MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carmen felicitari!!! ff frumos meniul si la fel si faza cu sportu

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimi!

Stagnare azi. pffff...............

Mergi la inceput

montignace mi se intampla o chestie ciudata...cand mananc glucide rele (ca mamaliga de ieri cu peste) ma constip..adik nu mi se intampla de la carne da mi se intampla de la glucide rele...pedeapsa de la nea monti cred care ma vede

meniul meu azi:
Md: ceai, fursecuri cu gem, si o clementina
G: n-am balotat nik pana acu si nici nu prea mi-e foame
P: 2 conserve de peste in sos tomat( mi-am pregatit io frumos cuituta cu linte si piept de curcan la cuptor si am lasat-o pe masa acasa)
G:clementine
C: am de ales..intre ciorba(daca o mai fi buna) si humus cu betze de tezelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mda, deci stationare cu indulgenta

De maine, hipocaloric scrie pe mine. Trebuia de azi dar de dimineata nu am avut timp sa mananc asa ca am bagat doar niste migdale, asa de vreo 600 de calorii . Pranzul a constat in mozzarela si wassa iar de cina inca nu stiu ca poate ma scoate sotiorul in oras

Sa va zic ce descoperiri facusi in Cora. Am gasit faina integrala marca Cora cu 2.75 ron. Am gasit si vermicelli de soia cu 6 lei pachetul. Am cumparat si conserve de fasole rosie Maxim care are doar apa si sare( ce am mai gasit inainte aveau si ceva sirop de glucoza). A aparut de la Velpitar o franzela feliata Grau intreg, care e din faina integrala si fara E-uri. Le-am mai cumparat la parintii mei si cev iaurt din soia cu gust de caise, sa vedem daca le place.

Carmen, spor la sarit. Super exercitiu cardio

Ninha, nu fii suparata doar ai trecut printr-un botez

Dana, ce mai faci? Hai la o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

daca ma mai tineti minte... raportez la cantarirea saptamanala 64,6 mergem mai departe pana la greutatea tinta de 60 si dupaia mai vedem;

am fost in continuare monti, dar din pacate nu 100% din motive diverse, plus o pofta nebuna de facut dulciuri,si evident apoi de mancat

va salut pe toate, nu prea apuc sa scriu, dar ma mai inspir din meniurile voastre

Mergi la inceput

puisoaro fii serioasa cu hipocaloricul tau!!adik de ce te chinui in halul asta si-ti tampesti organismul.Ai stat mai mult la 53-54..eu cred ca asta e greutatea ta fizica normala pe care organismul o accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Zax Felicitari!

Puisoaro nici eu nu cred ca as putea functiona cu hipocaloric. Super preturi in Cora, pacat de vreme rea ca eu nu pot merge nicaieri.
Tu cand faceai clatite sarate le mancai ca atare la MD/cina? sau le mai combinai cu ceva? Am luat si eu faina de naut, fac maine, azi le-am facut paine celor din casa( din pacate cu faina alba, dar le-am pus o cana si de integrala...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Helolou!!

Meniu azi:
MD:branza cu smantana,lapte
P:ciuperci la cuptor,sarmalute
C:habar n-am,vad eu

PUISOARO pai Monti spunea ca nu e indicat regimul hipocaloric.Vb Brandusei,poate atat accepta organismul tau sa dea jos.Ce face blondina frumoasa?Mai e racita??

ZAX felicitari.

SI eu am gasit la un nene in piata faina integrala 100%,bobul de grau direct macinat,cu doar 2 lei,faina de secara integrala 2,5 lei kg si cea de ovaz 2 lei.Ce mai pot cere?

Eu am gasit de la LEADER mazare la conserva fara zahar.

Va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Pupici miii si miii promit ca maine vin si stau mai mult, sa citesc si sa vorbim

Vreau sa spun raportul dupa o luna de cumintenie 100% .... deci azi am 66.5 kg ...

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

andani supeeeeeeeeeeeeeeer felicitari!!!

Mergi la inceput