Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
oxidoni spune:
Miha, Lori, va inteleg perfect cu trezirile dese. Si Miruna are acelasi program noaptea...se trezeste la max 1 ora juma. In noaptea asta, de ex, am impresia ca s-a foit non stop. Cum o las din brate, cum in 10 min incepe maraiala. Cica trece :)
Eu am introdus a doua masa (la in eput zeama de la legume fierte, apoi legume pasate) cam la 1-2 sapt dupa masa de dimineata. La masa de la 13 primeste morcov, patrunjel radacina, telina, ardei, ceapa, dovlecel. Voi adauga si cartoful.
Cu a treia masa mai astept putin, ca e branza. Noi pe 14 facem 7 luni...
Apa ii dau si eu dupa legume. Ii dau cu canita cu pai (sunt ok astea?), si e f incantata ca o ia si bea singurica. Bea ceva apa, nu cred ca f multa, dar se supara daca vreau sa ii iau canita.
Anaemi - esti mai bine? Ai plans? Te-ai descarcat? Imi pare rau ca ai motive sa iti vina sa plangi. Sper sa fie ok dintisorii lui Petru, iar tie sanatate si putere. Pup
Va pupam pe toate
adra_bell spune:
Miha, eu am inceput cu fructe, dimineata. II dau o luna fructe, aproximativ, dupa care bag masa de legume, tot cam o luna. Noi urmam un ritm foarte lent, la Eva a fost cu succes
navicula spune:
Neata!
Gabrielita si MihaH am fost deja la dentist si am plombat cariuta si e ok. Mai avea si la o maseluta, dar acolo i-a pus medicament ca era mica la suprafata dar adanca. Dupa sarbatori ia cazut medicamentul si o durea cand manca. Reactia ei ,,suna mami la dentist sa mergem odata, nu vezi ca ma doare,, si bineinteles ca am mers si ia pus iar medicament. Nu ii este frica de medic si asta a fost si intentia mea sa o duc la dentist inainte de a o durea dinti si sa asocieze vizita la dentist cu durerea.
Arianna nu am folosit scutece refolosibile
MihaHtu cerealele le-ai dat dimineata,nu? Poate incerci sa-i dai seara sa vezi daca nu doarme mai bine.
madybulancea spune:
Fetele Rares nu a facut kk 2 zile,azi ar fi a treia zi daca nu face...il mai las?ii fac ceva?nu stiu de ce,pana acum vreo 2 sapt facea zilncic chiar si de 2-3 ori...
navicula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madybulancea Fetele Rares nu a facut kk 2 zile,azi ar fi a treia zi daca nu face...il mai las?ii fac ceva?nu stiu de ce,pana acum vreo 2 sapt facea zilncic chiar si de 2-3 ori... Mami de Razvan si Rares |
daca nu da semne ca l-ar deranja eu zic sa-l mai lasi. Daca vezi ca se chinuie si nu reuseste poti sa-l ajunti, dar daca nu eu zic sa-l mai lasi.
Babylicious spune:
citat din mesajul lui madybulancea Fetele Rares nu a facut kk 2 zile,azi ar fi a treia zi daca nu face...il mai las?ii fac ceva?nu stiu de ce,pana acum vreo 2 sapt facea zilncic chiar si de 2-3 ori... |
Daca nu are disconfort, eu nu i-as face nimic...
crisspy spune:
citat din mesajul lui andreea_tc si eu as vrea sa ii dau as. Dar ce marca folosesti? ca nu prea ma pricep si nu am gasit simple doar combinate... mercic Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011 |
Eu am luat de la Hipp
crisspy spune:
'Neata,
Voi va vaietati ca va mananca copii noaptea si eu ma chinui sa-i dau Andrei sa bea noaptea lapte ca ziua nici nu vrea sa-l vada. Cine sa ne mai inteleaga.
Miha nu ai incercat sa o aspiri, sa mai scape de mucozitatile alea.
Oau, Oxidoni deja cu pai? Pai sunteti mari, Razvi a baut din pai dupa un an.
Eu am inceput diversificarea cu fructe si legumele le-am introdus dupa 2 sapt. Bine ca la noi se cerea diversificarea ca sa mai manance si ea ceva. Acum avem asa: fructe - banana, mar, para, piersica, caisa + branzica (nu toate o data, combinatii intre ele, acum are o perioada in care nu vrea caisele), legume - morcov, catof, telina, pastarnac, radacina de patrunjel, dovlecel (asta nu ii prea place), mazare (dar am scos-o ca nu se intelege bine cu ea).
fetele
Arianna_M spune:
Neatza ,
apropo de canutza ...eu i-am dat Ariannei una cu cioc moale ..dar nu a stiu sa traga din ea ,apoi am incercat cu una cu cioc tare care are 3 gauri ...dar isi varsa toata apa pe ea .
cu este canutza cu pai ?
Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)