MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Dupa cum spuneam aseara, sunt f. deprimata!
Puisorul, m-am gandit eu ca arpacasul nu ar fi tocmai ok; fiind grau decorticat (sau degerminat, cum o fi), e ca si orezul alb. Dar nu aveam de ales, trebuia sa fac o coliva si ma gandeam ca nu o sa rezist si o sa mananc oricum. Asa ca ma bine am facut-o cu fructoza. Aseara, de suparare, am mancat o gramada si asta dupa o copioasa omleta! Eram suparata si hotarata sa nu mai tin. Dar azi m-am razgandit.
E greu sa tii monti ca stil de viata; asa, in general eu cam respect regulile,dar sa nu poti sa mananci o mamaliguta cu ceva, niste spaghete (integrale) cu branza sau sosuri, un cozonac sau o salata beouf, mi se pare imposibil in ceea ce ma priveste. De aceea scopul meu, cel puti deocamdata, e sa ies din iarna asta cu cel putin 3 kg. mai putin.
Pe urma, mai vedem noi!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare montigirls,

Laura tentatii sunt la tot pasul, in timp incepi sa le ignori( eu sunt o mare pofticioasa, insa am invatat sa ma abtin- saptamana trecuta mama a facut coliva nu am gustat, azi vine la noi cu gogosi o sa le ignor). Nu vreau sa crezi ca ma dau mare, insa in timp m-am gandit ce e mai important pentru mine: sanatatea sau mancarea apetisanta si am ales sanatatea.
Sper sa treci cu bine peste aceasta incercare, si sa fie cum vrei tu.

Meniu azi:
MD: pomelo+ cafea fara zahar
G: 20 migdale
P: ciorba de legume
G: putina branza brie pe o felie ardei gras.
C: clatita sarata+ branza telemea.

Stau in dubiu cu gustarea de seara si cina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, frumoaselor!
Haideti la o super-aromata si fierbinte!

Azi-noapte am dormit si eu bine, in sfarsit, ptr ca tzontzoneii au dormit la bunici. mi-era dor de o noapte dormita cap-coada!

ieri am mancat inghetata si pufuleti, in rest ok:
MD: peste marinat cu masline si gulie;
P: supa de rosii (fara quinoa, iese foarte bine si destul de groasa, n-are nevoie de nicio faina) si chiftelute cu linte si carne de porc, la cuptor;
La C: inghetata si pufuleti, cum v-am zis.

Azi sunt deocamdata la fructe si cafea. probabil voi manca acelasi lucru, fara prostiile de la cina desigur

Andanii, bine ca ne-ai lamurit cu mazarea aia, in sfarsit!
Laura, nu-i pacat sa renunti? stiu ca sunt multe tentatii, si nu-i foc daca mai scapi la cate una, important e sa nu renunti, pentru ca, in final, una peste alta tot esti mai castigata, chiar si numai ptr ca mananci santos. si mie mi se mai face pofta de cate o gustare sau un desert delicios, scap un pic in lucerna, dupa care o iau de la capat, ptr ca am convingerea ca e un regim sanatos si asa trebuie sa mananc. nu te lasa deturnata!

Va si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, asa nopti sa tot ai . Ma bucur ca te vad mai vesela si mai optimista.

Carmen, meniul a fost ok.

Laura, poate e mai greu la inceput dar sa stii ca sunt alternative mult mai sanatoase la toate poftele tale. Trebuie doar sa cauti retete noi si sa iesi din tipicul gatitului clasic. In plus, eu fac totul cu gandul la sanatatea noastra, a intregii familii.

Inspira-te din meniurile noastre. Pe culinar gasesti iarasi foarte multe retete gustoase. Mamaliga ingrasa tare si e numai zahar, salata de bouef poti face ca nu e un sfarsit de lume,mai ales cu o maioneza light,cu mazare si fara cartofi. Dulciuri se pot face foarte multe, la fel si chestii sarate. Ma repet dar e important sa nu te cramponezi in retetele clasice.

