Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Ionela, asa este, cu siguranta moderatorii nu au timp sa citeasca tot ce se scrie, voi lua legaura direct. Merci de idee!

Pinky, bine v-am regasit!

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor gospodinelor

Eu acum am vazut ca ne-ati lasat mesaje la poze multumim frumos
Sunt niste scumpi toti bebeii nostri.Ii pe toti.

Si ce tort am vazut acolo...yami yami

Jade, si colegii de apartament se mai iubesc

Eu azi nu am fost gospodina deloc O sa mancam rabdari i seara asta.Bine ca nu am sot pretentios

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Abmariana, acum m-am uitat la poze si nu pot sa ma abtin sa nu te intreb: CUM AI FACUT SA IL PUI PE MASINUTA SI SA STEA ASA, SINGUR?! PETRU NU STA SUB NICI UN CHIP IN FUNDULET SINGUR, CADE IMEDIAT.
Nu stiu daca e insa fff bine sa il fortezi asa, nu stiu ce sa zic....

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

May, felicitari pt botez! Acum m-am uitat la poze! Si tu si fata sunteti extraordinare! O regina cu o printesica! superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mai da ati scris nu gluma..

Acu mie imi e pofta de mici, si chiflelute cu sos.. si de mamaliga in paturi ca am vazut aseara la tv

Eu azi am papat : sarmale, ciorba de pui, ieri pilaf ..
Sapt trecuta am gatit: spaghete cu sos rosu si pui si ciuperci, supa de taietei, fasole verde scazuta cu aripioare, mazare alba, cartofi prajiti cu cas pane, si intr-o zi pizza ( a gatit-o pizzeria )

eu imi fac un mei tai.. si tot am desfacut si recusut sa iasa perfect.. daca ii place la Ela sederea poate ne luam manduca (sau de imi place mie cum iese nu ne luam nimic )

Mergi la inceput

A multumesc pt sugestiile cu carucioarele.. nu am gasit nimik pe net sa ma convinga, ba e prea sport , ba prea greu.. cred ca o sa merg in oras sa caut, sa vad cum se aplica greutatea la carucior, si cum s-ar putea adapta sport la un bb mic..
Imi plac mclaren, insa parca de data asta o sa iau ceva pe vazute..

Mergi la inceput

Sei, ce-i aia mamaliga in paturi?
De ce mai vrei carucior si cu landou? Si eu am un carucior mare si greu, dar nu-l mai schimb. E prea mare bataia de cap.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

Sei, ce-i aia mamaliga in paturi?
De ce mai vrei carucior si cu landou? Si eu am un carucior mare si greu, dar nu-l mai schimb. E prea mare bataia de cap.

Mamaliga in paturi.. e mamaliga in paturi , adik in straturi , mamaliga, branza de burduf (sau mai grasa), mamaliga, sunculita, carnati jumarele prajite , mamaliga branza.. etc cate paturi vrei.. de asupra niste smantana light

Pai nu vreau cu landou carucior, ideea era sa pot atasa landou, sau sa pot pune scoica..

Pana la urma merg la chicoo, mai am vazut un model Espire Magic , e din acela mai tringhi, cu roti mici in fata, e numai 6 kg.. insa daca nu l-am vazut pe live http://www.vanstore.ro/carucior-magic-p-6452.html

Oare nu am sansa sa gasesc ceva sa o vad la fata ? ador sa ma uit la ea cand ne plimbam .. de fapt a ma uit la ea oricand

Mergi la inceput

Waw, Sei, voi gatiti in zona aia mancaruri fff grele, super gustoase insa greu de digerat.Cu multe sosuri si grasimi. Cred ca daca mancam asa ajungeam lejer la 100 kg Eu mamaliga o fac simpla sau cu branza si unt/smantana.
Aha, am inteles ce vrei. Chestia cu vazutul la fata e discutabila. Am obs ca e mai bine PT COPIL sa priveasca spre directia de mers, atunci cand e de sport, deci dupa 6 luni, pana atunci traiasca landoul, pe care-l pozitionezi cum vrei.
Gama e fff variata, gasesti tot ce vrei pe net, numai sa stii unde sa cauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Multumim pt urari Andreea!

Hellena cred ca lui Anto ii este mai usor sa stea pe masinuta decat in fundulet. L-am pus doar cateva secunde, pt poza. Cateodata il mai tinem pe picioarele noastre intr-o pozitie similara( tati zice ca se joaca cu el de-a Sobi Ceh) si cred ca-i place, n-a protestat niciodata. Acum fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, ai sa vezi ca si Petru va reusi curand sa stea asa.

Mergi la inceput