MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
andanii spune:
Buna dimineata sunt tareee aglomerata la lucru , nu am timp nici sa mor ... acasa copilul ma solicita la tot felul plus gatitul pe maine zi sau cina ...
Ninha multumesc de felicitari
Carmen o sa pun o poza recenta cu mine daca vreti sa ma vedeti ......
Carmen si eu am fost tocmai sambata la niste prieteni la care nu am fost din vara ... ne-au invitat, tocmai au scos cozonacii aburind din cuptor , mirosea demential ... erau cu nuca ... nici o gura nu am mancat ... am spus ca eu nu servesc decat apa si gata .... totul depinde de tine si de ceea ce vrei tu ....
Aaaaaa inca o faza tot saptamana trecut cu altii ... ne-au invitat pe la ei ... si ma intrebau ...mananci pizza daca fac ??? eu zic nu .... mananci papanasi daca fac??? eu zic nu .... si ce mananci ??? zic "la ora la care vin la voi , respectiv dupa ora 6 nu mai mananc nimic"
Carmen eu zic asa ... daca iti sunt prieteni si tin la tine ar trebui sa iti respecte si aceasta decizie de a nu manca ... eu cand vine cineva la mine si refuza nu insist deloc deloc si la fel fac deja si prietenii cu mine unii mai insista dar pe aia deja nici nu ii mai aud
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Nu am mai intrat de mult pe motiv de copii bolnavi si eu simtit nasol.
Am inceput de joi cu problemele si am culminat ieri cu infectie la plamani si la stomac la cel mic. Bine ca fetita e bine, si-a revenit si e la gradinita. Eu la munca azi cel putin maine acasa cu cel mic cred.
Nu am fost total conforma dar am incercat cat am putut.
Meniul de azi:
MD 2 mere
G migdale
P piept de pui fiert, rosii, branza pecorino + 2 patratele de ciocolata
G branza brie
C ciorba de pui cu legume
Cam asta e meniul.
BTZ ma bucur si eu sa te vad aici :) Ce face Paul e baiat mare acum. Vroiam sa iti spun sa nu te cantaresti cand esti pe CM ca mereu adauga la kg, mai e si retentia de apa daca mananci mai sarat deci nu intotdeauna kg in plus sunt reale. Sa vedem ce arata cantarul data urmatoare si desi e greu trebuie sa continuam si sa nu fim triste pt kg in plus ca asa e mai usor de cazut in tentatii.
P.S s-a mai dus 1 kg am vazut ca slabesc cam 500 gr pe saptamana cu monti nu-i rau dar mi-ar placea 1 kg pe saptamana.
O zi buna
Carmen_Marieta spune:
Andanii multumesc, am retinut ceea ce mi-ai spus. O sa incerc sa consum numai apa, sau ceva conform( in caz ca or avea)
btz_ovi spune:
Ziua buna.
Mai,la noi ninge de rupe,mi-e si groaza cand ma gandesc ca trebuie sa fac niste off-road cu aproape 30 kg prin zapada.Dar mai fac un pic de exercitiu fizic
STefania ,Paulica Fár' de Frica e bine,creste mare si vesel.Va pupam tare si va dorim multa sanatate.
CARMEN pur si simplu spui ca ai inceput sa mananci mai sanatos,vb DANEI,cine ti-e prieten adevarat nu va rade de tine ci va intelege si nu va insista.
Si eu detest opiniile celor din jur,precum si reactiile,cand ma aud ca mi-am schimbat stilul de viata.Dar ii ignor si merg mai departe,razand pe sub mustati ca totusi pe mine ma preocupa sanatatea mea si a familiei mele.
Carmen ai PM
Meniu azi:
MD si P:ton cu ceapa,sardina in ulei,o bucatica mica de placinta cu branza
C:nu stiu inca
Gustari:legume,compot caci sigur mi se va face foame
Sa va zic de ce nu am avut timp de MD,aseara am primit mesaj ca am fost selectata pt al 2lea interviu,dupa interviu,am zabovit prin Carf. unde m-am ingrozit de preturile mari fata de Kaufland.
Montigirls,am observat ca de cand tin Monti CM-ul meu a devenit regulat.In sfarsit,dupa ani de zile.Nu pot sa cred
cge spune:
'neata,
Eu vreau sa va spun ca am facut in we muffins dupa reteta de pe culinar, si eu au iesit bestiale.
Am pus esenta de vanilie adevarata,cacao si fara fructe sau ciocolata si un pic de ulei in ele, sa nu se lipeasca de hartii.
Au crescut frumos.
Mie mi se pare aiurea in Ro ca la petreceri nu se pun si cruditati si ptr copii si ptr parinti.
Carmen, eu zic sa ieri o bucata de pizza, mananci numai ce e deasupra, nu te atingi de blat.
Stefania, sanatate multa copiilor si tie.
Dana/Andanii, felicitari ptr slabit.
Btz-ovi, felicitari si bafta al 2-lea interviu.
Eu nu am ce sa raportez sunt in perioada aia din luna.
