trepte lemn stratificat scara interioara

trepte lemn stratificat scara interioara | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

Stie cineva o firma buna (in Ro) pt trepte din lemn stratificat pt scara interioara? Firma primeste mostra si dimensiunile si face la comanda.

thx!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

nimeni?? voi din ce faceti scarile? sau poate nu lemn stratificat, lemn normal, habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

noi le-am facut din lemn de fag sau stejar, nu stiu sa fac diferenta, oricum, nu sunt din brad, insa nu recomand firma pt ca a dat tipul gres la culoare- eu vroiam scari, parchet, usi o singura culoare. in final au rezultat doua culori, fara sa prea putem face ceva.
si sunt din lemn masiv. parchetul este triplu stratificat. si au costat enorm- aproape 700 lei o treapta, inclusiv balustrii care vin pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

La fel - le-am facut din stejar, omul a garantat ca e "lemn uscat" si la un an aveam deja niste lufturi, din fericire doar la plinte...

De facut le face, dar or sa vrea sa le monteze tot ei...

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mie mi au facut o usa cei de foresta curtea de arges; intrebasem si de trepte care sunt din marmura sa mi le imbrace in lemn;era 70 sau 80 euro treapta+contratreapta; stiu mai multe persoane din pitesti care au lucrari de ale lor si sunt multumiti; si usa mea e perfecta

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Eu am facut si treptele si usile din lemn de pin stratificat e o firma din localitatea Sant judetul BN (pin stratificat) daca vrei incerc sa fac rost de date sulimentare,eu am mes acolo am vazut mi-a placut ce lucreaza si mi- am fact la ei 11 usi si treptele .

Mergi la inceput

multumesc!

Am sa intreb in Curtea de Arges, danaiulia, imi poti da te rog si numele firmei la care ati facut voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Buna,

Noi am facut cu o firma din Bacau. Au iesit foarte bine. Ei au luat masuri, au facut totul. Daca te intereseaza iti spun numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Am facut scara interioara cu o firma mica din Zalau, dar un tip foarte de treaba, care stie meserie.
Insa, la scara este de bibilit; de luat n masuri samd, cauta sa aduci pe cineva "loco" sa ia msurile cum trebuie, sa faca ajustari etc.

Alti colegi de breasla, s-au facut scarile interioare (imbracate cu lemn) cu materiale cumparate din magazinele de profil si au iesit niste bijuterii.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Buna,

Noi am facut cu o firma din Bacau. Au iesit foarte bine. Ei au luat masuri, au facut totul. Daca te intereseaza iti spun numele.

da, sigur, nu toate fac de la distanta si e mai bine sa intreb in mai multe locuri. Este vorba de o scara spiralata standard, ma gandeam ca se poate si fara multe masuratori. Dar om vedea.
Multumesc!

Mergi la inceput