Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutza da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Uoffff, voi tot vorbiti de torturi si toate bunataile...si eu sunt dezamagita ca m-a tradat cantarul. Adica nu ca m-a tradat, dar pur si simplu nu a vrut sa tina cu mine. Dupa inca o saptamana de mancat sanatos,miscare , apa si masaj am scapat doar de 300 gr. Am impresia ca am intrat in acea perioada de stagnare. Am pierdut 3 kg in 2 sapt si acum 300 gr intr-o saptamana si nu pot spune ca am mancat mai mult sau am facut miscare mai putina, din contra. Oricum nu ma las pana nu mai dau jos 1 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-vai ally- ce probleme ai si tueu te vad asa de slaba..si dc se incalzeste un pic pe afara, ai sa alegi dupa nazdravanel in aer liber,si-asa alergi in aer inchis implici toate grupele musculare, si ai sa slabesti de la sine
- catank-

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur
Oricum nu ma las pana nu mai dau jos 1 kg.

Eduard Andrei 02.04.2011

de 1 kg de vaiti? daca aveai 10-15kg de dat jos?

Ai grija, nu e musai necesara calitatea ci si cantitatea...
Dar 300 g mi se pare suficient la greutatea ta deja...nu esti ponde' sa dai 5 kg intr-o saptamana...

Mergi la inceput

Viss, ti-am vazut comorile! Sunt absolut minunati...demential de frumosi! Mi-au placut mult si comentariile de sub poze...Felicitari piticilor ca papa asa bine fructele(si nu numai)...al meu Duracell nu mai vrea sa puna gurita pe nici un fruct. I-am facut ieri mar copt, nu a vrut.I-am taiat feliute din fiferite fructe...nimic. Nu stiu cum sa mai fac sa le accepte iarasi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-netul meu merge ca c..u! si ca melcul
- catank-
- la ostropel, cand se adauga usturoiul, la sfarsit sau la inceput? ca eu am o carte de bucate- cea de la sanda marin, dc o stiti, si la reteta de ostropel nu aminteste macar de usturoi.eu ala stiam ca e ostropelul copilariei mele.

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Eu l-as adauga ptr bb de la inceput, ptr adulti la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-netul meu merge ca c..u! si ca melcul
- catank-
- la ostropel, cand se adauga usturoiul, la sfarsit sau la inceput? ca eu am o carte de bucate- cea de la sanda marin, dc o stiti, si la reteta de ostropel nu aminteste macar de usturoi.eu ala stiam ca e ostropelul copilariei mele.

Mergi la inceput

Viss, asa este! Astept cu mare entuziasm primavara sa ies iarasi la alergat (nu numai dupa nazdravan) si cu bicicleta.

Mergi la inceput

Mi se paruse cam rece dimineata -6 grade, ...dar astept sa se trezeasca I si iesim din nou...e soare si frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui Somleac
A si un pumn mare de zmeura, a iesit un deliciu.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Pai de ce ??? Pofta buna!!!!!!!!

De aia ca ma luptam cu Ilinca pentru taste si fiind vecin cu s-a dus necajitu.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Cat de simpa poti sa fii!!! necajitu auzi

Mergi la inceput