MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Neatza!
Ieri am avut o zi amestecata, in mare monti, seara am papat muschiulet de port cu legume, tort raw si un pahar de vin

Meniul de azi:
- pomelo
- wasa, magiun
- omleta cu cascaval, salata mixta
- mozzarella, gulie, iaurt
- tort raw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dragele mele am pus pozici din ultima luna respectiv ianuarie-februarie ... cu mine .... pentru cine doreste sa ma vada

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani ff frumos explicat treaba cu glucidele si lipidele..cat despre poze...arati ff bine

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ziua buna.

Azi sunt varza,frigiderul mi-e gol,iarasi am probleme cu gazul,vad eu ce mananc,incerc sa fiu cat mai conforma.

Aseara am calcat-o stramb cu juma de praji de cioco,noi nu sarbatorim Sf Valentin,dar a vrut sotul sa se recompenseze pt intarzierea lui si pt esecul meu dupa interviu.Asa m-am saturat ca lumea sa angajeze numai dupa fizic si nu pt aptitudini.
In privinta raportului,fiind acea perioada nu am ce raporta.

In sfarsit am reusit sa atasez o poza cu mine mai recenta,unde se pot observa kg in plus.
ANDANI sincer,arati foarte bine, cu cel putin 5 ani mai tanara.Felicitari.

LAURA poti incerca sa gatesti mazarea doar cu legume,iese la fel de delicioasa.

Aseara am vizionat pe Paprika TV niste retete foarte bune,simple,Monti.Una chiar vreau sa o incerc zilele viitoare,se numea ceapa la cuptor.

Va pup,tre sa'mi misc fundu cel gras pana la cresa.Iar nameti,iar carut greu ,iar efort si transpiratie

Mergi la inceput

btz ovi ... da???? par mai tanara ??? imi pare foarte bine sa aud asta chiar ma bucur

Laura zice bine btz ovi sa gatesti mazarea doar cu legume ... de ce e musai sa o mananci cu carne

brandusik multumesc si multumesc

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andanii meriti multe .

FELICITARI esti atat de diferita!!

Uite de asta ma ambitionez eu safiu stricta! daca o persoana poate, eu ce sunt mai cu mot! sincer tine de ambitie!

Mergi la inceput

Carmen daaaa ... multumesc de felicitari si aprecieri ... si daaaaa, merita fiecare minut de cumintenie si de strictete atunci cand vin rezultatele ....

Iar in ceea ce ma priveste vad si eu ca-s diferita cand ma uit in poze si chiar ma simt complet altfel ma simt bine in pielea mea, sunt mult mai increzatoare in mine, ma simt o femeie frumoasa si puternica nu mai am complexe de cum arat , merg cu spatele drept si privirea inainte nu cocosata cu privirea in jos ....

andanii

Mergi la inceput

tlaura ai postat o poza cu tine nu ??? ai pus-o la vali in album ... am mutat-o eu dincolo la tine in album .... poti sa pui mai multe ... esti o doamna foarteee frumoasa , si esti slaba vad eu

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Andanii, multumesc mult pt. explicatiile detaliate! Asa in general le mai cunosc si eu, dar mi-e greu cu combinatiile si cu IG-ul. Eu acum la mazare nu am pus carne, dar cand am calit ceapa am pus un strop (chiar un strop) de ulei de masline. O fi gresit?
Sper sa nu le mai incurc.
brindusik, btz, oentru mine nu-i musai carne, dar pentru fi-miu daca nua re carne nu mananca! Dar am facut separat niste carnita la gratar pt. el si i-am pus-o in mazare.
Acum, eu nu m-m saturat cu un castronas de mazare (parca nu as fi mancat mai multa) si am suplimentat cu humus si un ardei rosu. Cum e combinatia asta de mazare cu humus?
Acum o sa fiu cuminte pana diseara.

Mergi la inceput

tlaura ce inaltine si greutate ai ... mi se pare ca esti la o greutate normala, acuma ti-am vazut poza

si acuma sa-ti raspund la intebare ... in general nu e bine sa calim ceapa sau alte chestii.... inseamna prajeala si nu e sanatoasa de gust mai bine pui la sfarsit in mancarica cateva picaturi de ulei de masline
....langa mazare puteai manca o salata sau muraturi ... sigur te saturai mai bine humus sau mazare sunt cam acelasi lucru

andanii

Mergi la inceput