Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*
Raspunsuri - Pagina 4
nanna_mika spune:
Foarte frumos Anton! Si ciopartit asa!
Si eu ma lupt cu Inez cu statul in fundulet. E clar ca este pregatita, se ridica mereu sa stea in fundulet, cand o tin in brate numai asa sta. Si Indra a stat f devreme in fundulet, la 4 luni jumate fara ajutor si fara sa exersez cu ea. Sunt copii si copii. Oricum nu inseamna vreo performanta sportiva ulterioara realizarile lor de acum.
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
pinkysor spune:
Andreea, Nana, sa va fie de bine
La multe lunite Anton si Radu!
Abmariana, l-am vazut pe Anto si e super dragut cu breton
nanna_mika spune:
Lena - multumim de link-uri si de pontul cu dero. Eu tocmai am cumparat dero de pe elemental. Sunt ff multumita. Dar voi tine minte pt data viitoare.
Referitor la negatiile in educatia copiilor...pffff...ce pot sa spun?! Multe si nimic . Eu una am invatat ca nu functioneaza decat principiile de viata generale si de bun simt, in rest, e adaptare la situatie zi de zi. Depinde de copil, de temperamentul tau, de imprejurare, de momentul zilei, de cat este copilul sau tu de obosit/a...de si de si de...Foaaarrrteeeeee complicata treaba asta! Si cu cat creste copilul cu atat iti pui mai multe intrebari, cu tat esti mai putin sigura daca ai procedat corect sau nu. Ceea ce are efect pozitiv pe termen scurt poate avea efect negativ pe termen lung si invers Si tot asa...ZEN!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Am reusit si eu sa va prind din urma (3 capitole).
Va cu drag
Mami fericita de bebe Maximilian
Alex2011 spune:
Lena, sotul meu e pasionat de bucatareala. Face paine, branza, sunca, mai ales de cand ne-am mutat in Lituania si nu le gasim pe cele din magazin pe gustul nostru. Da-mi si mie numele grupului 'brutarilor' amatori de pe facebook!
Multumim!
zubi spune:
oLLA FETELE
Sei, da...nu sunt asa gospodina:(((, io am lasat fix 5 min cums cria in rateta...pe de o parte,e dragtu ca Ela e asa apropiata de tine, eu abia astept sa creasca Ayu si sa il vad ca are env de mine,a cuma el e prea cuminte; carut, io am unul de la chico, sport ( primit )
Oanaiasi, meris, oricum nu mi se par urate deloc, eu iubesc pata aia de pe fundicul lui, mai are o pata al ceafa, in forma de strugure, acuma nu stiu ce sa zic, dar io chair am furat toata sarcina struguri din hipermakrketttttttt, ca nu ma mai puteam abtien pana la casa si luam mereu boabe si le papam pe loc
astazi iesim afara, de doua zile tin copilul in casa,dar mi s-a aprut nu neaparat ca e frig,dar ca bate asa un vant cu un fel de ninsoare ca de gheatza.....dar ma impotmolesc cu caruciorul pana ajung la strada de innebunesc
poooooopp
LenaC spune:
Alex, se numeste "Hai sa facem paine!"
daca nu il gasesti imi dai PM cu numele si te adaug eu :)
Nanna, mersic.
ionelamaria spune:
Salut
Zubi, petele de care spui dispar. A avut si Mihnea. Pana pe la 5-7 ani se estompeaza foarte puternic. Acum , la Mihnea abia se zaresc( el avea 2) si le vad numai eu ca stiu exact unde si ce sa vad.
May3 spune:
noi iar am iesit prin nameti cu carutul :D si ieri la fel. sunt singura cu bebelul in carut. dar aici nu bate vantul
copii vostri sughita sau le vine mancarea inapoi cand stau in scoica?
eu n-am prea pus-o pana acum dar o sa plecam la aeroport si mi-e ca nu sta asa ca am inceput s-o pun zilnic cat mai mult ca s-o obisnuiesc.
si mereu o apuca sughitul sau ii vine laptic afara.