Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

M-am apucat sa mai adaug si eu la listute, si am o intrebare tampa.. avem mai mult de 2 acces odata, corect? SI ce se intampla daca amandoua vrem sa completam linia 85, de ex?

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Am completat si necesarul de spital. Vad ca cineva a fost deja pe faza si a inceput sa adauge. Foarte bine, mai ales ca la capitolul asta eu nu prea sunt in tema.

Nu prea m-am lamurit cu glicerina boraxata. AR trebui s-o avem in casa oricum, sau o luam doar in caz de candidoza bucala? Si modificati si la coloana optional/necesar, ca aici mi-am dat eu cu parerea, dar poate ca nu e asa. M-am gandit la coloana aia, ca sa putem aranja lista dupa ce dorim: optional/necesar sau categorie

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

M-am apucat sa mai adaug si eu la listute, si am o intrebare tampa.. avem mai mult de 2 acces odata, corect? SI ce se intampla daca amandoua vrem sa completam linia 85, de ex?

cu Gaza, DPN 30 Martie

Probabil ca ramane modificarea facuta de cea care da ultima publish?

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sorry, n-am vrut deloc sa sune a repros c-am vorbit de pediatru, mi-a iesit prost, sunt obosita si cu o lucrare in pom.

De obicei o sa dea prioritati fisierul in functie de conexiunea la net (viteza, etc., asa cred - gen cine apuca primul), dar da, pot lucra mai mult oameni deodata pe el de obicei. Putem da "share" la xls si pe useri individuali daca e vreo problema, adica sa te loghezi cu adresa ta personala de gmail in el. Eu asa fac la traduceri cand trebuie sa lucreze mai multi oameni deodata la lista cu termeni (ca sa foloseasca toti aceeasi traducere) si au lucrat si cate 5-7 useri deodata, insa cu conturile lor de gmail, e adevarat. Dar am vazut ca nu pune probleme google docs ca suntem toate logate cu acelasi user, cel putin pana acum.

Cred ca e posibil sa mearga si fara publish, adica sa vedem in timp real linia, dupa ce s-a dat enter sau s-a trecut la alta celula. Si o sa apara in functie de care a avut conexiunea mai rapida sa inregistreze google docs schimbarea prima oara. Iar a doua va ramane finala.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

da, cred ca ultima modificare ramane daca-s 2 consecutive pe aceeasi celula.

34+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Aredwynn, faine linkurile de gim, din pacate eu acasa nu fac decat la aparatul de vaslit si cand pot pedalez (rar). am citit ca dau bine la sarcina. mi-ar place sa ma urnesc mai mult, dar ma cam doare. Maine incerc un prenatal yoga la un centru.

Ronina, multi copii, de pe la 6-7 luni se cam arunca din leagan. sau nu mai vor sa stea. ca descopera rostogolitul si alte activitati mai incitante.
M-ai dat gata cu etichetele!

Eu nu am folosit nimic la buric, nici o fasa sau leucoplast. Doar dadeam cu tinctura de galbenele. si le-a cazut si s-a vindecat rapid.

poza draguta pe FB-ul celor de la Isis.

Muah, nopticica bunicica, clubul buhuhu aveti cuvantul :)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aredwynn, ce mult imi place "shooting"-ul vostru cu burtica! eu am tot zis ca mi-as fi dorit ceva similar, macar la bb2, dar lenea pe de-o parte si faptul ca nu sunt fotogenica, si ca barbatul oricum nu ar fi avut chef de asa ceva m-au facut sa renunt...macar am cu pozele cui sa ma delectez .

cat despre pediatru, eu la matei am mers in sapt 38 la o dr recomandata de medicul de familie, la CMU, mi-a dat o lista cu ce imi trebuie in casa pentru bb si pentru mine, mi-a dat nr de telefon si sa o sun la 3-4 zile dupa ce nasc pentru prima vizita, la 7 zile de la nastere, cand a venit acasa..era f funny cum asteptam la usa pediatrului eu, ditamai balenutza,singura, si in jur plin de copii

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Meg, si esti multumita de dr. pediatru? O recomanzi? A venit la 3-4 zile acasa si la 7 zile te-ai dus tu la cabinet cu bebe? Mai ai lista cu ce ti-a zis sa ai acasa?

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu, am schimbat-=o pentru ca la 3 luni m-a pus sa ii dau formula desi eu aveam lapte LA GREU, de puneam deoparte in congelator, dar in a treia luna luase mai putin in greutate (cate 800g in primele 2 si 450 in a treia, dar se nascuse cu 3800, deci oricum era marisor)..nu, la 3-4 zile am sunat-o si a venit in a 7a zi acasa.

am lista, dar ce mi-a dat ea se regaseste in lista de pe google docs...

apropo de discutiile despre buric, noi am avut pe lista (si implicit cumparat si folosit) alcool de 70 si baneocin..

acum am in vizor alta dr de la regina maria, pe criteriul sa fie aproape de casa, ca la inceput o sa merg lunar la controale...apoi am o verisoara care e pediatru si pe care o pot suna in miez de noapte pentru orice dubii...si in rest zic Doamne-ajuta sa nu fie nevoie de mega-pediatri-celebri...daca va fi, voi vedea atunci insa. (foarte matur din partea mea, nu? :)) )

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Merci frumos pentru lamuriri, Meg!

Hm, finally mi-a dat prin cap cum sa caut : lista de sensiblu unde se gaseste alcool de 70, din toate orasele, ca eu intrebam la altele si nu gaseam, nu au la toate:
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=alcool&ItemId=5349801

Si ce mai gasisera, poate util, fetele de la bulgarasi:
http://www.farmaciastejara.ro/iridium-baby-servetele-sterile-p-3466.html?osCsid=eino2j5vh2te6f3finb6sbl7o1

30+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput