Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Acuma, sper sa nu supar pe nimeni dar vreau sa imi spun off-ul !!!
Am niste colege atat de binevoitoare la servici incat mi-au stricat toata ziua. Eee, auziti la ele... sunt baba!!! Mai, asa-i sau nu-i asa? Eu nu ma consider asa. Am 29 de ani... eee, recunosc, puteam face copii mai devreme.. dar, sincer, dupa parerea mea si doar a mea(si, evident, a sotului) consideram ca asta e varsta normala si potrivita pt noi. Acum ne simtim pregatiti... am o colega de 30 de ani, exemplul tuturor(cica) care are 5 copii, totul la un an(cu aproximatie, un an si ceva ba chiar mai putin de un an) de la nasterea celuilalt. Ce sa zic, e o mamica model cu atatia copii le tinepe toate in frau, arata si destul de ok, are un serviciu bun, niste copii educati. Dar faza nu-i asta! E de cei care isi baga nasul in treburile mele ca doar na.. asa-mi trebuie, torn la tot satul ca vreau copil acum. Vina mea, stiu, mi-o asum... dar m-am enervat ingrozitor la parerile lor binevoitoare si la insultele aduse la adresa mea, cum ca as fi batrana si fara sanse pt a concepe un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy obicei pagan e si turta/mot si alegerea de pe tava.
la noi nasa a facut asa: i-a rupt turta deasupra capului, i-a prins mot ( ma rog..3 fire acolo ) le-a taiat, le-a lipit pe un ban din argint cu ceara de la lumanarea de la botez. dupa care i-am dat tava.

Lorena imi pare rau

hai ca pun si eu poze mai tarzior, ca acu sunt cu mandra calare si abia reusesc sa fac ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonabb

Am niste colege atat de binevoitoare la servici incat mi-au stricat toata ziua. Eee, auziti la ele... sunt baba!!! Mai, asa-i sau nu-i asa? Eu nu ma consider asa. Am 29 de ani... eee, recunosc, puteam face copii mai devreme.. dar, sincer, dupa parerea mea si doar a mea(si, evident, a sotului) consideram ca asta e varsta normala si potrivita pt noi. Acum ne simtim pregatiti... am o colega de 30 de ani, exemplul tuturor(cica) care are 5 copii, totul la un an(cu aproximatie, un an si ceva ba chiar mai putin de un an) de la nasterea celuilalt. Ce sa zic, e o mamica model cu atatia copii le tinepe toate in frau, arata si destul de ok, are un serviciu bun, niste copii educati. Dar faza nu-i asta! E de cei care isi baga nasul in treburile mele ca doar na.. asa-mi trebuie, torn la tot satul ca vreau copil acum. Vina mea, stiu, mi-o asum... dar m-am enervat ingrozitor la parerile lor binevoitoare si la insultele aduse la adresa mea, cum ca as fi batrana si fara sanse pt a concepe un copil...

Ehei Ramona, daca stai sa asculti pe toata lumea, o sa ai parul grizonat prematur. Fii serioasa. Eu si sotul meu ne-am casatorit anul trecut in iunie si avem 31 de ani ( eu ca el mai are putin pana ii implineste - mi-am luat trufanda). Daca era dupa lume trebuia sa ma marit la 24 nu la aproape 31. Si sa fac si copiii regulamentari, de zici ca ii cresteau ei in locul meu. Ei uite ca acum ne-am simtit noi in stare si de casatorie si de copil. Drept pentru care acum o sa-l facem. Pana acum am avut altele pe lista ( studii, cariera, casa etc). Apoi a venit nunta si acum aspiram la bebe. Si am inceput sa aspiram la bebe cand am hotarat noi ca e vremea, ca nu traieste nimeni vietile noastre in locul nostru. Asa ca daca mai auzi de-astea poti sa le spui ca fiecare ia deciziile potrivite pentru sine. Si ca de-aia se numesc decizii personale pentru ca le iei atunci cand ai tu chef nu cand vrea "targul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ramona nu te supara mami! Asa e lumea rea. Bravo colegei care a facut 5 copii pana la 30 de ani. Eu ma voi gandi la al 2 lea bebe cand voi avea spatiu, pana atunci nu, ca sa stam claie peste gramada nu se poate. Si sora mea are 30 de ani si acum e insarcinata in 5 luni si jumatate. Eu nu o consider baba, e o varsta buna la care se pot face copilasi. Hai ca nu esti baba, esti in floarea varstei si nu mai asculta la acele colege. Ele pana la 30 de ani au cate 5 copii? Daca nu, sa isi vada de treaba lor. Si pe langa asta sa ai 5 copilasi trebuie sa ai venituri super substantiale ca sa poti intretine o asemenea familie de numeroasa/

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cos_minutza, La multi ani, iubita! iti doresc multa sanatate si muuulta bafta luna asta. Si eu am mai intrat de multe ori sa va citesc dar nu am mai vazut postari de la tine.
Asteptam vesti din cele mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Ramona...bebei se fac atunci cand simtim noi ca este timpul. Nu te mai lua dupa gura lumii...lasa-i sa vorbeasca...si oricum tu esti tanara(apropo si eu tot 29 de ani am)
Bine...eu ii multumesc lui DD ca mi-a dat o fetita la varsta de 25 de ani si mi-am alinat dorul...dar sa stii ca mi-l doresc si pe al doilea din tot sufletul(un copil este o minune, te schimba radical)
Lasa ca tu o sa faci odata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Citat:
citat din mesajul lui ramonabb

Ehei Ramona, daca stai sa asculti pe toata lumea, o sa ai parul grizonat prematur. Fii serioasa. Eu si sotul meu ne-am casatorit anul trecut in iunie si avem 31 de ani ( eu ca el mai are putin pana ii implineste - mi-am luat trufanda). Daca era dupa lume trebuia sa ma marit la 24 nu la aproape 31. Si sa fac si copiii regulamentari, de zici ca ii cresteau ei in locul meu. Ei uite ca acum ne-am simtit noi in stare si de casatorie si de copil. Drept pentru care acum o sa-l facem. Pana acum am avut altele pe lista ( studii, cariera, casa etc). Apoi a venit nunta si acum aspiram la bebe. Si am inceput sa aspiram la bebe cand am hotarat noi ca e vremea, ca nu traieste nimeni vietile noastre in locul nostru. Asa ca daca mai auzi de-astea poti sa le spui ca fiecare ia deciziile potrivite pentru sine. Si ca de-aia se numesc decizii personale pentru ca le iei atunci cand ai tu chef nu cand vrea "targul".

Asa am facut si noi. Initial am pus pe primul loc cariera(ambii am terminat studiile, el cu un an inaintea mea) apoi cat am stat in casa socrilor ce mi=au mancat ficatii am avut casa in constructie iar acum, fiind toate pus cap la cap, suntem pregatiti sa avem un copilas, sau chiar 2. Azi mi-au scos peri albi colegele mele cand le-am spus ca am hotarat sa avem un pui. Iar eu fiind o persoana mai calma de fel le-am spus ca acum cred ca e cel mai bine pt noi, desi le-am suportat toata ziua "sfaturile" cum ca o sa am un bebe cu probleme datorita varstei noastre si... eeee, plina-i lumea de ciudati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ramona exact cum a zis mandreeac cum sa fi baba la 30 de ani? esti in floarea varstei. nu mai asculta ce zicea lumea, ca lumea vorbeste....

bebelu la noi nu este obiceiul cu turta, se taie doar motul si atat. turta este doar la nunta. dar de ce oare este obicei pagan?unde pui poze? merge buburuza?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Ramona....esti in floarea varstei ..ptr Dumnezeu. Cumnata mea a avut fetita la 32 de ani(primul copil), si totul a decurs foarte bine, fetita este sanatoasa....si iti mai dau cel putin 5 ex din familia mea. Stai linistita ca vei avea copii sanatosi si frumosi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Ramona nu te supara mami! Asa e lumea rea. Bravo colegei care a facut 5 copii pana la 30 de ani. Eu ma voi gandi la al 2 lea bebe cand voi avea spatiu, pana atunci nu, ca sa stam claie peste gramada nu se poate. Si sora mea are 30 de ani si acum e insarcinata in 5 luni si jumatate. Eu nu o consider baba, e o varsta buna la care se pot face copilasi. Hai ca nu esti baba, esti in floarea varstei si nu mai asculta la acele colege. Ele pana la 30 de ani au cate 5 copii? Daca nu, sa isi vada de treaba lor. Si pe langa asta sa ai 5 copilasi trebuie sa ai venituri super substantiale ca sa poti intretine o asemenea familie de numeroasa/

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mare dreptate ai. Uite, nu-i bine sa judec si nu am niciun drept sa o fac dar... am o colega care s-a trezit sa dea cele mai multe sfaturi, are 28 de ani(un an si cateva zile diferenta intre noi) si totusi... nici casatorita nu e. Bine, e viata ei si deciziile ii apartin. Dar... nu e vorba de varsta pe care o are si de viata pe care si-a croit-o, ci de faptul ca stie sa jigneasca pe altii si sa dea sfaturi binevoitoare altora iar la ea nu se uita.. Cu ce drept o face ea? Asa cum nici eu nu am dreptul sa o judec nici ea, de altfel, nu il are.
P.s. abia astept sa mi se afiseze mesajele cand le postez...

Mergi la inceput