferent cui dai votul tot la FSN ajunge! Circul facut de televiziuni este un spectacol prin care sa dea aparenta de lupta politica. In realitate toti politicienii sunt in aceeasi barca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Deceneus nu o sa argumentez de ce imi place mie Basescu sau Boc. Inteleg ca multa lume e nemultumita si nu intentionez sa conving pe nimeni ca eu am dreptate. Nici nu pretind asta, pretind doar dreptul sa am si eu opiniile mele si sa le pot exprima, civilizat evident.
Doar ca si comentariu general mi se pare normal ca omul ales in mod direct de popor sa fie implicat nu doar o marioneta decorativa, in timp ce premierul e numit. Nu zice ca de alesii poporului ca pentru mine si votul pe liste si ala seminominal sunt mascarade in Romania de astazi.
Doi ii inteleg caracterul lui Basescu intrucat am acasa un sot comandant de nava. Zau ca stilul e copiat la indigob si slava domnului ca al meu sot nu face politica.
Trei la mana raman la parerea mea ca tunurile s-au dat pe vremea lui nea ilici. restul e coruptie de duzina fatza de ce am pierdut in acei ani.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
nu cred ca am spus ca suntem mai bine ca talia, grecia si portugalia. Am spus ca nu suntem ca ei din doua motive:
1. nu aveam puterea lor financiara dinainte de criza si automat rezistenta noastra era mai redusa
2. cred ca nimanui din europa nu i-ar fi pasat de romania in deriva si ne-ar fi exclus fix ca pe o masea stricata. Pe astialalti macar se chinuie sa-i salveze.
3. din partea de lume in care ma aflu situatia portughezilor se vede naspa rau. angolezii isi cumpara intr-o disperare proprietati in Portugalia, jumatate din banci au actionat majoritar angolez si subiectul zilei aici e cum o sa cumpere angola compania nationala de transport aerian a portugaliei - TAP-ul. Zau ca mi-as pune niste intrebari ca si portughez pe mainile cui ajunge tarisoara mea.
Citat: | ||
citat din mesajul lui mathilda
eu nu inteleg de ce toata lumea zice ca suntem mm bine ca italia grecia portugalia,? oamenii buni ati inebunit de tot- pai ce salariu mediu au tarile aste, ce nivel de viata , si cati romani sunt in italia etc si cati greci, italieni etc sunt in romania. hai ca ne-am tampit de tot ca natie. luam de bun toate prostiile spuse de altii prin media.boc mi se pare ok- mi se pare un om bun dar ca toti oamenii buni e luat de prost, sa zic asa. basescu era ok daca nu-si baga in fctii oamenii de genu- udrea, berceanu etc- adica berceanu nu a facut o sosea, udrea stim toti toata povestea, pe scurt se fura in draci , o mana de oameni, in gen astia care ne conduc sunt putrezi de bogati, afaceri cu statul pe care il jupoaie iar banii de pensii , salarii decenta- nema.exact lozica: va rugam sa ne scuzati nu producem cat furati |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olympia/olympia.jpg)
olympia spune:
Cu miscarea lui Ponta, liberalii sunt rau in galeata. Antonescu ar trebui schimbat, daca au cu cine, iar ei ar trebui sa mearga singuri la alegeri. Asa ar fi trebuit de la inceput de fapt. E anapoda sa tipe reclamand securistii lui Base si sa stea cu Ilici si Felix. Nu inteleg de ce au facut miscarea asta, puteau sa stea foarte elegant in opozitie si sa puncteze concret greselile puterii, ar fi fost o alternativa credibila. Nu cu istericale fara substanta si dup-aia sa tipe ca nu se face dialog cu ei. Acum Ponta a marcat si cred ca vor fi destui care sa-l urmeze.
Deocamdata se bat doua gasti de securisti. Una cu Felix si Iliescu, alta mai tanara s cu ceva spoiala occidentala, dar nici mai capabila si nici mai cinstita. Lupta e pe fata si fara jena... De-aia se si adreseaza primulministru cu "mai copii". Pt ei si pe langa ei suntem niste copii toti.