Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki ce de bunataturi ai facut

alehiam pui carnea pur si simplu pe hartia de copt? n-am incercat niciodata. o sa incerc decat sa le prajesc in ulei

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mamici de fetite si nu numai, voi ati luat toaleta pt bebelina pt mot ? eu tot caut pe net idei si nu stiu ce sa-i iau as vrea asa ceva special, de printesa
ma gandeam la o fustita tutu, dar tot caut si nu prea gasesc pe la noi..doar in next am vazut ceva mai demult, dar oi mai avea bafta sa o gasesc dupa atata timp ?..pe siteul lor sunt alte modele de ce am vazut eu in magazin la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki ce de bunataturi ai facut

alehiam pui carnea pur si simplu pe hartia de copt? n-am incercat niciodata. o sa incerc decat sa le prajesc in ulei

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

da, le pui pe hartie de copt si la cuptor cu ele..eu am incercat cu chiftelute, cu snitele inca nu..dar uite ca mi-ati dat o idee si o sa-i fac pestele pane care vroiam sa i-l fac lui vlad asa..
ies gustoase, nu chiar ca cele scaldate in ulei incins pe foc insa sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Miltumesc fetelor ce emotii am avut cad am vazut-o ca a pasit vorbeati de snitele la cuptor ies super gustoase eu am facut piept de pui dat prin maioneza si apoi prin pesmet si pus pe hartie de copt iese o nebunie.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

miki ceva de genul asta: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.110303179065737.17396.100002581667510&type=3

roxy carnea preparata ca pentru snitel si cum a zismiki, nu ies la fel ca alea in baie de ulei. Sunt un pic coapte si trebuie sa fii un pic atenta sa nu se usuce prea mult coaja.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Seara buna

In graba si pe fuga sunt eu azi, acusi apare si barbatul acasa si trebuie sa pun masa, am facut sarmale si acusi sunt gata, miroase in casa imi era pofta rau ca nu mai facusem de la Revelion, deci m-am executat...

Am fost pe afara azi mult, la ceva shopping ca de 2 sapt nu am mai apucat ca tot am fost plecati, imi era dor i-am luat 2 pijamalute cu strumfi la donsoara strumphitza d cand cautam, ohoo.. abia azi i-am gasit, sunt asa simpatice, abia astept sa le spal si sa i le dau Am avut o zi aglomerata, spalat 2 ture, uscat, pus la loc, plimbari si apoi facut sarmale, acum ma odihnesc oleak si imi trag sufletul, si ma duc sa ii dau sa suga la piscoata si sa o pun sa faca putin nani afara e un gerrrrrrrr...bbrrr ...si cica abia maine va fi cel mai rau, azi mi-au inghetat creierii, am infofolit piscoata in urson si i-am pus si caciulita ca ii inghetase fruntea si cu manusi si cand am ajuns in casa era toata calda dar nasucul si obrajorii erau reci reci si rosiiii

Hai ca poate mai apuc mai tarziu sa mai trec pe aici, v-am citit de pe telefon dar nu mai retin nimic, in afara ca m-ati innebunit cu atatea dulciuri ...pai cum sa nu mi se faca mie pofta de dulce cu atatea tentatii pe aici ?

Ma duc sa vad daca-s gata sarmalele de fiert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

bluenight, iese branza din lapte uht cu lamaie adugata cand fierbe lapticul, am facut eu azi... ca vroiam sa fac papanasi..reteta lui catank
catank, apropo, puup, a papat andra papanasi din 40 de grame de branza a ramas unul doar.. il puneam pe masutza si il lua ca si catelul cu guritza...
simo, iubita , nu-i facusenm mult tort si i-am lasat Mariei, dar m-am abtinut de atatea ori cand am facut praji asta incat azi am zis ca tb sa gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alehiam da, la sweet ela ies fac niste chestii absolut fabuloase mi-a cam ramas inima la ei. bine ca mai am o luna sa ma decid

miki eu am fost sapt trecuta in next si au rochite tutu! chiar mi au luat ochii ca tare simpatice mai erau! si la h&m am vazut ceva asemanator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, deci maine daca e frig dai o cafea? ca dulciuri facem noiAsteptam poze cu strumphitza in strumphitza
alehiam, eu vreau sa fac tort ca aici torturile nu-mi plac, dar o sa incerc snitele
viss, sa stii ca azi am ars o oala de 2 ori si am salvat-o , am fiet detergent de vase in ea si am racait-o cu spalatorul un pic si gataaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Am vazut-o si eu pe CATA ce domnisoara finuta!Am pus si eu cateva poze cum sta in picioare si mananca servetele.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput