trepte lemn stratificat scara interioara
Stie cineva o firma buna (in Ro) pt trepte din lemn stratificat pt scara interioara? Firma primeste mostra si dimensiunile si face la comanda.
thx!
Raspunsuri
tinatache spune:
nimeni?? voi din ce faceti scarile? sau poate nu lemn stratificat, lemn normal, habar n-am.
gogosel spune:
noi le-am facut din lemn de fag sau stejar, nu stiu sa fac diferenta, oricum, nu sunt din brad, insa nu recomand firma pt ca a dat tipul gres la culoare- eu vroiam scari, parchet, usi o singura culoare. in final au rezultat doua culori, fara sa prea putem face ceva.
si sunt din lemn masiv. parchetul este triplu stratificat. si au costat enorm- aproape 700 lei o treapta, inclusiv balustrii care vin pe ea.
ch_dana spune:
La fel - le-am facut din stejar, omul a garantat ca e "lemn uscat" si la un an aveam deja niste lufturi, din fericire doar la plinte...
De facut le face, dar or sa vrea sa le monteze tot ei...
Dana & Amelia (21.06.2011)
ckristina spune:
mie mi au facut o usa cei de foresta curtea de arges; intrebasem si de trepte care sunt din marmura sa mi le imbrace in lemn;era 70 sau 80 euro treapta+contratreapta; stiu mai multe persoane din pitesti care au lucrari de ale lor si sunt multumiti; si usa mea e perfecta
CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
danaiulia spune:
Eu am facut si treptele si usile din lemn de pin stratificat e o firma din localitatea Sant judetul BN (pin stratificat) daca vrei incerc sa fac rost de date sulimentare,eu am mes acolo am vazut mi-a placut ce lucreaza si mi- am fact la ei 11 usi si treptele .
tinatache spune:
multumesc!
Am sa intreb in Curtea de Arges, danaiulia, imi poti da te rog si numele firmei la care ati facut voi?
belleane spune:
Buna,
Noi am facut cu o firma din Bacau. Au iesit foarte bine. Ei au luat masuri, au facut totul. Daca te intereseaza iti spun numele.
giulia71 spune:
Am facut scara interioara cu o firma mica din Zalau, dar un tip foarte de treaba, care stie meserie.
Insa, la scara este de bibilit; de luat n masuri samd, cauta sa aduci pe cineva "loco" sa ia msurile cum trebuie, sa faca ajustari etc.
Alti colegi de breasla, s-au facut scarile interioare (imbracate cu lemn) cu materiale cumparate din magazinele de profil si au iesit niste bijuterii.
uneori gandesc prea mult....
tinatache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Buna, Noi am facut cu o firma din Bacau. Au iesit foarte bine. Ei au luat masuri, au facut totul. Daca te intereseaza iti spun numele. |
da, sigur, nu toate fac de la distanta si e mai bine sa intreb in mai multe locuri. Este vorba de o scara spiralata standard, ma gandeam ca se poate si fara multe masuratori. Dar om vedea.
Multumesc!