Azi am facut o friptura de iepure la cuptor pe care o servim cu legume. Iar pe saptamana viitoare am facut asa:
- http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/29852/Supa-de-naut-in-stil-marocan/ E foarte buna, dar nu am avut spanac asa ca nu am pus
- http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/27650/Reteta-Montignac-Chiftelute-de-ceapa/ Astea le-am facut pt micul dejun si sunt foarte bune cu iaurt cu menta si sare.
- http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/25085/Reteta-Montignac-Papricas-cu-galuste/ Foarte gustos si asta, iar galustele sunt nesperat de bune.
- http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/28354/Reteta-Montignac-Clafoutis-cu-mere/

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

brandusikule mai fac o incercare
mazarea uscata intra in categoria fasole uscata, linte... inte-adevar are indice mic 25 .... da eu stagnez de la ea simplu daca o fac , daca o mai combin si cu carne aia sunt :)
mazarea conserva e conserva .... aia care e in cutie de tabla .... asta are indice 45 -50 foarte mare si nu se combina cu grasimi deloc ... asta e direct fiarta prin nu stiu ce procedee care ii ridica indicele
mazarea proaspata e cea care o cumperi de pe piata pastai sau din congelator , cea care necesita fierbere :) normal ca o fierbi da e proaspata

tlaura dupa 5 zile tu te descurajezi deja :) eu cum crezi ca am slabit tona de kilograme ... in cateva zile ??? neahhh ... in ani de zile ... asa putin cate putin, cu luni de stagnare ... si iar putin si iar si iar si asa am ajuns unde sunt de unde am plecat
uite luna asta am slabit 1.5 kg .... da nu in 5 zile ci in 30 zile :D si sunt fericita si multumita
Oricum parerea mea este ca tu esti la o greutate normala si nu ai ce sa slabesti .... din cauza asta nu ai nici motivatia necesara sa iti schimbi stilul de alimentatie si ti se pare teribil de greu te pupppp

puisorule eu sa stii ca in salata de boeuf pun si un cartof mic cubulete si nu e capat de lume .... da nu pun carne pentru ca sa nu combin carnea cu cartoful .... si e ok
va doresc o seara minunata minunata ... chiar am facut o salata , am pus si conopida si ciuperci .... e delicioasa

ninha asa o noapte sa tot ai ... cred ca te-ai odihnit calumea nu ???? pufuleti cu inghetata ??? cred ca e buna buna combinatia

carmen cam sarac meniul tau de la micul dejun .... eu as lesina sa mananc doar pomelo ... micul dejun e masa principala a zilei , nu uita

o seara minunata va doresc

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Puishorule, chiftelutele de ceapa imi plac si mie, sunt ultra-bune! dar eu le-am facut cu linte in loc de naut.
Andanii, dar nici cu maioneza nu se combina cartoful, ca e grasime, oricum ar fi.
Brindusiko, ce mai zici? te distrezi, ha?

Ne vedem maine la raport, da?
Va si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna idee Ninha. Data viitoare le incerc si eu cu faina de linte rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani in sfarsit am inteles si io..is mai blonda de fel si pricep greuda acum am priceput..multumesc de lamurire

ninha nu ma distrez deloc doar dorm si ma uit la filme..si azi am fost sa-mi ajut chinezoaica sa se mute..deci carat cutii

de mancare nu am facut nik...deci maine o imi fac salata la munca si cand vin de la munca....cred ca o sa balotez o salata de fructe...nu prea am pofta de mancare ca si puisoara ...a k mi-am amintit am iaurt zero deci cred ca asta mananc maine seara

io azi am avut ashea:
MD:briosade cacao cu lapte (ca eram in deplasare si nu apucasem sa iau micu dejun)
G:n-am avut
P: curcan cu ultimu rest de mancare de linte
G: un mar si o clementina
C: e deja 8 si nu-mi face nimic cu ochiu (ma seaca ca acu cand nu am carne prin frigi...aia as manca)

daca al meu cantar maine nu arata cum trebe il arunc pe geam la naiba ca am fost cuminte sapt asta (exceptand briosa de azi)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

primiti cu colindul?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monvas numai daca spui si sorcova

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput