Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*
Raspunsuri - Pagina 6
anca_toma spune:
Sei e u am carutul asta http://www. tuttoinfanzia.it/schede/trio-avenue%20118--P278.aspx e ok doar ca e totusi putin mai greu la vara sper sa primesc fonduri pt un carucior mclaren chiar daca e mai scump merita banii si la urma urmei eu il car deci nu are dreptul nimeni la comentarii decat daca il cara ei.Bine dar scumpul meu sot a zis ca la vara o sa avem bona deci o sa il care ea si rezultatul ar fi: adio carucior mclaren.
asa ca vezi si tu cat il mai cari doar tu
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
nanna_mika spune:
AncaToma - esti funny! Eu una as sta acasa si un an si trei sau 30...nu simt nevoia sa merg la servici . Daca as iesi o data pe sapt sau la 2 sapt la o cafea si o poveste ar fi suficient pt mine.
Tare faza cu cine cara caruciorul. Nu imi pusesem problema asa!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
inutsa spune:
Elou!
Mai puteti? Nu ati inghetat de tot? La noi s-a racit considerabil, dar fiica-mea tot afara vrea, boceste tare cand o bag in casa. Dar apoi se linisteste singura, isi zice " Nu fa Bia, vif fa" in traducere libera "Nu sta afara Bia, e frig afara" . Si tot din seria intamplari cu Bia, aseara, amandoua in pat, ma strange in brate si incepe sa imi ingane "Nani-nani puiu mamei" . Sa mai zic ceva?
Vorbeati la un moment dat despre faptul daca are vreo influenta alimentatia mamei asupra lapticului, asupra agitatiei lor, asupra dermatitei etc. Eu cred ca DA, are! Bia la 5 luni avea eozinofilele marite [care indica o alergie], si nici macar nu era diversificata ca sa zic ca ii dadusem ceva si a dezvoltat alergia. Nu, eu consumam lactate de vaca si la asta facea alergie. Cred, deci, cu tarie ca are imfulenta alimentatia mamei.
sei jade are dreptate, nu o sa gasesti landou separat de vanzare ca sa il atasezi ulterior la carucior. Am luat si eu carut sport Inglesina si , ca si tine, ma gandeam k la bb2 o sa imi cumpar landoul separat. Tzeapa! Landou separat nu se vinde in magazine. Dar m-am descurcat si cu caruciorul sport la Theo, l-am inclinat la maxim, in jur de 170 grade, iar acum iarna, ca sa nu il bata vantul, il pun intr0un sac de iarna special pt bebei, am si o poza cu el pe contul comun cred. Asa ca ia-ti carucior sport cu toata increderea. Eu as lua un McLaren, pt ca sunt f usoare.
anca nu esti denaturata ca vrei sa socializezi, sa te detasezi un pic de scutece & co. Iesi la shopping, iesiri cu fetele daca ai cu cine lasa baiatul. Te mai aerisesti si vii cu forte proaspete!
Eu de papa fac azi cartofi prajiti k mi-a facut pofta Lali . Si ca sa fie bomba calorica pe masura, mai fac si niste mici, ca mor de pofta. jade ia zi cum faci chiftelele cu sos. Si mama imi facea si tin minte ca era yummy-yummy
go to go. i'll be back
de si
JadeJador spune:
si mie imi plac carucioarele mclaren
daca voi simti vreodata nevoia sa l schimb pe asta de l am acum , mai mult ca singur ca mclaren as lua
inutsa nici eu nu stiu sa fac chiftele cu sos , mama le a facut
daca vrei o intreb , nu i problema
le face bunee rau
vrei sa stii cum se face sosul sau si chiftelele ?
as manca si eu niste mici acum , na poftim
_
de T 5+
andreea_t spune:
La multe lunite, sanatoase si voioase, ANTON DANIEL de Abmariana si Radu de Darisa!
