Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 2
carpatina spune:
Inteleg ca fu tare batran chinezul ala Luy, asa-i?
Am mai modificat si eu... ma mai uit si maine un pic si apoi retrimit pentru back-up...
Oricum, chiar daca mesajele nu se mai pot edita, in momentul deschiderii unui nou capitol se poate face "reply" la primele 2 mesaje... si vin floricelele singure.. trebuie doar sters [quote]...
Asta merge doar cat capitolul e deschis...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Papanasho, noroc ca am avut super treaba si n-am mai avut vreme sa vin pe aici.. ca ma aveai pe constiinta! Sau eu pe tine!
=====================
carpatina spune:
Aniast... eu n-am mai avut rabdare si te-am trecut pe lista... daca am gresit spene-mi si sterg... si imi cer si iertare
=====================
carpatina spune:
Vineri dupa-amiaza a nins si la noi. In vreo 2 ore se pusesera cam vreo 3-4 cm... ceea ce mi-a transformat drumul de cca 15 minute intr-unul de 2h20'... si nici macar un derapaj nu am vazut - sa zici ca era o justificare pentru cum se circula...teribil de frustrant...
=====================
carpatina spune:
gata, ma duc sa dorm un pic.... cine se scoala prima face si cafea, OK?
=====================
alehiam spune:
multa!
Lu de vreo doua zile imi face ffiguri de genul se baga devreme la somn si se trezeste de nu mai vrea somn pe la 11-12.... Sunt zombi azi
si o zi frumoasa.
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
Sabina spune:
neata
Ghe de nustiucand face asa. se culca pe la 8 si se trezeste la 6. valeleu :)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
magdaz spune:
Buna dimineata! simt nevoia sa ma re-prezint: Magda. nici nu mai are rost sa zic de cind nu am mai intrat , dar cred ca ma mai stiti. Am o "urgenta" , asa ca intru direct in subiect
- 2 copii: 4,5 ani si 8 ani. de luat de la scoala la 12 si de la gradi la 1, de stat prin parc intre 12 si 1 , venit acasa , dat de mincat(mincare facuta de mine), culcat copiii si calcat rufe cit dorm ei. Program flexibil- nu o oblig sa stea sa calce daca nu vrea, deci sunt 2/5 zile cind e obligata sa stea 5 ore si 3 zile cind poate sa stea 3-4 ore, depinde cum se organizeaza. 4 luni vacanta pe an platite . cit face?
scoala si gradinita sunt la 10 minute de mers pe jos de casa, insa in directii opuse. Conventia e ca dat fiind cele 4 luni de vacanta platite (cele 3 din vacanta de vara cu 100 ron mai putin pe luna , si cu obligatia de a veni sa calce), nu se platesc orele suplimentare ...boala neprevazuta la copil, sau o jumatate de zi sambata , sau 4 ore peste program ...in total 10-15 situatii de acestea pe an.
Vreau sa fiu corecta , sa ma orientez si eu in piata......am facut un research printre colegele mele de servici si nu am inteles decit ca regula e ca nu e nici o regula...Plizzzz
Roxana_G spune:
Care va sa zica Aniast ne face surprize?
Papanash, orezul trebuie fiert inainte, da.
Carpatina, pareai in verva in ciuda orelor de pe drum. Aici e asa de ceva timp, cred ca mi-am rodat nervii. Mai putin azi dimi cand am ramas intre santurile facute de roti, in ciuda a 4x4 din posesie. Pana la urma am biruit situatia, dar dupa nervi, agitatie si chiar apa la soricei. Nu ca s-ar fi inghesuit cineva sa ajute.
Erina, ma bucur ca ne-am vazut aseara. Eu merg si azi, dupa dentist.
Magda...grea intrebare. As fi tentata sa confirm ca nu e nici o regula, dar imi e ca ma aleg cu injuraturi. Parerea mea e ca dificultatea stabilirii unui salariu vine din faptul ca programul e variabil. Ar trebui calculat un numar de ore medii pe zi, chiar daca in unele zile este mai putin si altele mai mult. Dar dincolo de asta, cum de aveti voi 4 luni de vacanta pe an???? Ma rog, copiii au, dar cum de nu ai nevoie de ea in perioada cu pricina?