Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara eu nu cred ca trebuie sa te opresti. E de ajutor ca esti mai prevazatoare. Eu una am tendinta sa ajung pe ultima suta. In sensul asta mi-am facut un doc. care se cheama 'de retinut' si acolo salvez fraze, link-uri, idei, tot ce cred ca ma va ajuta la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Walli din pacate eu nu le-am gasit in magazine.Mi le-am comandat de pe net.Stau in Auerbach/ Sachsen-sunt vreo 6 orase Auerbach in Germania(la cat e de mare nici nu ma mir ca au criza de nume!)Daca mama ta e in germania poate sa ti le comande ea,nu?Daca face comanda pe www.mytoys.de si baga codul acesta:79WM9X3TYMAM primeste 10€ rabat.
Pupice la burtici

31+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Irina, tu ai frati/surori? Eu am o sora mai mare cu un an, deci ea nu a simtit prea mult cum e inainte sa apar si eu in peisaj, insa sunt disperata dupa ea, si ea dupa mine. O iubesc mai mult decat pe mine si nu-mi imaginez viata fara ea. La tine, baietelul e un pic mai mare si va intleege altfel venirea surioarei, dar o sa fie doar 'altfel', nu 'mai rau'. Multumim ca ne impartasesti din episoadele voastre

Dara, cum adica sa te opresti? Pai si noi ce mai facem? Baga acolo tot ce prinzi ca acus' trece si nasterea si o sa dam din colt in colt pt alte info, plus ca n-o sa mai avem atata timp sa citim.
Multumim ca impartasesti cu noi ce gasesti interesant, fie chiar si intrebari.

Eu azi ies din barlog. Am zis! Mi-a dezapezit Mister masina si imprejurul ei asa ca pot sa ies linistita. Libertateeeee!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Bine ai revenit, Carina! ma bucur ca sunteti bine si ca mai aveti un pic si plecati acasa
Strumfy, hai cu vesti bune despre Motzata.
Amy, da-ne un semn! Esti ok?
Merci, Ronina

Miha, mamica fericita de Rares si 31+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Am fost la eco... a iesit bine pulsul... dar am alte vesti neplacute... Din cauza ca pulsul nu e departe de limita inferioara nu se stie daca pot face epidurala... asta se va decide atunci. Ce ma deranjeaza mai mult e faptul ca doctorita mea e plecata pana pe 22 si nu as vrea sa nasc cu altcineva.
Am vazut ca ati avut spor... imi place cand am ce citi... dar ma enerveaza ca nu pot sa mai raspund.
Va pupik pe toate...si fug la joaca.

Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Strumfy, daca a crescut si acum, poate mai creste pana atunci, o fi fost doar o faza.
Dana, baftuta si ai grija! Vad ca dr. nu a raspuns, sorry, daca raspunde, zic. Si mai intreb pe 22 daca e cazul. Mai e varianta sa suni tu direct la Generis si s-o ceri la tel lunea/miercurea dupa ora 14.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Irina, tu ai frati/surori? Eu am o sora mai mare cu un an, deci ea nu a simtit prea mult cum e inainte sa apar si eu in peisaj, insa sunt disperata dupa ea, si ea dupa mine. O iubesc mai mult decat pe mine si nu-mi imaginez viata fara ea. La tine, baietelul e un pic mai mare si va intleege altfel venirea surioarei, dar o sa fie doar 'altfel', nu 'mai rau'. Multumim ca ne impartasesti din episoadele voastre

Da, am un frate mai mare. Nu l-am intrebat niciodata cum s-a simtit cand am venit eu pe lume , dar am o presimtire ca nici nu isi aminteste, e o diferenta intre noi de 1 an si 9 luni. Da, Andrei e mai mare, sper sa inteleaga altfel. Eu ma voi stradui sa ii acord toata atentia de care are nevoie.

Irina, 30+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dia, ai dreptate. Rahianestezia este nasoala. Epidurala mi s/a parut salvatoare. Eu am probleme cu coloana pentru ca am facut gimnastica ritmica si am hiperlordoza si vertebre deplasate dar nu am avut nici un fel de dureri dupa anestezie. Poate am avut noroc. Oricum fara epidurala nu stiu daca as fi facut fata durerilor. Si asa le/am simtit pe pielea mea de la 8.30 la 13 cand am primit prima doza si apoi cate 15/20 minute cat dura pana sa vina asistenta cu o noua doza.

Dara, Finn adormea in brate sau in landou in primele 3 luni de viata. De la 3 luni si/a facut singur program de adormit la ora 20. Il puneam la el in patut si eu ma intindeam la mine in pat, ii citeam sau spuneam o poveste, etc si adormea. Cand avea 5 luni i/am luat un conforter si de atunci adoarme cu el. Intre timp i/am mai luat unul la fel sa am de rezerva cand spal. Si de atunci nu merge la somn fara koni - asa a denumit el conforter/ul eeyore. Pe la 18 luni l/am pus la el in camera si s/a obsnuit in 3 zile, fara plans. stateam pe scaun langa el pana adormea. Asta vara insa a dormit in pat cu maica/mea cand am fost la mare si nu a mai vrut sa doarma la el in pat. asa ca doarme cu noi. Eu nu prea l/am lasat sa planga. doar daca eram cu mainile murdare, in baie, etc. si nici nu as avea sanse cu un sot foarte impresionabil ca al meu.
Lory, bine ai revenit.

Eu abia astept sa merg la spital sa vad ce spun doctorii. Macar sa stiu pentru ce fel de nastere ma pregatesc. Aici nu se practica neaparat cezariana chiar daca ai mai avut inainte.

