MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andani multumesc pentru informatii.. o sa le mananc la MD cu branza normala!

Ninha sanatate multa sotului! Imi pare rau si ca Mirci a luat medicamente. Sper sa fie ok.

Gabi cand va fi ferma gata cumparam si noi pasari bio! Tu fierbi hrisca si o mananci cu lapte? Vreau sa fac si eu saptamana viitoare hrisca cu ciuperci, dar as manca si cu lapte( numai sa-mi spui cum o faci).

Sunt dupa CM si parca imi e foame mai tot timpul, as manca dulciuri.. dar ma abtin.. off de abia astept saptamana viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Cu siguranta va fac clientele mele.

CARMEN hrisca o spal,dupa care o tin la umflat peste noapte,o pun la fiert cam 20 min in apa,o scurg,apoi pun laptele si la urma putina fructoza si ceva esente.Iese delicioasa,combinatia de amarui cu dulce imi place mult.Plus ca este si foarte hranitoare.
Cu legume am facut o singura data,a iesit ok.
Moldovenii de peste Prut o folosesc aproape in toate felurile de mancare,in locul orezului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Dana, felicitari . Arati foarte tanara si "proaspata" cumva

Ninha, in Carrefour gasesti de toate pt sushi.

De cand nu e monti mazarea cu carne?

Zilele astea am avut ceva probleme sichef de mancat zero

Meniu ieri:
MD: cafea
P: gratar de piept de pui cu garnitura de ciuperci
C: creveti cu usturoi si patrunjel

Azi:
MD: salata de broccoli
P(pe la 17): fasole frecata
C: pomelo

Mergi la inceput

Salutare montigirls,

azi am fost la cumparaturi, mi-am luat hrisca (500 g).. o sa vad cum o prepar( cred ca sapt viitoare) ca azi fac batoane cu mar si scortisoara si paine pt familion.

Meniul de azi:
MD: clatita sarata+branza telemea; o cafea
P: fasole batuta cu muraturi
G: un mar
C: fulgi de ovaz cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dragele mele va doresc un we minunat si cat mai monti posibil

Carmen ar trebui sa mai amani cu atatea boabe carbohidrati gen fasole, hrisca, .... sunt mai bine de evitat la slabit , eu nu slabesc mancandu-le incearca sa mergi mai mult pe legume si carnuri si fructe

puisorule proaspata ??? cum doamne vine asta ????? .... tanara inteleg cum vine

btz ovi te puppppp

sa lamurim treaba cu mazarea :) nu stiu de unde s-a ajuns ca mazarea nu se mananca alaturi de carne

mazarea verde proaspata respectiv congelata se poate combina cu grasimi respectiv carne

mazare conserva si mazare uscata nu se combina cu grasimi

va puppppppp

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Andanii am inteles... insa e greu mai fara legume.. la mine in centru nu se gasesc prea multe.. o sa incerc sa fac un sufle de spanac, mancare de spanac, conopida, fasole verde..
Hrisca o sa o pastrez pt mai tarziu..

Multumesc pt corectii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani daca carmen o inteles eu trebe sa marturisesc ca nu am inteles...ce are mazarea uscata de nu poate fi combinata? si ce intelegi prin mazare la conserva?adik...mazare fiarta?..puei si cum s-o combini cu carne atunci daca nu merge sa faci mancare cu ea?..daca e cruda?...is in ceata

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Dana, adica arati ca o tinerica fresh Senzatia asta mi-au dat-o mie ultimele poze.

Brandu, cred ca mazarea uscata are mult mai multi carbohidrati si mai putine fibre decat mazarea proaspata. Si asa stiam si eu ca nici mazarea la conserva nu e buna,adica are IG peste 35.

Meniu azi:
MD: avocado, wassa, branza slaba( e la Lidl de la firma Linessa o branza feliata doar cu 16% grasime)
P+C: ciorba de fasole verde, tocanita de ciuperci cu wassa si ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Of fetelor, sunt tare necajita! Am 5 zile de monti fara abateri(zic eu), iar cantarul nu arata nimic! Sunt descurajata si azi am acceptat un jeleu nemonti. Imi vine sa cedez! Oare unde am gresit?

Voiam sa va mai intreb ceva: ce ziceti de coliva cu fructoza? Pt. ca maine e Sambata mortilor si am facut niste coliva cu fructoza, caci ma gandesc ca restul e ok; adica arpacasul cu nuca si niste arome.
Ma duc sa mananc ceva acum, adica o omleta cu ciuperci si legume.

Mergi la inceput

Laura, arpacasul nu cred ca e monti. Scrie zilnic meniul sa vedem unde e problema. Si 5 zile nu e asa mult,nu te descuraja. Gandeste la dieta asta ca la un stil de viata

Mergi la inceput