Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29
Raspunsuri - Pagina 5
dana_cp spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica Muah, nopticica bunicica, clubul buhuhu aveti cuvantul :) |
clubul buhuhu
Edit: Sar'na, Dara, nu m-ar fi dus capul. E un sensiblu care are chiar langa mine, cand trec nametii ma infig! Cred ca mai mult de o sticla nu luam, nu? Ca ar trebui sa cada destul de repede - o saptamana sau asa ceva din ce am auzit... Sa ma corectati daca nu e bine pls
cu Gaza, DPN 30 Martie
dara76 spune:
Dana, dintr-o sticla o sa-ti ramana o groaza, dar nu prea exista doze mici, cred.
Am mai gasit la sensiblu Desitin (doza de 5 mg pt bebei mici, pt. copiii mai mari, 10). Mi-a spus prietena mea sa am in casa pentru caz de convulsii febrile la bebe, pana vine salvarea.
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=desitin&ItemId=1059680
Explicatii aici: http ://www .miresici.ro/f337/15225-primul-ajutor-ce-facem-in-caz-de/
Sau aici : http ://www .mamiciperfecte.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=1729
Trebuie scoase spatiile din link.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am citit in fuga... caci dupa ce ne-am intors de la eco(21) sotul s-a oferit sa faca clatite ca sa schimbam starea... si abia acum am ajuns in pat.
Vesti... s-a intors Motzata... asta ar fi cea buna... e mai mica ecografic decat daca ma iau dupa DPN...asta ar fi vestea care nu ma afecteaza...(ca si la Andra a fost la fel...) iar vestea care imi strica dispozitia... are o usoara bradicardie... sper sa fie temporara... mai mergem joi sa vedem dak a fost doar de moment sau nu. Nu e o chestie grava, doar ca stiind ca ceva nu e bine iti schimba starea de spirit...
Va pupik... si ma bag la studiat...
Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata
ronina spune:
Dara: wow ce de chestii gasesti.
Strumfy: ma bucur ca s-a intors bebica, sper sa fie doar ceva de moment problemuta, sa fi fost azi mai somnoroasa si sa aflati joi ca e totul OK
34+ Bianca
dara76 spune:
Strumfy, felicitari pentru intoarcere! La gravidute cu trombofilie s-a nascut bebica ok care avea 112-113 puls, cat are bebica ta?
Ronina, habar nu aveam daca nu stiam de la prietena mea care-i medic ca la cursurile de puericultura din Medicover se preda treaba cu Desitin in caz de ceva si am cautat pe net dupa Desitin si convulsii, asa am gasit explicatiile.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
strumfy_12 spune:
Dara numai azi a avut puls mai mic... de aceea mergem si joi. Spune-mi te rog, daca stii, daca bebele mamicii de care vorbesti a avut totdeauna puls scazut sau numai inainte de nastere.
Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata
dara76 spune:
Avusese de obicei mai putin si inainte de nastere cu vreo 2-3 saptamani mai scazuse.
30+ Miruna Sanziana
monna3 spune:
Strumfy felicitari pt intoarcerea Motzatei! Doamne ajuta sa fi fost doar o chestie de moment si joi sa primiti vesti bune
Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei
AMR: 7 saptamani
irinaelena spune:
Neata! Clubul buhuhu nu s-a trezit inca? .
E m-am trezit de la 7 si caut chef de lucru, ati vazut pe undeva?
Strmufy, sper sa fi fost o intamplare
Irina, 30+ cu Maria
dara76 spune:
Irina, n-am vazut chef, ca am dormit numai vreo 4 ore si imi pica ochii in gura la o predare. :) Sorry ca nu te pot ajuta :)
Da' am gasit o treaba la 'gravidute cu trombofilie' (eu de-asta si tarai semnatura asta dupa mine, ca-mi trebuie acolo):
"Pentru cele care inca nu au nascut si vor sa fie pregatite am descoperit cea mai buna metoda de desfundat canalele+format sfarcurile. Secretul este de a taia capatul (varful) de la o seringa mare (20ml) si veti crea cea mai buna pompa (cu vid bun). Trebuie intors pistonul si folosit pe partea fina (nu cea pe care ati taiat-o voi) pentru a nu rani sanul " [capatul celalalt al seringii] (fata a nascut recent)
30+ Miruna Sanziana