Meniu azi: mic dejun: 2 felii p. prajita integrala + dulceata conforma capsuni+ cafea
g: mar
p: paste integrale cu sos rosii + philadelphia cu capsuni
g: cioco neagra
c: omleta si carnaciori cu salata de rosii.
Sa aveti o zi frumoasa de Sf. Valentin si fara prea multa ciocolata !!
brindusik spune:
ninha daca te iei de mamaliga mea..ma iau si eu de painea ta de secara..si asa o sa vina andani la amandoua cu
andani cu totul de acord cu tine in ce priveste cantaritul in timpul CM e de porc si deprimant
io azi..am avut un meniu tare ciudat:
MD: fursecuri cu gem de prunde si ceai
G: clementina
P: linte cu piepet de curcan la cuptor(mai mult fiarta)
G: 2clementine si o banana(o sa-mi dau duhu la gym in curand)
C: humus cu betze de telina
cand am spus ciudat insemnand ca am fost pe fuga(vb lu andani nu am timp nici sa mor) si am mancta gustarici mici
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
tlaura spune:
'Neata fetelor! Gata cu pregatirea pt. monti, de azi ma apuc serios de treaba; vreau ca macar o sapt. sa tin strict.
Puisorul, pe la pagina 10 mi-ai raspunns la niste intrebari. Multumesc! Sper sa am parte in continuare de sfturile voastre. Azi am de gand sa fac o mazare; merge cu piept de pui?
De dimineata am mancat o salata de brocoli cu ciuperi, maioneza (facuta in casa) si usturoi. Plus cafeaua cu fructoza.
La pranz am de gand mazarea, iar seara probabl o salata cu branzeturi.
Am intrebat la un moment dat la ce masa pot manca dulciurile monti (crema de zahar ars, cu fructoza , bineinteles, cioco 85%, sau muffins, fursecuri de care faceti voi), si mi-ati spus ca la mese lipidice. Ce inseamna lipidice? cu grasimi? Carbohidratii (orezul, pastele integrale), ce sunt?
Si cum e pizza monti?
Cam multe intrebari, aveti rabdare cu mine, va rooooog! Si va multumesc!
brindusik spune:
laura crabohidrtii de i-ai mentionat os glucide (adik zaharuri)...lipide=grasimi
mazarea are IG-ul 35..cea gruda aata ar merge combinata cu grasimi...insa ce preparata are 45 si nu mai merge. Alimentele cu IG-ul <=35 merg ccombinate cu grasimi , ce e peste nu mai merge
eu azi:
MD: ceai, fursecuri cu gem de visine(al naibii de acru)
G: cred ca o clementina sau o para
P: linte cu curcan
G:o patratea de cioco
C: poate humus ca ma duc la movie
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele,
eu aseara in loc de ciorbita am mancat 2 carnati de casa cu murarturi( si apoi multa apaaaaaaaaa)
Azi:
MD: wassa+gem+iaurt; cafea
G: fruct ceva
P: ciorba+ mazare( sa o termin)
G: o patratica cioco( luni nu am mancat si simt nevoia)
C: sa vedem( vine tata azi si cred ca-mi aduce o pulpa superioara de curcan, asa ca o fac la gratar)
Cristina sa vedem cu ce e pizza, insa mai mult ca sigur ma voi abtine. nu vreau sa zic "hai ca de data asta merge" ca apoi cine stie.
Puisoaro daca poti spune-mi si mie cum faci tu drobul de ciuperci, pe culinar am gasit mai multe retete si nu sunt convinsa ca toate sunt conforme..
andanii spune:
Buna dimineata va doresc o zi frumoasa frumoasa
Carmen cred ca o sa te descurci , asa ar trebui ... si iaca daca chiar nu poti sa te abtii mananci si stop si luni o iei de la capat
drobul de ciuperci daca nu contine faina e monti 100 % ... pui toate legumele care-ti plac si ciuperci ... poti si carne, ou ca sa lege si gata ... drobul e gata gata
tlaura eu dulciurele, rasfaturi mananc doar la gustari si ar fi bine la gustarea de dimineata ... niciodata dupa mancarea de pranz sau cina nu mananc si gustare , e suficient cat mananc
fursecurile ... la micul dejun clar ... carbohidratii ii mananc dimineata ca sa aiba timp sa se duca
Incerc sa-ti explic care cum sunt ......
lipidele = grasimi .... acestea pot fi grasimi bune (ulei de masline, de samburi de struguri) si grasimi rele (margarina)
proteinele = proteine animale (carne, branza, ou) si vegetale (broccoli, mazare, soia, fasole) ...
Zaharurile, amidonul, fibrele, graul, celuloza sunt toate carbohidrati.
Painea, pastele, taratele, cartofii, orezul, porumbul, graul, cerealele, fructele si legumele au in structura lor, in principal, carbohidrati (glucide)
carbohidratii sunt buni sau rai ... functie de tabelul ce-l cunosti
pizza monti inseamna un blat de paine facut cu faina integrala si pus pe ea doar legume sau cel mult conserva ton in apa
sau un blat facut din oua, lapte, faina naut si pus deasupra carnita, branza
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)