MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

ANDANI felicitari.

Off fetele,eu sunt suparata tare pe sora mea.Sa va spun de ce:mama mea are cam 15 kg in plus,pe care vrea sa le dea jos cat mai repede.I-am explicat cum e cu Monti,a vazut ca eu slabesc incet dar sigur,dar ea nu vrea sa astepte mult.Sora mea e distribuitoare de niste suplimente alimentare,a convins-o pe mama sa cumpere lunar de vreo 4 mil geluri,shake-uri si pastile,dar de alimentatie nu i-a spus nimic,asa ca prin urmare in 6 luni mama mea s-a indopat cu suplimentele alea,manca in continuare cartofi pai si paine alba si intai a slabit dupa care s-a depus si mai urat pe ea.Am incercat sa-i explic ca nu sunt bune,sa renunte la unele alimente dar pe mine nu ma asculta,mereu imi spune ca produsele vandute de sora mea sunt recomandate de dr Menci si prin urmare foarte bune.
Va rog pe voi sa imi dati un sfat,ce pot face oare?Cu sora mea nu am nici o sansa sa discut,din punctul ei de vedere produsele pe baza de aloe sunt panaceul universal,bune la toate,tatal meu e singurul constient ca sunt niste mari porcarii (in unele tari au fost interzise deoarece contin multe toxine),nu sunt atestate medical,medicii nu le recomanda,a incercat sa ii spuna si mamei dar s-a ales cu scandal monstruos,iar mama le vede ca pe niste suplimente miraculoase.Am baut prin mai 2010 un shake de-a ei,2 zile nu m-am oprit din vomat si stari de gaina moarta,sunt groaznice.Mi-e teama ca isi va distruge sanatatea iar sora mea profita de pe urma comenzilor ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andanii FELICITARI!!!!!
De abia te astept maine sa ne povestesti despre tine, si sper sa ne fii alaturi. Poze ceva?

Btz_ovi imi pare rau ca mama ta trece prin asa ceva, ar trebui dumneaei sa fie constienta ca asa ceva nu-i face bine, si sincer cum sa slabeasca daca mananca cartofi si paine? Eu zic sa vorbesti serios cu sora ta atat tu cat si tatal tau, in fond sora ta profita( scuze ca spun asa) dar ea isi vinde produsele. Sa-i spui ca o distruge pe propria mama.. ce sa zic..

Dupa cum v-am spus mama are diabet, chiar si tata, insa numai mama e dispusa sa manance ca mine: SANATOS! tata s-a dus la market si a cumparat prajituri, iaurt 3.6% grasime, paine integrala cica care e facuta cu faina alba!!
Probabil cand la mine vor fi rezultate mai usor vizibile o sa se convinga.
Oricum eu sunt multumita ca macar cei din familie mananca sanatos( in proportie de 80%). Trebuie sa vad ce fac cu painea( sa pun mai multa faina integrala, neagra, si doar putina alba)... o sa vedem..

Mergi la inceput

CARMEN a inceput fetita ta sa manance mai bine?
Multumesc de sfat,dar mai nimic nu merge cu ele.Anul trecut sotul meu i-a aratat efectele negative ale ingredientelor produselor,la inceput a fost foarte speriata,tatal meu a renuntat definitiv la ele,dar apoi i-a explicat sora mea ca de fapt guma de guar nu e toxica ci foarte buna .Iar ea are mai multa incredere in sora mea decat in mine,sora mea profita intr-adevar caci comisionul e bunicel,eu stau pe margine neputincioasa.Ea e genul de om care se leaga de sine cand vine trenul si spune "ajuta-ma Doamne".

Multa sanatate parintilor tai.Diabetul din pacate e o boala grea,e foarte important sa tina amandoi regim,poate tatal tau se va da la brazda cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

gabi dar sora ta se gandeste mai mult la comisionul ei decat la sanatatea mamei tale? adik...mai bine o roaga pe mama ta sa-i dea banuiti lunar s-o ajute decat sa ia o parte de 10% din 4mil si s-o imbolnaveasca ...zau ca nu inteleg unii oameni

desi eu cred ca sora ta chiar crede ca produsele alea ii fac bine mamei tale..deci la sora ta trebe sa lucrezi sa-i explici ce si cum

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Meniul de azi:
- muffins, iaurt capra
- cascaval pane monti, ardei, cioco neagra
- pastrav la cuptor, mujdei de usturoi, salata mixta

Mergi la inceput

Gabi acum e m,ai bine, insa are o chestie cand e satula nu da din cap nu scuipa mancarea ( ca frate-su) ci o varsa.. asa ca uneori ma apuca nervii, ca nu stiu ce i-a ramas in stomac.
Azi spre ex a mancat la 8.00 un iaurt (150 g) cu o cupa de cereale, la 13.00 mazare cu carne de curcan( un castronel dar cred ca un sfert a dat-o afara) la 16.30 o banana cu 60 g de branzica, pe la 20.00 ii dau un iaurt (125 g) cu cereale si apoi in somn mananca laptele.
Eu am avut probleme cu amandoi cu mancarea( in sensul ca nu mananca cantitati mari) in schimb mananca de toate, Stefan este dat exemplu la gradi ca mananca tot.
Fetele care doriti va dau Id-ul de pe facebook si mai stam acolo de vorba, vedem poze ca sa nu deviem aici de la subiect.

Mergi la inceput

Si eu am FB,poate facem si acolo grupul Monti.
Pe mine ma puteti gasi dupa adresa Mihai.Gabriela85@Yahoo.Com

Mergi la inceput

'Neata fetele,
haideti la o fierbinte. Meritam pe o astfel de vreme, bine ca a mai stat ninsoarea. Eu astazi ma simt excelent, ma simt mai vioaie de cand fac gimnastica dimineata, azi am facut 200 sarituri/coarda, insa ultimile 30 au cam fost trase de par...

Meniul de azi:
MD: Wassa+gem+iaurt+cafea
G: un gref
P: mazare cu curcan
G: Un mar/migdale
C: ciorba de pui cu legume.
Si multa apa...
Azi vreau sa o scot pe Elena afara, sper sa nu cadem in zapada!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

btz, Doaaamne, si cand ma gandesc ca si mama mea a consumat produse de-alea! dar ea zice ca i-au facut bine atunci. acum nu mai ia.

Andanii, ma bucur sa te mai vad pe aici, felicitari!

Puishorule, cat zici ca ai? ce n-as da sa am kilogramele alea!

Brindusik, hai ca scot de la naftalina special pentru tine! mamaliga?

zax, welcome back! bavo-bavoooo

carmen, ce-ar fi sa incerci sa-i dai fetitei tale portii mai mici si mai dese? ai incercat?

Eu ieri am fost cuminte pana pe la 5, cand a venit socrela pe la mine si am mancat chec, iar seara am mancat peste marinat cu paine de secara
Sa vad azi cum scot parleala. iar o dau pe conopida, asta-i cea mai buna solutie ptr mine.

Mergi la inceput

Ninha de cand avea 7 luni ma chinui cu ea cu mancarea, si am observat ca daca nu las pauza mare intre mese nu mananca..
Dupa cum am mai spus nici stefan nu a fost mancacios, vad ca acum la gradi s-a dat pe brazda.
Ai tai ce fac?

Fetelor sambata sunt invitata la ziua unei fetite( 2 ani) si parintii vor fi serviti cu pizza... nu ne-am vazut cu familia respectiva de mult, cum sa fac sa nu mananc? Imi e ca se simt aiurea? Doamne greu e!

Mergi la inceput