Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

elly f frumoase pozele de la botez
tare simpatic este blondutul tau
vad ca ati facut la sf spiridon...e biserica mea de suflet , aici ne am casatorit
tot aici am vrut sa fac si botezul , dar eu am avut o fixatie , nu am vrut sub nici o forma sa l scufunde in cristelnita iar parintele nu a vrut sa faca o exceptie asa ca am ales o alta biserica
dar nu mi pare rau , a fost f frumos si acolo

_

de T 5+

multumim frumos!

si a mea! aici am botezat-o si pe annelis. dar pot sa spun ca la annelies, cand era preotul in varsta, slujba a fost mult mai frumoasa. nici acum nu a fosr urata. nu. preotii super ok, corul superb ... dar i-a lipsit ceva, nu stiu ce ....
edit: desi biserica asa renovata arata impresionant .... si pretul e pe masura ca acum e catedrala
pai daca T facea ca fi-miu nici nu aveau cum sa-l bage in cristelnita :))
l-au scufundat doar o data. si atat. pt ca ron, cand si-a dat seama ce se intampla, si-a proptit picioarele in cazan si nu a fost chip sa-l indoaie ca sa-l bage iar. v-am spus ca e incapatanat. asa ca pe preot dupa cateva incercari esuate, l-a busit rasul si doar l-a stropit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

Citat:

elly f frumoase pozele de la botez
tare simpatic este blondutul tau
vad ca ati facut la sf spiridon...e biserica mea de suflet , aici ne am casatorit
tot aici am vrut sa fac si botezul , dar eu am avut o fixatie , nu am vrut sub nici o forma sa l scufunde in cristelnita iar parintele nu a vrut sa faca o exceptie asa ca am ales o alta biserica
dar nu mi pare rau , a fost f frumos si acolo

_

de T 5+

multumim frumos!

si a mea! aici am botezat-o si pe annelis. dar pot sa spun ca la annelies, cand era preotul in varsta, slujba a fost mult mai frumoasa. nici acum nu a fosr urata. nu. preotii super ok, corul superb ... dar i-a lipsit ceva, nu stiu ce ....
edit: desi biserica asa renovata arata impresionant .... si pretul e pe masura ca acum e catedrala
pai daca T facea ca fi-miu nici nu aveau cum sa-l bage in cristelnita :))
l-au scufundat doar o data. si atat. pt ca ron, cand si-a dat seama ce se intampla, si-a proptit picioarele in cazan si nu a fost chip sa-l indoaie ca sa-l bage iar. v-am spus ca e incapatanat. asa ca pe preot dupa cateva incercari esuate, l-a busit rasul si doar l-a stropit.

mami fericita de 2 comori
Annelies (30.06.2005) si Ronald (21.09.2011)

nu mai este preotul in varsta ? :(
ce pacat...
pe mine m a cununat dansul si cu preotul acela mai tanar , inalt cat un munte (varul lui adrian nastase)
m am uitat inca o data la poze...nu recunosc nici un preot din cei doi

EDIT: catedrala era si inainte de renovare
si pretul pe masura a fost si inainte

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Seara buna si de la noi.
Jade noi am incercat pana acu, mar, morcov la stemer, banana pasata cu furculita, apa.Toate respinse cu brio.
Sei esti o fericita ca Ela vrea sa pape.
La Razvan pana la 1 an m-am chinuit cu mancatul, sper sa nu patesc asa si la Eva. Pur si simplu da afara cu limba tot sau daca tine in gura dupa un timp da jos tot .
Am zis maine sa-i dau suc de morcov sau de mar, desi nu cred ca gustul o deranjeaza din moment ce si apa o respinge.Offff
In schimb imi pare rau de problemele cu dermatita asta. Noi din fericire n-avem asa ceva.Ii fac baie in fiecare seara si nu o ung cu nimic dar asta din cauza ei.
Fetelor mereu tin sa va intreb.Eu dupa ce o scot din baita plange pana o imbrac de parca o tai.In fiecare seara.Mai pateste cineva asa ceva?

mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003

camady's baby

eu cred ca si mie o sa mi dea cu flit fimiu , ca i am dat de doua ori ceai si mi l a scuipat cu mare gratie
sa stii ca si el plange dupa baie , nu mereu dar sa zicem din 5 dati , de 3 ori plange
nu stiu de ce face asa...eu am pus pe seama oboselii , ca poate baia il moleseste ...ca asta al meu asa face cand este obosit , crizeee

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:

rach la 21 va culcati ?? si pana la cat doarme ? (astea sunt lacrimi de ciuda )

_

de T 5+

Ei uite, in seara asta s-a culcat la 21,07
Da asa doarme intre 8,30-9.Nu se trezeste intotdeauna la aceleasi ore.De ex azi noapte s-a trezit la 2, 30; apoi la 5, 50 si la 7 a fost trezirea.
Dar are nopti cand se trezeste la 12, 30; 2,30, 4,30
De fapt ea nu se trezeste doar se foieste cu ochii inchisi.Si eu o iau din patut ii dau san si apoi o pun la loc sa doarma.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

au fost 3 acum. foarte de treaba si haiosi.
dar da. si pe fii-mea cei doi de care vorbesti au botezat-o.
dumnezeule ce slujbe faceau .... ti se facea pielea de gaina. acum nu mai e nici unul dintre ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

si noi baita cam pe la 8, dar la nani pe la 12.

Rach, ft bine... somnul 21-24 este cel mai bun

Andreea, seamana cu tine

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena si ce faceti pana la 12?Va jucati?Eu cred ca as dormni inaintea ei

Dupa - amiaza, mie imi vine somn si ea are chef de joaca.Atunci o iau langa mine, inchid ochii sia dorm.Ea ma mai trage de par, isi mai infige gherutele in fata mea dar pana la urma adoarme.

Mergi la inceput

Camady si a mea a plans.acum nu mai plange.Dar abia o imbrac ca se pune pe burtica si pedaleaza asa pe burta.cred ca vrea sa fuga dar nu stie cumsi eu iar o pun pe spate si ea iar este pe burta si tot asa.

Am vazut fotografiile si Razvan are medaliiLa ce concursuri sunt castigate?Nu vrei deloc sa-l aluzi

Ce sunt gemenii?Ati aflat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170297&nm=Strugurasi-de-SeptOct2011-33

Mergi la inceput