Finn Constantine 15.10.2009 si 29+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Wow ce harnice ati fost la scris, se pare ca e mai activ clubul cucurigu decat cel buhuhu
Ma bucur ca va place trio-ul ce l-am ales, m-am invartit o luna in jurul lui pana sa ma decid, tocmai a si sosit, abia astept deseara sa-l montam si da, sper sa-l folosesc si la bb2

Monna: felicitari pt ideea cu strigarea, vad ca au inceput sa mai apara fetele. Hai, curaj fetelor, le asteptam si pe celelalte!
Dara: eu sunt de parere ca poti aduce in discutie orice subiect simti nevoia, cine nu-i curios trece peste, nimic mai simplu Eu desi nu am o memorie prea buna, in conditii de stres constat ca totusi daca am auzit la un moment dat de anumite solutii pt cazul in care sunt, imi amintesc si ma ajuta mult sa intuiesc ce am de facut, e mult mai bine decat sa ma apuc pe moment sa caut info si sa o lalai.
Emmaella: imi pare rau de dureri si problemute, nu mai e mult si le vei uita pe toate
Anda: ma bucur enorm ca Toma e bine, Doamne Ajuta sa ajungeti cu bine acasa si sa nu ai emotii cu respiratul lui, stiu ca va fi greu/stresant dar va fi BINE!
Megbeng: La Multi Ani pt Matei! Ce tare, sa fie toata familia sarbatorita in aceeasi luna, iese dezmat
Da, rotile din spate de la carut sunt cu camera, prin zona mea am niste trotuare cam proaste si m-am gandit ca am nevoie de suspensii.
Dana: m-ai nenorocit cu povestea nasterii de acum cateva seri. De azi intr-o saptamana am programare la medic si azi noapte am visat ca mi s-a rupt apa in cabinetul lui la intalnirea care vine, cand m-am ridicat de pe scaun sa urc pe masa de echo partea cea mai buna e ca in vis am nascut cu bine si bebita respira singura
Aredwynn: si eu am oarece emotii sa nu ma 'afecteze' nasterea, cred ca de aia si tin cu dintii sa ajung la privat, sa minimalizez macar ce pot. Ma bucur pt tine ca a decurs bine discutia cu dr, cred ca e f. linistitor, sper sa fie si practica la fel ca teoria.
Irinaelena: tin pumnii sa fie usoara acomodarea in noua formula. Abia astept sa traiesc si eu ce povestesti tu acolo
Dia_tm: tin pumnii sa corespunda si sa ai o nastere usoara de tot. Legat de vizitele timpurii, si eu cred ca fara nicio jena o sa ma fac nevazuta in dormitor cu bebica cand simt ca e prea mult.
Dorinutza82: eu stiam de sapt 32 dar cred ca e o marja, pe mine personal dr m-a chemat la 33 sapt pt morfo de trim 3... posibil si din cauza ca a mea micuta e tot cu vreo sapt in urma la masuratori si greutate.
Strumfy: nu te descuraja inca

34+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna burtici..

Aredwinn am vazut filmuletele,am plans de emotii,de frica de ce va urma,de frica ca nu voi face fata durerii..ce mai de frica de toate!!!Ce nu inteleg eu e de ce le baga tubuletul ala la bebei in gat,am inteles sa ii aspire,dar parca sunt prea bruscati,prea traumatizati,nu stiu poate sunt hormonii de gravida dar m-au speriat,ce mai m-au inspaimantat de al binelea.
Recunosc ca mie o frica de mor eu viteaza pamantului,,de nastere,de ce e dupa,mie frica canu o sa fiu in stare sa am grija de fetita..ma apuca plansul!

off am la ce ma gandi la noapte...

in alta ordine de ide,azi dimineata mi-au luat sange,urina si am facut tamponul pt strep B ,ma gandeam ca doare mai tare dar nu am simtit nimic.luni iau rezultatele si marti merg la gine cu ele.Doamen ajuta sa iasa bine,ca sunt cele mai importante.

Cat despre dormit cu bebeii in camera,nu stiu cred ca e de vazut de fiecare in parte cum se comporta bebelusul,iti dai seama pe moment sau te iei dupa instinct.Poti sa zici tu verzi si uscate inainte ca nu o sa doarma cu mine,ca o sa stea in patut mereu,dar daca vezi ca plange si se linisteste doar la tine in pat/brate ce faci??Deci vedem ce va fi,daca o sa stea in patut din prima,perfect,daca nu asta e le luam pe toate cum vin,important e sa fie si mama si copilul ok nu?

Eu de ieri am o senzatie ciudata,ieri stateam pe canapea linistita ma uitam la tv,deodata vad stelute,inchid ochii si imi amorteste mana stanga pana jos spre picior,adica nu chiar amorteala ,un fel de fara vlaga,parca mi-a luat cineva sangele de pe partea stanga si nu mai aveam putere in mana.Am zis cine stie,o fi o intamplare,dar azi iar am patit asa,aceeasi senzatie de fara vlaga in mana stanga.Sieri si azi am simtit mancarimi in talpi,l-am pus pe sot sa se uite bine la ochii mei poate sunt galbeni,sanu fie ceva de la ficat.Ochi galbeni nu am,ce poate fi?mana asta fara vlaga ma pune pe ganduri,marti ajung la doctor,dar daca e ceva il sun.Eu am intreupt aspenterul in sapt 33 la recomandarea ginecologului o fi legat de asta?

Dara tu cand il intrerupi?ti-a zis ceva doctorul?

A mai patit cineva asa ceva?

azi am fost super harnica,am facut curat cu sotul in toata casa,am sters si geamurile, acum pot sa nasc cand brea Dumnezeu,ca casa e la locul ei.(parca asta era buba acum dar na,fixatii de gravida)
va pup merg sa fac o praji cu mere,nu stiu de care inventez ceva.pupe multe.

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput