Cel putin 10 kg jos (4)
Raspunsuri - Pagina 12
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Mode...cum? |
...ratie = tain, portie
Am gasit psysalis, ma duc sa scot semintele Sa creasca plantele
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
dulcetica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
...ratie = tain, portie Am gasit psysalis, ma duc sa scot semintele Sa creasca plantele Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
N-am mai slabit un gram ,minunatul a racit...of!
O zi buna!
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Eu am sarit o lectie de zumba( din motive de Valentin) si evident am mancat in plus, din aceleasi motive...dar am avut o seara romantica, a fost frumos!
Ieri iarasi la zumba, si maine seara si de asemenea sambata dimineata... stiu ca e bine sa ai cel putin 24 ore intre doua sesiuni de sport intensiv, dar saptamina asta asa s-a nimerit.
In rest incerc sa raman pe baricade, sa fiu atenta la ce maninc... azi am un sacou care mi-era cam stramt si acum e OK, cine stie, se mai intampla si minuni...
va imbratisez si spor la sport si, cum zicea cineva si are mare dreptate, incercati sa mancati cu moderatie...
lulu77 spune:
mneatza,
inca sunt ok, adica in standarde zic eu, dupa cum ma simt si cum stau hainele nu am nevoie de porcusor.
Azi am zi doar de fructe si batoane fribrobar.
nu am renuntat la miscare, doar aseara nu am reusit sa fac din lipsa de timp si oboseala.
voi unde ati fugit?
SOACRA MARE
ellinia spune:
Citat: |
Ellinia, Lullu si voi ati tinut montignac nu ???? posibil sa ma insel ... va pup andanii 2007...2011 de la 95 la 68 kg :):) |
Da, am tinut MOntignac, prima data prin 2005-2006 si a mers de minune. Am mai incercat anul trecut dar fara succes, din pacate. Acum incerc prin alte diete sa slabesc.
Edit: Mi-am adus aminte sa va intreb. Consuma cineva seminte de Kia? Tot am auzit despre ele in ultima vreme.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
bpaula spune:
Buna dimineata!
Mai taras mai grabis merg si eu inainte. M-am mai impotmolit de cate un dulce, am mancat si gratare cu salate, mai cate un fruct, in general incerc s lmitez dezastrele
Esthera2011 spune:
Buna dimineata
Duminica trecuta dadusem si eu jos 400 de grame...numai ca a urmat o saptamana de dezmat: Sf. Valentin, ieri o sarbatoare la greci stropita cu vin, cola si carne de porc si miel...adica mi-e si rusine sa urc pe cantar.
N-am renuntat insa la sport!..si am adaugat si 200 de sarituri cu coarda.
Astazi as vrea sa mananc ceva cat se poate de usor...inca nu stiu ce. Poate o supa de legume. Fara carne.
Zi buna sa aveti...si sa vina primavara mai repede
boticelina spune:
Si la mine merge bine deocamdata, stil crashing, mi-e groaza de weekend, iar maica-mea zici ca gateste pentru un batalion si mai si incearca sa ma tenteze grav, a facut placinta de dovleac cu nuci, imi vine sa plang cand strecor mana in frigider si in drum spre iaurt ma intalnesc cu tava de placinta . Oricum am vazut si io azi 68 virgula ceva, parca intrevad o luminita ca ma blocasem intre 69 si 69,8
Ellinia, ce seminte sunt alea, ca io googalind am gasit ori niste ardei iuti, ori seminte de marijuana...
Aseara am facut laborator de biologie cu fi-mea, a plantat seminte cam o ora jumate, am intrat in cursa pt obtinerea de goji si physilium.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
anamariame spune:
Eu mi-s cam deprimata, ieri dimineata aveam 63 kg Azi dimineata cu 500 gr mai putin. Musai-musai nu mai mananc ABSOLUT NIMIC dupa 7 seara.