Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Alexandrei si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim Kriss.

Carpatina, cum acasa? Fii serioasa. Sunt 25 de copii confirmati, asa ca nu poate fi vorba de acasa. Viata sociala fiica mii isi spune cuvantul, asa ca ii vin toti colegii de scoala si multi din fostii colegi de gradi. Avand in vedere ca Andrei a mers cam pe la toti, evident le am zis sa aduca si fratii/surorile. Daca punem la socoteala finutii nostri numerosi, se explica numarul mare de participanti. Locatia are 2 sali separate pe grupe de varsta, si restaurant pentru adulti, e singura unde era spatiu pentru atata adunare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani Alexandra ! Sa creasca mare si sanatoasa Rox!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Cred ca a avut o super petrecere!!! Si toti s-au simtit minunat!

Despre gradi...la noi se lipseste mult. Saptamanile astea cu ger si ninsoare au fost o continua joaca pentru Vlad la gradinita! Fiind asa putini copii i-au grupat, asa ca orele de educatie au cam lipsit si au predominat cele de joaca...aveam mai multe pretentii de la gradinita asta! In fine, sa speram ca vin vremuri mai calde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Valentina, care e bugetul vostru?
ce fel de laptop? netbook(mic si fara dvd) sau laptop adevarat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, habar nu am de diferenta dintre ele. As vrea sa poate vedea CD-uri cu filme pentru copii, deci cred ca ar trebui sa fie cu DVD, sa se poata juca Piticlic, un cd cu joculete pentru copii, sa faca diverse chestii pe el. Ca banuti avem undeva in jur de 11 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxana, relaxare placuta si asteptam impresii!
Noi inca nu ne-am hotarat, cred ca vom petrecere la Mec-ul de langa casa. Am tot sperat ca tati va veni acasa de ziua fetii si am lasat-o pe ultima suta de metri. Si la noi sunt asteptati cam toti copii din clasa. Spre marea mea surprindere, desi stiam ca fata este cam baietoasa, se intelege mult mai bine cu baieteii din clasa decat cu colegele. Si Alex este sociabila si , cra-cra cam populara. Chiar glumeam pe seama ei cu sora mea, intr-o zi cand am luat-o de la scoala se intreceau cativa baietei de la ea din clasa care sa-i ofere sania lor. Insa tace malc cand o mai intreb de ceva potentiali pretendenti.
In schim Andrei e iubaret mare, are la gradi doua fatuce frumusele foc pe care le curteaza si spune oricui este doritor sa-l auda, cat de frumoase sunt ele si cat de mult le iubeste el. Aceeasi pasiune inflacarata o are si pentru partenera lui de la dans, un inger de fetita. Este constant in alegerile lui si pana acum nu si-a schimbat preferintele. Am lipsit si noi de la gradi, Andrei a fost un pic mucios si am preferat sa-l tin mai bine acasa. Sper sa treaca gerul asta mai repede, trebuie sa-i repet ecografia lui Andrei la ficat si sa mai mergem la un control. Mi se pare iar ca este incercanat, fara prea mare pofta de mancare si a mai slabit un pic. Mai sunt prezenti cativa ganglioni mici, care slava Domnului nu s-au modificat, insa prefer sa-l tin sub observatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, bravo pt putere de organizare :))
sper ca s-au distrat bine copiii.

Valentina, atunci nu prea stiu ce sa iti zic, pt ca cele cu dvd costa cam 15000 lei unu mai fiabil (la o scurta cautare pe emag)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Daaa, a iesit bine petrecerea si din impresiile participantilor, lumea s a simtit bine. La fel si sarbatorita, desi incepuse tare necajita ca o parte din invitati nu au ajuns din pricina vremii. Eu nu prea am apucat sa socializez si nici sa ma relaxez, inca sunt agitata de nu pot sa adorm. Dar am scapat o vreme de organizari si obligatii, acuma voi fi doar musafir o vreme.

Si in final, asa ca barfa, trebuie sa va spun cat de beton arata cumatra. Daca ma mobilizez zilele urmatoare va si arat. Daca nu e deja FB actualizat live cu poze de la party.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Daaa, a iesit bine petrecerea si din impresiile participantilor, lumea s a simtit bine. La fel si sarbatorita, desi incepuse tare necajita ca o parte din invitati nu au ajuns din pricina vremii. Eu nu prea am apucat sa socializez si nici sa ma relaxez, inca sunt agitata de nu pot sa adorm. Dar am scapat o vreme de organizari si obligatii, acuma voi fi doar musafir o vreme.

Si in final, asa ca barfa, trebuie sa va spun cat de beton arata cumatra. Daca ma mobilizez zilele urmatoare va si arat. Daca nu e deja FB actualizat live cu poze de la party.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

eu una am vazut-o pe fb si am admirat-o indelung!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Multumim Kriss.

Carpatina, cum acasa? Fii serioasa.

Pai atunci de ce erai obosita?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput