Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 5
dinora77 spune:
Buna,
am fost ieri la doctor shi e totul cit se poate de bine...Raceala e aproape invinsa. Accesul de tuse de alaltaseara a fost din cauza ca s-a innecat cu muci. Au coborit multi muci in git shi s-a inecat prin somn...Sie eu alaltaieri i-am curatat shi aspirat nasucul de atitea ori inclusiv shi inainte de somn .
Jasmi noi folosim cu succes Prospan supozitoare. Dar am combinat shi cu Soledum siropel. Doctorul de aici mi-a zis ca sa incerc cimbru in combinatie cu iedera... Soledum (care e pe baza de cimbru) i l-am dat dimineata si la amiaza, iar prospanul (pe baza de iedera seara o ora doua inainte de culcare). Julius n-a tushit aseara deloc shi nici azi inca.
pup
ailed_dota spune:
dinora si eu sunt fan Prospan...., eu am simtit pe mine cum imi ia cu mana, ca luam ce ramanea in capacel dupa ce trageam cu seringa pt bb
catank spune:
Ziua buna!
La multi ani Alex de somleac!Multumim mami de cinste!
Vorba lui ally La multi ani Anna nazdravana!
Ce fac mamicile?
Noi am iesit afara 30 min, sunt -6 grade, ne-a plimbat tati cu saniuta si tare fain a mai fost
Prunca imi doarme, si de papa i-am facut spanac tras in tigaie cu unt adaugat legume fierte in lapte (morcov, ardei, un pic de dovlecel si un pic si mai mic de telina)apoi dupa ce au mai fiert cateva minute le-am blenduit si am adaugat un galbenus fiert. Au o gust...o aroma......
Surioara mea a ajuns iei in moldova cu trenul, a scapat ca prin urechile acului...cat pe ce sa ramana la focsani in tren a scapat dupa 60 min intarziere...bine ca a ajunsCurajoasa fata, atena-bucuresti-dimbovita-moldova pe vremea asta...
Mama soacra m-a rugat sa-i transmit ca are 10 bile albe ptr ca a avut curaj sa ajunga la tata musai, ....dar eu o intreb ..''si eu cate bile aveam daca plecam''? I-a transmis sotului ca e supi ca plec in moldova cu mindra mea ..offffff gelozia asta.
Din pacate prea curand nu mai ajung ptr ca nu am cu cine, cu sora mea era o ocazie super sa poata sta cu I in spate si eu la volan....dar acum....Soata lucreaza....greu, ...greu...
Bine ca a ajuns ea!
roxyam mami nevoie de abdomene muuulteee ca dehhh..atatea praji de la craciun pana acum 3 zile...gata, pauza de praji pana la 1 aprilie...sau mai fac o excapada de 5 martie
strumphy unde esti mami?
Mamici, multam tare ptr raspuns cu privire la intrebarile mele!
Aaaa lalely...nu am priceput cine? ce? sa ma intrebe legat de o praji
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinora77 Buna, am fost ieri la doctor shi e totul cit se poate de bine...Raceala e aproape invinsa. Accesul de tuse de alaltaseara a fost din cauza ca s-a innecat cu muci. Au coborit multi muci in git shi s-a inecat prin somn...Sie eu alaltaieri i-am curatat shi aspirat nasucul de atitea ori inclusiv shi inainte de somn . Jasmi noi folosim cu succes Prospan supozitoare. Dar am combinat shi cu Soledum siropel. Doctorul de aici mi-a zis ca sa incerc cimbru in combinatie cu iedera... Soledum (care e pe baza de cimbru) i l-am dat dimineata si la amiaza, iar prospanul (pe baza de iedera seara o ora doua inainte de culcare). Julius n-a tushit aseara deloc shi nici azi inca. pup Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011 |
Bine ca e mult mai bine!
Mami, dar prospanul supozitoare este pentru...?exista si sirop? ptr tuse sau?
madutza_bra spune:
am culcat copii si fac o pauza mica...
..la noi s-a mai potolit vantul si a iesit soarele ..acum ciripesc si pasarelele
catank spune:
Mamici, multam tare ptr cuvintele frumoase la adresa I.
bb_yasmi, nu stiu daca imi seamana.... dar o vad si eu f frumoasa! Atat de des ii spun frumoasa mamii si tati zice hai nu o mai alinta, ca nu e chiar atat de frumoasa...
Ieri l-am dat gata pe tati cu piesa lui stefan banica (cantec pentru violeta).... Superba piesa...
bluenight spune:
Delia eu n-am vazut lapte in frigider, deloc. O sa ma mai uit dar tare ma tem ca nu o sa gasesc
Somleac La multi ani, Alex!
catank spune:
citat din mesajul lui bluenight Delia eu n-am vazut lapte in frigider, deloc. O sa ma mai uit dar tare ma tem ca nu o sa gasesc Somleac La multi ani, Alex! Mihai (04.06.2011) |
...pauza
Si aici e soare, inca nu aud pasarelele
Pana la urma care e meniul final ptr party???Ma inspiri tare mult!
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota catank, te pup! strumph, hai ma n-ai terminat cu treaba , fa si tu o cafea si stai cu noi!sau faci aomeni de zapada in curte? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ailed_dota spune:
catank, te pup!
strumph, hai ma n-ai terminat cu treaba , fa si tu o cafea si stai cu noi!sau faci aomeni de zapada in curte?