MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

laura io sa stii ca am mai facut in trecut linte sau mazare verde separata(adik cu legume si un cub knor) si am facut si carne cu sos si puneam deasupra cat vroia muschiu meu (carne cu sos adik ceapa, suc de rosii, usturoi si carne la fiert)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Haideti ca m-a apucat disperarea: pai eu daca am avut mazare cu carne de curcan am mancat gresit?

Andanii pana sa ma alatur voua, eram decisa sa slabesc, insa de cand sunt alaturi de voi sunt "hotarata" nu numai pt ca asa este sanatos, ma gandesc ca, coloana mea vertebrala, picioarele duc cateva Kg in plus, de ce? Pentru ca eu nu am ambitie, ei uite ca am!

Si mai este ceva pentru care ar trebui sa-i multumesc lui MM : am inteles ceea ce trebuie sa mancam ca sa fim sanatosi atat noi cat si copii nostrii.. Eu ii dadeam Elenei ficat cu cartof( piure), pai ce mai mananca asa ceva, nu, are ficat cu fasole verde/dovlecei/conopida.. care sunt mai sanatoase.. lui Stefan ii placea la nebunie orezul, acum mananca dar integral cu legume si ulei de masline...

In rest pana acum am facut fata tentatiilor, sper ca si pe viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Carmen o sa te obisnuiesti in asa fel incat nici nu o sa mai concepi sa combini cartofi , macaroane, orez cu carne .... iti garantez .... totul este ca tu sa crezi cu ardoare ca asa trebuie si asa e sanatos

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

carmen m-o amuzat postul tau..dar sa stii ca la pustiuleti le poti da de faza 2 hrana ca nu au nevoie sa slabeasca...adik ei pot manca orez normal nu musai integral.iar pentru scoaterea cartofilor din alimentatie is PROnu aduc nici un nutrient si daca ii inveti de kinderi sa nu manance..nu o sa manance nici ca adulti

eu aveam in facultate o colega de camera..unguroaica...de mica fusese invatata sa manance un fel de mancare de mazare cu rantaj de faina(si nu mai avea nimic altceva mazarea aia)..am gustat o data...ERA ORIBILA...dar ea asa fusese invatata sa manance si asa manca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Asta e clar ... obiceiurile alimentare se invata in copilarie ... eu sunt sigura 100% ca daca noi asa ii invatam copii nostrii asa vor manca toata viata
si eu la Andrei ii dau sa manance combinatii sanatoase , cel putin cele gatite se face totul conform .... abatere e la face pachetelul pentru scoala unde ii mai pun paine integrala cu pateu de ficat facut de mine , o felie de cascaval light si masline , o felie de carnita la gratar ....

hai ca azi am scris de v-am ametit ..... am fost mai lejera se vede nu ??????

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Revenisi.Pfai,is uda toata .Hai nu va ganditi la prostii :))
Drumul cresa-casa e mai ceva ca o sedinta la sala.Stia el sotiorul meu de ce ma trimite zilnic .

Nu mai vorbiti de cartofi,deja nu mai stiu cum arata, am 4 luni de cand nu am mai pus gura pe unul,inainte mancam saptamanal cartofi pai+ochiuri+branza topita+paine alba.Misto combinatie nu?

Atat tu ANDANI cat si celelalte fete ce ati slabit aratati fantastic,se observa diferente foarte mari intre vechile poze si cele noi.Jos palaria in fata voastra pentru ambitie si rabdare.Cand vad poze de genul "before-after" ma simt si mai ambitionata sa slabesc.Ma gandeam sa imi scot la imprimanta vreo 2poze cu femei slabe pe care sa le atasez pe frigider dar apoi or crede prietenii nostri ca am pasiuni ascunse si nu mai vin cu nevestele pe la noi

Azi am mancat sarmalute,conforme,din putin orez integral si legume multe,cu hrean mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele, inca o acasa cu cel mic.

Meniul de azi.
MD hrisca cu sirop de agave si migdale
P dupa de linte rosie si rosii, budinca cu vernicelli de soia, piure de fructe fierte
G 2 mere
C dupa de linte 2 rosii si branza parmezan sau brie si cateva prune uscate

imi spune si Mie cineva daca prinzul a fost ok?

O seara buna :)

Mergi la inceput

stefania fiind toate glucide ..o fost ff ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Brandisic eram putin in dubii ca nu am Mai mancat vernicelli si supa mirosea prea bine sa o Las nemancata ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor pana la urma mazarea mea a fost conforma?? Eu am fiert carnea separat si apoi cand erau aproape fierte legumele am pus si bulanasele de curcan.
Nu de alta dar sa stiu cum sa fac pe viitor.

Cina e formata din friptura de curcan+salata ( v-am spus ca vine tata cu provizii)..
Ne auzim maine dimineata... O seara conforma!

Mergi la inceput