MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

diana eu pun si orezul si quinoa la muiat vreo 30 de min

puisoaro io nu rezist frate cu hipocaloric...adik...la mine io lucru cu crieru daca nu-l hranesc nu dau randament..adik nu ca mananc ca da nici sa nu mananc si sa fac si sport..is adios amigos...nush cum o arata cantaru maine...da eu ma simt slaba...adik..burta ioc..mi se vad coastele la naiba + am o durere de fund de vineri de la sala de numa

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu o pun la muiat deoarece ma enervez ca fierbe greu ,dar nu o las mai mult de 2h.Celelalte,cum ar fi hrisca,o las peste noapte mereu.

PUISOARO dr meu de familie mi-a spus ca am slabit foarte bine 10 kg,dar stii cum e cu nemultumitul nu??
Da,mi-a trecut raceala,atat mie cat si barbatilor mei.Multa sanatate blondinei tale

Si eu am multe pungi cu fulgi de ovaz,am prins la reducere acum vreo luna si mi-am facut provizii mari.Cum Paulica nu le accepta,singurele metode prin care le consum sunt fie cu lapte,fie turtite in tigaie.

La mine singurul regret cand vine vb de Monti e painea cea pufoasa,pe care o adoram.Mai gust cateodata cate o felie,mai ales cand e proaspat scoasa din cuptor ,dar nu saptamanal.Pt mine alt stil de viata nu exista decat cu Monti,pe zi ce trece imi place tot mai mult,poate nu cunosc totul inca,dar am ajuns la concluzia ca nu as putea sa revin la stilul anterior de viata,creierul meu deja imi spune in market "aia nu-i buna,pas".

In seara asta voi manca niste sarmalute la care voi gusta si o gura de mamaliguta.

BRANDUSA,vai ora 12?Mai tarziu de 8 nu m-am mai trezit de 1,6 luni,nici chiar de Revelion .Vai vai ce te invidiez
Maica-mea cand ma aude,ma roaga sa-l trimit pe Paulica la ea cateva zile,sa ne mai odihnim,dar mai mult de cateva ore nu pot sta fara el,as fi ca leul in cusca fara el cateva zile.SI ma mai mir ca e mamos tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Asa deci Brandusiko,nu vrei sa imi fii tovarasa de suferinta? .Ma bag pe slabute.ro sa vad cam cate calorii ar trebui sa mananc pe zi si de maine daca ma tin nervii ma apuc de numarat.

Gabi,o sa vezi ca va fi tot mai usor. Asa e acum si la mine, in market nici nu ma mai uit dupa interzise si studiez la etichete nonstop

Tocmai m-am uitat pe site-ul oficial montignac.comsi nu imi vine sa cred. Cica sunt conformi si vermicelli din soia sau fasole mung si chiar si cei din grau dur . Nici macar cei din grau integral,ci grau dur.

Mergi la inceput

gabi si io m-am trezit la 8.30 ca is setata sa ma duc la buda la ora aia+ m-am culcat la 4 dimi si eu trebe sa dorm musai 7 ore ca nu e ok daca nu

deci la mine am observat....dormit 7 ore si mancat ca un om normal..nu ca o balerina 3 pahare de apa zilnic si atat...ca daca nu...nu dau randament

puisoaro daca is buni si vermiceli aia din fasole transparenti is happy ca imi plac tare cum arata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Puishorule, o urlat ala micu' de ziceai ca-l taie cu firizu'! si dupa ce l-a scos din apa si l-am imbracat, a adormit instantaneu, parca i s-a luat curentul.

Din nefericire nu prea i-am fost fidea lu' Monti, dar ma fac cuminte de maine.

Azi la MD am papat ou fiert cu iaurt, branza, rosii si masline;
La P : sushi + o inghetata + o felie de praji Sacher de cioco cu caise;
La C : ceai.

Va pup, ne vedem maine la raport cu groaza

Mergi la inceput

ninha puey dupa cantar iei exemplul lu Matei si te duci si trago un pui de somn

o iesit ff buna lintea mea rosie..pestee la fel...sa vedem fursecurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, ce bestial suna pranzul tau . Saracul de el, sigur a fost coplesit de cate i s-au intamplat si a cedat

Brandu, pai de ce nu ai zis ca ai linte rosie? Aia se face terci oricum. Mancarea de care ziceam o fac doar cu linte verde.

Mergi la inceput

deci mai am o tura si scot de la cuptor ultimle 5 fursecuri . Pus ashea: 100g migdale macinate, 100g nuca de cocos macinata, 3 linguri cu varf de faina de naut,5 linguri de ulei de struguri, si vreo 4 linguri de fructoza..am pus o sticluta intreaga de esenta de rom(ca miroase oribil faina aia de naut cruda...da e nashpet ca atunci cand deschid usa la cuptor mai am putin si lesin de la taria de la vaporii aia de esenta..desi ele nu miros..)

nu le-am gustat inca ca nu-mi e a manca acum..nici ciorba nu am mai mancat-o beau o cana de lapte
mananc maine dimi cu ceai si gem de prune..chiar ii spuneam lu mama azi ca m-am saturat sa mananc lapte cu fulgi dimineata...deci mai schimb...

Mergi la inceput

deci 70.8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata montigirls,

Eu nu ma cantaresc azi deoarece e saptamana "naspa" si nu cred ca e vreo schimbare la cantar...vedem saptamana vitoare..
Sunt happy in wk am fost conforma si sunt mandra de mine ca m-am abtinut de la :coliva( era preferata mea), cozonac( dar sambata noaptea numai cozonaci am visat), chec cu cacao si lamaie (care a fost facut de mine) si niste prajituri cu ciocolata cumparate de tata. Nu m-am uitat la nimic.
Meniu sambata:
MD: baton cu mere si scortisoara+iaurt 0%
G: o mana de seminte dovleac
P: ciorba de legume+ sarmale cu carne(fara orez)
G: un mar
C: pulpa de curcan cu usturoi

Meniu duminica:
MD: la fel ca sambata
P: ciorba+ muschi de porc la cuptor
G: un mar
C: muschi de porc cu muraturi

Azi:
MD: wassa+Gem + iaurt 0%
P: mazare cu un bulanas de curcan
G: 2 cubulete cioco sau 20 migdale
C: sarmale

Am inceput sa fac mai multa gimnastica( nu ca nu as fi alergat prin casa) si mi-am cumparat coarda!!! iar azi am reusit sa fac 100 de sarituri.

Mergi la inceput