[b]natalias[b], foarte scumpe printesele tale! Cat despre tort
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_toma buna fetelor! iar vb de mancare , dar gata eu nu mai gatesc saptamana asta ,sper. Iancu azi e un scump, nu am folosit feonul deloc, dar am aflat ca o sa am musafiri curand deci s-a dus ziua mea zen , tre sa ma mobilizez sa fac curat sa dau impresia falsa ca daca ai un bebe nu inseamana ca curatenia in casa trece pe locul doi, glumesc dar e dragut sa para ca totul e perfect si daca te intreba cineva spui ca:"eu supermama, la mine totul e usor.". Bine macar ca sotul stie ca glumesc. Vreau la servici, dar vreau sa stau si cu Iancu, exista oare vreun loc de munca unde sa poti sa stai non-stop cu copilul dar sa nu fie acasa si sa implice si interactiunea cu alti oameni? stiu ca sunt nebuna dar am nevoi de alti oameni maturiin viata mea si asta nu numai dupa ora 17, altfel cat de curand nu o sa mai stiu sa vb ci doar o sa ganguresc. Gata am scris un km , puteti sa sariti confesiunea fara noima a unei mame denaturate care uraste sa stea acasa. Va pup revin curand cu o schimbare de atitudine promit anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) |
Da, exista. In parlamentul european. Este acolo o tipa ( parlamentar) din Italia sau spania care a mers mult cu fetita ei in wrap/sling la sedinte, inca de la cateva saptamani dupa nastere
hellena_d spune:
Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine, sunt mai bine acum, mult mai bine. Cu stomacul tot asa stau, nu mai stiu cine ma intreba daca nu mi-am facut investigatii la bila. Nu, la bila nu caci nu am avut pb cu ea si sunt convinsa ca supararea mi-a declansat starea generala de rau si nu altceva. La rinichi fetele stiu ca am mai zis ca am niste pietricele si mai am parte de "minunatele" crize de rinichi pe care nici macar lui Victor nu i le doresc!
Hayat, BINEINTELS ca nu m-a suparat remarca ta cu telefonul si nu asta a fost motivul pt care nu am mai scris. Motivul l-am spus in cap. anterior. Vino pe mess si vb, eu nici pe mess nu am mai intrat, deloc, dupa cum cred ca ai vazut.
Hayat, vreau sa iti mai spun ca sunt alaturi de tine in cumpana in care tu si sotul tau sunteti acum, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in suletul tau, insa STIU ca Razvan este un baiat fff puternic si va va demonstra asta! Ai incredere in el! Aveam 2000 euro pt avocat...am sa ma debarasez de ei si implicit de avocat si am sa-i trimit in contul acela. In fond, ma pot reprezenta si singura in proces! Ma bucur ca l-ai postat. Razvan e cel mai important!
elly_b mi-a placut enorm ceea ce ai scris insa nu ma cobor la nivelul lui, vb lui May, STIU ca ii pot face(de fapt isi face singur si si-a facut mereu) rau insa nu vreau, nu asta e ceea ce imi doresc pt mine si copilul meu. Viata o sa il invete,mai devreme sau mai tarziu, ca nu asa se vb cu mama copilului tau si nu-ti ridici poalele in cap pe un forum PUBLIC DESPRE COPII!
in aceasta idee, ROG moderatorul sa stearga postarle din capitolul respectiv, pastarile acestui personaj ce nu merita si nu trebuie sa fie pe forumul nostru. Va multumesc anticipat!
revin
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !
ionelamaria spune:
Hellena, te sfatuiesc sa scrii unui moderator cererea ta. Cred ca Laura, cea care a si moderat situatia e cea in masura sa iti spuna in ce masura se poate rezolva cererea ta. Moderatorii nu reusesc sa citeasca absolut tot ce se scrie. Cererea adresata direct e mai ok
pinkysor spune:
Nana, mersic acum m-am trezit friptura de curcan la cuptor suna tare bine!
Jade, supa de rosii zici?
slanina cu ceapa si eu am mancat aseara
Natalia e super draguta Ilinca, dar si surioarele ei!
Anca, ionela ne da iedei! Dar iesirile fara bebe doar cu prietenele fac minuni! asta nu inseamna ca vreau sa-l las pe Dani o zi intreaga fara mine, nici vorba! dar e vorba de cateva ore in care eu ma deconectez putin!
Inutsa, e super simpatica Bia si i-am vazut pe amandoi in poze! sunt superbi amandoi! Da, dieta mamei cu siguranta are importanta in alaptare, din tot ce mancam trece in lapte putin. Are importanta si cantitatea cu siguranta.
Hellena, bine ai revenit!
Fetelor, mai veniti cu ideii