Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alex LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIII

YASMI PAULA FIDA GRAVIDUTAAAAAAAAAAA????????????
URAAAAAAAAAAAAA
ACU INTRU SA O FELICITTTTTTTTTTT
MI-E TARE DRAGA
O AM SI PE MESSSSSSSSSSSSS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

somleac , la o pizzerie in zona in care am stat au la etaj sala pt party-uri, evenimente. acolo ii tin. inca nu am ajuns sa comand tortul
condens avem putin, jos la sticla de la geamuri si la geamurile de la usile de la terase. dar doar asa de 1-2 degete pe sticla jos. dar noi asa aveam si la geamuri la bloc. am vazut ca si mama are la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

bbyasmi, toate siropurile de tuse care le-ai indicat tu sunt bune, sper sa aiba succes la voi cu laptisorul de matca n-am incercat, am mers pe schema data de homeopat si in plus ii dau picaturi de vit c si propolis glicolic.. acum pe 10 am iar programare la el si abia asetpt sa vad ce ne mai zice/recomanda..vreau sa-l intreb si pt andra acum..

Mergi la inceput

miki sa imi spui si mie ce iti recomanda dr.
vit c ii poti da si andrei.
eu am sa incerc si cu laptisor de matca crud sa vedem. numai sa ajung sa il cumpar. aa si dupa cetermin propolisul, cu vitc si echinacce ca il am inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata si de la mine

azi am treaba multa asa ca mai rar pe aici.

Somleac, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare, sanatos si voinic!
Condens nu am deloc la casa. Insa imi e frica de factura de gaze pe luna asta

Azi sta cristi acasa..cica sunt inchise toate gradinitele , pe seara tb sa mergem la cumparaturi..o sa vina socrul sa stea cu copii..imi place de el ca are curaj sa ramana cu amandoi

Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

somleac, LA MULTI ANI pt alex cu condensul nu avem probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu stodal folosesc pentru tuse. Isi face efectul foarte bine la ai mei. Pe altii i-am auzit ca nu sunt multumiti.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

mada spor la treaba...

eu am plicti , juniorul doarme de la 10 si un pic....ma plicti , tot "rod" ceva sa mai treaca timpul, dar mana la treaba tot nu pun azi NU! las ca si maine e o zi, nu???

Mergi la inceput

ha ha!! cand lipsesc..dar cand apar recuperez timpul pierdut!! vaiii de capul meu ce limbarita am azi... cred ca mai bine ma retrag...sa nu va obosesc

poooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Irinuk, multumim pentru capitol nou !

La multi ani Alex de Somleac !!!

La multi ani Anna nazdravana!!!

Mergi la inceput