MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
child spune:
Neatza!
Ieri am avut o zi amestecata, in mare monti, seara am papat muschiulet de port cu legume, tort raw si un pahar de vin 
Meniul de azi:
- pomelo
- wasa, magiun
- omleta cu cascaval, salata mixta
- mozzarella, gulie, iaurt
- tort raw
andanii spune:
Dragele mele am pus pozici din ultima luna respectiv ianuarie-februarie ... cu mine .... pentru cine doreste sa ma vada 

andanii 

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)
brindusik spune:
andani ff frumos explicat treaba cu glucidele si lipidele
..cat despre poze...arati ff bine
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
btz_ovi spune:
Ziua buna.
Azi sunt varza,frigiderul mi-e gol,iarasi am probleme cu gazul,vad eu ce mananc,incerc sa fiu cat mai conforma.
Aseara am calcat-o stramb cu juma de praji de cioco,noi nu sarbatorim Sf Valentin,dar a vrut sotul sa se recompenseze pt intarzierea lui si pt esecul meu dupa interviu.Asa m-am saturat ca lumea sa angajeze numai dupa fizic
si nu pt aptitudini.
In privinta raportului,fiind acea perioada nu am ce raporta.
In sfarsit am reusit sa atasez o poza cu mine mai recenta,unde se pot observa kg in plus.
ANDANI sincer,arati foarte bine, cu cel putin 5 ani mai tanara.Felicitari.
LAURA poti incerca sa gatesti mazarea doar cu legume,iese la fel de delicioasa.
Aseara am vizionat pe Paprika TV niste retete foarte bune,simple,Monti.Una chiar vreau sa o incerc zilele viitoare,se numea ceapa la cuptor.
Va pup,tre sa'mi misc fundu cel gras pana la cresa.Iar nameti,iar carut greu
,iar efort si transpiratie 
andanii spune:
btz ovi ... da???? par mai tanara ??? imi pare foarte bine sa aud asta ![]()
chiar ma bucur
Laura zice bine btz ovi sa gatesti mazarea doar cu legume ... de ce e musai sa o mananci cu carne ![]()
brandusik multumesc si multumesc 

andanii 

Carmen_Marieta spune:
Andanii meriti multe 

.
FELICITARI esti atat de diferita!!
Uite de asta ma ambitionez eu safiu stricta! daca o persoana poate, eu ce sunt mai cu mot! sincer tine de ambitie!
andanii spune:
Carmen daaaa ... multumesc de felicitari si aprecieri ...
si daaaaa, merita fiecare minut de cumintenie si de strictete atunci cand vin rezultatele .... ![]()
Iar in ceea ce ma priveste vad si eu ca-s diferita cand ma uit in poze si chiar ma simt complet altfel 
ma simt bine in pielea mea, sunt mult mai increzatoare in mine, ma simt o femeie frumoasa si puternica ![]()
nu mai am complexe de cum arat , merg cu spatele drept si privirea inainte nu cocosata cu privirea in jos
.... 

andanii 

andanii spune:
tlaura ai postat o poza cu tine nu ??? ai pus-o la vali in album ... am mutat-o eu dincolo la tine in album .... poti sa pui mai multe ... esti o doamna foarteee frumoasa , si esti slaba vad eu ![]()
![]()
andanii 

tlaura spune:
Andanii, multumesc mult pt. explicatiile detaliate! Asa in general le mai cunosc si eu, dar mi-e greu cu combinatiile si cu IG-ul. Eu acum la mazare nu am pus carne, dar cand am calit ceapa am pus un strop (chiar un strop) de ulei de masline. O fi gresit?
Sper sa nu le mai incurc.
brindusik, btz, oentru mine nu-i musai carne, dar pentru fi-miu daca nua re carne nu mananca! Dar am facut separat niste carnita la gratar pt. el si i-am pus-o in mazare.
Acum, eu nu m-m saturat cu un castronas de mazare (parca nu as fi mancat mai multa) si am suplimentat cu humus si un ardei rosu. Cum e combinatia asta de mazare cu humus?
Acum o sa fiu cuminte pana diseara.
andanii spune:
tlaura ce inaltine si greutate ai ... mi se pare ca esti la o greutate normala, acuma ti-am vazut poza ![]()
![]()
si acuma sa-ti raspund la intebare ... in general nu e bine sa calim ceapa sau alte chestii.... inseamna prajeala si nu e sanatoasa
de gust mai bine pui la sfarsit in mancarica cateva picaturi de ulei de masline 
....langa mazare puteai manca o salata sau muraturi ... sigur te saturai mai bine
humus sau mazare sunt cam acelasi lucru 
andanii