Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mai fetelor m-ati captat de tot, mai am si treaba nu-mi vine sa inchid pagina ca i-mi este frica ca nu va mai prind pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy, nu stiu ce apare! Eu am contul meu personal de picassa, pe care am atasat poze si filmulet si tot. Nu stiu de ce apare ala cu fluturasi ca eu sunt deconectata si conectata cu al meu logic.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

mai fetelor m-ati captat de tot, mai am si treaba nu-mi vine sa inchid pagina ca i-mi este frica ca nu va mai prind pe aici

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

La fel si eu

Andreea e un scump RaresSi da,chiar seamana cu mami

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac asa merge
asa-i a trecut timpul atat de repede...deja un anisor...nici mie nu-mi vine sa cred

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor rade inima in mine cand va vad pe toate aici

camcris merci mult
cred am mare nevoie de jobul asta si pt a-mi schimba putin mentalitatea
simt nevoia sa ma schimb, sa schimb ceva cu mine
plus ca e foarte bun si de viitor si exacpt pe specializarea mea
nici in bucuresti nu visam la un asemenea job

as fii foarte fericita sa-l primesc desi toata lumea ma incurajaza si toti cu care am dat interviuri ma plac si ma sustin ca il voi primi

trebuie doar sa sper

va pup pe toate

Mergi la inceput

Iti tinem pumnii, Lorena, sa dea Domnul sa il primesti! Eu te inteleg, oricum ai doar 26 de ani si timp suficient sa il aveti si pe bebe si stabilitatea financiara e importanta cand apare bebe. Eu te inteleg ca si eu visez la un job, nu stiu catre ce sa ma indrept, timp de invatat nu prea am ca Rares imi ocupa tot timpul,offffffffff, m-o lumina Dumnezeu!

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

camcris dar bine ai zis

si pe mine ma incant mult fetele vechi
sper sa mai intre pe la noi

andreea pana acum ne tot chinuiam pt bebe dar gata
am nevoie de timp pt mine, pt cariera
la urma urmei am si eu o viata ce trebuie traita ca timpul trece pe langa noi destul de repede si eu in ultimi 3 ani ma pot mandrii doar cu sarcini pierdute, incercari esuate, vizite la medici, analize, teste etc
nu mai pot in ritmul asta

i-am acordat lui bebe 3 ani din viata dar daca nu a fost sa fie trebuie sa ma mai gandesc si la mine

asa ca o sa ma dedic carierei si apoi mai vedem cand o sa vina si bebe

va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

La fel si eu

Andreea e un scump RaresSi da,chiar seamana cu mami

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Multumim din toata inimaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lorena ma bucr mult ca ai gasit ceea ce-ti doresti, conteaza mult. si asa este, trebuie sa ai o anumita stabilitate financiara cand vine bebe

camcris hai fugi la treaba, mai trecem noi pe aici. adevarul este ca eu am mai intrat din cand in cand sa vad ce mai faceti voi, fetele vechi, cine mai este gravi...dar nu prea vazesem sa scrie vreo fata veche. asa ca daca nu cunosteam pe nimeni, n-am scris nici eu.

cosminuta am vazut ca tu n-ai intrat mai deloc, dupa cum spun fetele

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

camcris dar bine ai zis

si pe mine ma incant mult fetele vechi
sper sa mai intre pe la noi

andreea pana acum ne tot chinuiam pt bebe dar gata
am nevoie de timp pt mine, pt cariera
la urma urmei am si eu o viata ce trebuie traita ca timpul trece pe langa noi destul de repede si eu in ultimi 3 ani ma pot mandrii doar cu sarcini pierdute, incercari esuate, vizite la medici, analize, teste etc
nu mai pot in ritmul asta

i-am acordat lui bebe 3 ani din viata dar daca nu a fost sa fie trebuie sa ma mai gandesc si la mine

asa ca o sa ma dedic carierei si apoi mai vedem cand o sa vina si bebe

va pup

Foarte bine mami viitoare! Poate asa nu te vei mai stresa si bebe va veni cand mami va fi relaxata si impacata sufleteste pe toate planurile!

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput