BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
krys, sigur ca tre sa va intalniti cu mine . daca te muti la Cluj, pai cu tine mai mult ca sigur ca ma vad
beu, buna seara si bine ai venit in casuta noastra . daca imi permiti sa-mi dau si eu cu parerea, eu una as prefera sa le dau doar seminte toata ziua decat telemea si chiar si la oul fiert moale inca as sta in cumpana. dar a mea mananca si cereale si seminte asa simple, le ia cu doua degetele si le mesteca. adevarul e ca eu nu am nici timp nici rabdare sa fac meniurile de care vb fetele, dar au ele motivele lor pentru care o fac
ochidut, am fost cu Isa la dr ptr pata de pe obraz (atunci era doar una) si mi-a dat o crema ptr piele sensibila care insa nu i-a facut deloc bine, dupa prima zi am si pus-o deoparte ca se accentuase roseata. explicatia dr a fost ca e de la saliva acida si era pe iesite un dintisor , a zis ca nicidecum nu-mi recomanda o crema cu cortizon ca nu e cazul de DA...
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
paula_m spune:
Neata!!!
M-am gandit eu ca poate va era dor de o din aia buna.
Raul inca doarme, eu nu stiu de ce m-am trezit!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
crispro spune:
Neata!
Puiutz, asa si eu-as sta numai in casa iarna. Oricum, de cand cu frigul ies din casa de maxim 2 ori pe sapt- o data la masaj si o data in kaufland. Pe v il scoate soacra sau taica-so. Eu nuuu!
Puiutz, ma bucur de vestile bune cu tatal tau! Sanatate multa!
Si V doarme inca, cu miorlaieli..,
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Fetele, copii vostri reactioneaza intotdeauna cand ii strigati pe nume?Raul, de cele mai multe ori se uita la mine cand il strig, dar uneori il strig de 3, 4 ori pana sa se uite la mine.
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Fetele, copii vostri reactioneaza intotdeauna cand ii strigati pe nume?Raul, de cele mai multe ori se uita la mine cand il strig, dar uneori il strig de 3, 4 ori pana sa se uite la mine. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze iarna 2011-2012 |
Neata fetele!
!
Multumim decafeluta,tare buna e!
Si Cristi mai face figuri,mai ales cand e foarte preocupat de cate ceva.uneori am impresia ca ne da cu flit, ca el e smecher:)).Nu-ti face griji, eu zic ca sunt doar cornitele de alint :))
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Alice_Elena spune:
Mara reactioneaza la mara si tzuchi. Are si momente cand nu ma baga in seama daca e super captivata de ceva, dar rar. In schimb am vazut copii care nu isi bagau parintii in seama
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
bumblebee spune:
Neata!
M-au amuzat tare raspunsurile date doamnei Beu.
Mai bine sare Denisa de postare. Dar na, cand nu cunosti nici mamicile, nici cum au ajuns la stilul asta de viata, ce anume le-a determinat, e usor sa tragi concluzii pripite.
Eu telemea i-am dat in amestec. Cand fac sufleul de conopida si brocoli, amestec cu ceva smantanca si deasupra rad putina telemea.
Asta pt ca in compozitie cu pun deloc sare.
Mai pun telemea in supersalatele noastre, dar din nou, nu adaugam sare.
Paula, V raspunde la chemarile noastre doar daca nu este implcat intr-o activitate importanta. Daca e concentrat pe altceva, pot striga mult si bine, ma ignora cu desavrasire.
Tu cum mai esti cu barbatelul tau?
Oana, si noi (Doamne ajuta sa fie bine) vrem sa plecam de dimineata. Vrem sa fim dupa amiaza la pensiune.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
michelle1981 spune:
Neata
crispro - ce ma bucur ca ati venit cu tratament, Doamne ajuta sa isi faca efectul!
paula - si Bianca vrea in brate, chiar si inainte cand nu era zapada. De aia ies numai in zona ca nu o pot cara prea mult.
Raspunde la nume, dar nu mereu, depinde daca e preocupata cu altceva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+
crispro spune:
Paula, V raspunde cand il strig de cele mai multe ori. Dar cand e atent la ceva, pot sa strig cat oi vrea. Greu se intoarce.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Multumesc de raspunsuri... Nu ma invat minte si ma stresez pt orice nu mi se pare mie ok.
Alina, pai cu Cosmin e destul de nasol. Adica, am purtat o discutie mai serioasa, s-a pus pb despartirii (probabil daca nu era Raul, sigur ne desparteam), dar ne mai dam o sansa. Ma rog, ideea este ca ar tb sa ma duc la psiholog, dar mi-e greu sa ma urnesc...
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012