Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara mamici

Cecilia, poate afli mai multe daca mai discuti si cu alti parinti, si daca e vorba de lipsa de supraveghere ar trebui sa va uniti si sa discutati cu doamna la sedinta.

Luy, multa sanatate Irinucai!

La multi ani Marta! La multi ani Maria !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata! Cafea?

Cecilia, imi pare rau de ingrijorarea ta, sper sa nu fie intemeiata.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Luy, distractie placuta maine la atelier! Si salutari lui slippers! toate fetele

=====================

Mergi la inceput

Roxana, vii cu pozele alea sau nu? Ca tot astept sa-i admir silueta cumatrei (tale)!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu cred ca vin prea curand. Am o perioada grea, o sa va povestesc saptamana viitoare sper cand clarific apele. E vorba de birou.

Oricum nu prea am poze cu cumatra, ca ea s-a relaxat la masa cu restul parintilor, eu am fost de serviciu la copii.

Cecilia, imi pare rau ca aveti asa probleme. Neaparat sa discuti si la gradi si cu ceilalti parinti. Inca e ok ca nu se plange Cristi si nu sunt alte probleme.

Noi din pacate avem ceva probleme cu Andrei. Am remarcat de ceva timp ca este mai retras si tacut, am vorbit si cu un psiholog. Nu e foarte clar ce il supara, vom lua pe rand. Dar in principiu evita sa vorbeasca de gradi si prietenii lui de acolo, deci cel mai probabil supararea de acolo ii vine. Luni sunt la gradi sa discut cu toate educatoarele, cu ingrijitoarele. O sa incerc sa abordez ceva parinti sa vedem ce si cum, poate stiu ei ceva. Si desigur o sa ma straduiesc eu sa ii acord mai multa atentie, si sa urmaresc indeaproape bona. Dar asa la o prima evaluare e o combinatie de gelozie fraterna cu probleme la gradi.

Mergi la inceput

Mah, io sper ca psihologul ala se intampla sa-ti fie "la indemana" de-ai vorbit cu el... ca altfel suna cam alarmant..

=====================

Mergi la inceput

Yaia, unde ai disparut surata? Tot nu scapasi de proiectul care nu-ti lasa timp sa respiri?

=====================

Mergi la inceput

Usurel vine weekend-ul si pe strada mea.. si cum nu stiu daca apuc sa intru de acasa zic de acum pentru maine:

La multi ani Ramonaiani!

Sa fii sanataoasa, iubita, implinita!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani Ramonaiani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Luy sanatate printeselor tale! Si noi cu rosu in gat si febra mare in primele zile. Acum e bine, nu-i complet refacut, dar ne revenim rapid. Am ramas cu mucisori..

Super idee Slippers! Vlad nu ar rezista 2 ore, dar cred ca ar fi fascinat mai ales ca operatia implica taiat, lipit si colorat!
I-am luat o trusa cu tot felul de ustensile de colorat: creioane, acuarela,pensule, etc. si nu se mai satura!

Cecilia si noi am trecut prin ceva similar. La noi cauza e cunoscuta: un coleg de gradi. A avut o perioada scurta de cumintenie, dar apoi si-a "revenit". Baiatul meu a venit acasa 3 zile la rand cu semna pe fata si maini. Am vorbit cu educatoarea, cu Vladut si cu baietelul! A fost ok apoi. Vladut e prietenos si dupa fiecare eveniment revenea ca un catel la prietenul bataus...

Mergi la inceput