Strugurasi de Sept-Oct2011 *32*
Raspunsuri - Pagina 19
anca_toma spune:
NU MAI IES DIN CASA!!!!
gata am iesit si iar am cheltuit o gramada de bani, oare eu doar sa ma plimb nu stiu.
Am cumparat masuta lui Iancu de la chicco Polly 2 in 1 ca na era la reducere la 480 lei, si oricum trebuia sa luam luna asta, si apoi ne-am cumparat cica cadou de sf.valentin(ne trebuia un motiv) bicicleta magnetica care sper sa nu ajunga mobilier, dar na am zis ca la sala nu ajung si cu nametii astia sansa ca eu sa fac miscare sunt zero deci macar asa sper si eu.
Va pup, ma duc sa imi plang cardul gol
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
JadeJador spune:
seidana de cand ti ai propus sa incepeti ?
noi luni mergem la vaccin si dupa mi am propus sa incepem asa catinel catinel
cu ce....inca nu stiu ...mar copt sau piure de legume ?
carutul ala vad ca are 15 kile...
EDIT: acum am vazut ca are 6 kile ...dar sus scria 15...oare de ce ? ca doar nu o avea ambalajul 9 kile ?
anca unde este polly cu 480 ron ?
pe ce culoare ai luat ? o poza ceva pui si tu ?
_
de T 5+
elly_b spune:
am reusit sa pun cateva foto de la botez.
si pt ca tot ati vorbit de torturi, iar eu sunt fan tort cu crema mascarpone si fructe de padure, o sa ma laud si eu cu creatiile mele.
si o sa pun si poze cu mini tortuletele de la botezul lui piki.
andreea_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Andreea, eu fac baita intre 7,30-8, dar nu zilnic.A mea la ora 9 doarme dusa. Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Esti o fericita!
oanaiasi spune:
uite Sei:
http://www.strollers.ro/Newsletter/2012/Ianuarie/Hauck-Reduceri-Speciale-la-carucioare.htm
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
andreea_t spune:
citat din mesajul lui LenaC si noi baita cam pe la 8, dar la nani pe la 12. Rach, ft bine... somnul 21-24 este cel mai bun Andreea, seamana cu tine Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
multumesc!
si noi nani tot 11...12.
andreea_t spune:
citat din mesajul lui anca_toma NU MAI IES DIN CASA!!!! gata am iesit si iar am cheltuit o gramada de bani, oare eu doar sa ma plimb nu stiu. Am cumparat masuta lui Iancu de la chicco Polly 2 in 1 ca na era la reducere la 480 lei, si oricum trebuia sa luam luna asta, si apoi ne-am cumparat cica cadou de sf.valentin(ne trebuia un motiv) bicicleta magnetica care sper sa nu ajunga mobilier, dar na am zis ca la sala nu ajung si cu nametii astia sansa ca eu sa fac miscare sunt zero deci macar asa sper si eu. Va pup, ma duc sa imi plang cardul gol anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) |
Sa va fie de bine iesirea! Sa folositi sanatosi scaunelul si bicicleta.
Si eu vreau bici, dar sotul tot ma amana spunand ca devine sifonier. Asta pentru ca am impruutat un steper si l-am folosit de 2 ori cred...
camady spune:
Seara buna si de la noi.
Jade noi am incercat pana acu, mar, morcov la stemer, banana pasata cu furculita, apa.Toate respinse cu brio.
Sei esti o fericita ca Ela vrea sa pape.
La Razvan pana la 1 an m-am chinuit cu mancatul, sper sa nu patesc asa si la Eva. Pur si simplu da afara cu limba tot sau daca tine in gura dupa un timp da jos tot .
Am zis maine sa-i dau suc de morcov sau de mar, desi nu cred ca gustul o deranjeaza din moment ce si apa o respinge.Offff
In schimb imi pare rau de problemele cu dermatita asta. Noi din fericire n-avem asa ceva.Ii fac baie in fiecare seara si nu o ung cu nimic dar asta din cauza ei.
Fetelor mereu tin sa va intreb.Eu dupa ce o scot din baita plange pana o imbrac de parca o tai.In fiecare seara.Mai pateste cineva asa ceva?
camady's baby
JadeJador spune:
elly f frumoase pozele de la botez
tare simpatic este blondutul tau
vad ca ati facut la sf spiridon...e biserica mea de suflet , aici ne am casatorit
tot aici am vrut sa fac si botezul , dar eu am avut o fixatie , nu am vrut sub nici o forma sa l scufunde in cristelnita iar parintele nu a vrut sa faca o exceptie asa ca am ales o alta biserica
dar nu mi pare rau , a fost f frumos si acolo
_
de T 5+
nanna_mika spune:
Jade - mi-am propus sa incep undeva spre 5 luni jumate. Nu eu i-am dat cereale. Inez a mancat doar laptic pana acum. Punct. Nici ceai, apa, siropele de vreo raceala sau altceva. E curata-curata . Sa vezi ce figuri o sa imi faca la mancanre...parca vad!
Sei - cam asa mi-am propus si eu, doar ca voi incepe cu legumele. Si vreau naparat sa ii dau dovleac, nu am facut niciodata pana acum
Oana - ce reduceri la carucioare!!! Mi-am bagat unghia in gat!
A adus sotul de la bunica fasole batuta si chiftelutze si nu m-am putut abtine Or sa ma chinuie 3 zile procesele de constiinta
Ma bag la nani! Va pupez!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11