Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Multumim tare mult inca o data. Ieri am petrecut in familie si maine urmeaza marea petrecere.
carpatina spune:
La multi ani Alex!
Sa ai o viata lunga si plina de impliniri, sanatate si mult noroc!
Petrecere frumoasa Roxana, sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
La multi ani Alexandra, sa fii sanatoasa si fericita si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Petrecere frumoasa!
Erina spune:
La multi ani Alexandra, sa fii sanatoasa si fericita si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Petrecere frumoasa!
papanash spune:
Roxana, sa-ti traiasca sanatoasa fata, sa fie iubita si implinita !
Sa ne povestesti despre curtezanii ei
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
mandarinutza spune:
La multi an Alexandra! Sa fii implinita, sanatoasa si fericita mereu!Petreere frumoasa!
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Scot si eu capul din nameti. Parca nu se mai termina zapada si gerul. Noi suntem bine, Filip e un pic racit, si prin urmare sta cateva zile in casa, nu mai merge la "pada" cum zice el.Pe gerurile astea nu prea am mai ajuns nici la patinoar, am iesit mai mult pe langa casa si in parc cate putin. Azi vreau sa ii trimit pe tati cu Antonia la Opera la baletul Alba ca zapada, sper sa gasesca bilete, iar eu o sa stau cu Filipache la caldurica.
Altfel, la gradinita am tot fost, mai putin zilele cand a fost inchisa.
Alehiam, acomodare usoara la job! Foarte bine ca vine bunica sa stea cu Lulu.
Roxana_G spune:
Neata. Pupici si multumiri tuturor pentru urari.
Sarbatorita e pregatita de marea petrecere, eu cam obosita. Si ma termina vremea asta rece.
Despre curtezanii ei nu prea stiu multe Papanash, ca nu mai spune mare lucru. Unul a fost la noi in vizita, o sa va povestesc odata cum intr o zi era sa il rapim pentru ca ei ziceau ca are voie in vizita, iar a 2 a oara nu l am luat cand trebuia pentru ca el credea ca e pedepsit. E frumusel tare si tare cocolositor cu fata, insa ea se tine tare. In rest, cred ca sunt vreo doi fara sansa...Cam asa.
Andrei in schimb nu povesteste de fetite. Anul trecut avea o favorita care prefera alt coleg, acum insa a schimnat preferata dar e mai putin insistent cu cea noua. Insa trebuie sa recunosc ca vechea favorita era bombonica si dezghetat foc.
Apropos de discutiile cu clasa zero si altele asemenea, am constatat ca Andrei fac chestii greute la gradi. Ieri imi spunea cum a fost singurul care a despartit corect in silabe cuvantul banana. Asa am aflat ca fac multe exercitii de despartit in silabe, fac tot felul de liniute pe caiet, invata literele, si lucreaza mult cu numerele. Andrei face adunari pe degete, dar binisor. La fel si problemute gen ai avut 5 baloane si s au spart 2.
Cam asta de la noi. Va pupam si va dorim duminica frumoasa.
carpatina spune:
Acasa e petrecerea? Cati copii sunt invitati? Petrecere frumoasa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)