Piersicute de iulie-august 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
CamiM spune:
Multumesc frumos pentru primire
Ali am doua fetite: Sofia Alexandra nascuta in mai 2006 si Sabina Adriana nascuta in mai 2008 :)
Am tras cu ochiul la retetele voastre, suna bine :) Eu sunt inca pe baricade cu "morning sickness" (cred ca numele asta l-a inventat un barbat ca nu-s nicicum numai dimineata ci toata ziua) asa ca incerc sa fac de mancare cat mai rar.
Azi cred ca bag la cuptor niste pulpite de pui cu legume langa si apoi o salata si gata.
Michelle1981 interesanta reteta de maioneza o incerc si eu.
Cami - mami de cirese de mai
12+
IIuli spune:
roxypuy: remediul meu este sa beai dimineata pe stomacul gol o cana de lapte cald spre fierbinte, eventual cu o lingura de miere (eu am avut intotdeauna probleme din astea si rezolvam cu cafea dimineata). ideea e ca eu nu mai mananc nimic pana nu vizitez incaperea cea mai mica din casa, iar daca nu si nu, dupa lapte bag artileria grea, adica mananc niste fructe: grapefruit, pere, prune si la fel astept fara sa mananc mancare solida.
eu am vazut ca mi se usuca pielea ingrozitor: daca dupa dus uit sa ma dau cu crema, mi se usuca sanii ceva de speriat, in cateva minute fac o pojghita alba ca o faina (in special in jurul sfarcurilor). inca nu am incercat cu ulei de masline, dar ma dau cu melkfett si se calmeaza. inca nu am inceput sa ma dau cu nimic pe burtica, dar cred ca o sa incep curand - mi-am luat creme speciale de burtica, sper sa fie ok.
altfel, mai am o intrebare pentru fetele care mai ziceau de epilat dureros: voi v-ati epilat pe abdomen? mie dr mi-a zis sa nu ma epilez pe abdomen cu epilator ca vibratiile alea nu sunt ok in capul lui bb, dar nici cu ceara calda ca e periculos. as incerca cu ceara rece (benzi din alea de la veet) sau chiar cu ceara de unica folosinta de la cosmetica (aia e calduta, dar sunt fasii subtiri si le ia imediat). nu stiu cum sa fac, dar mi-e si jena sa imi fac poze cu burtica mea simpatica pt ca am atata par pe ea :(
13+ Mihai
roxypuy spune:
iuli si mie mi se usuca pielea de pe sani in mod special. eu ma dau in fiecare zi cu ulei de masline pe burtik, pe sani si pe solduri pana in spate. cu altceva nu m-am dat si nu stiu dk imi mai iau creme de gravi pt k am inteles k uleiul de masline e sfant si oricum macar am certitudinea k e natural. si eu ma epilez pe abdomen (sunt bruneta si iti dai seama ce e akolo, mai ales acum k s-a accentuat parul de la sarcina). momentan m-am epilat doar pe linia de mijloc a abdomenului k akolo e mai pronuntat parul, insa cat de curand va trebui sa defrisez tt burtik. eu ma fac acasa cu ceara profesionala de unica folosinta. mi-am cumparat acum vreo 2 ani un aparat profi folosit si in saloane, si imi iau periodic rezerve de ceara si hartie speciala. e f practic si muuullttt mai economic pt noi astea mai "brunete" daca vrei vbim pe PM si iti spun de unde imi procur cele necesare.
merci pt reteta anticonsti...o sa incerc sa gasesc niste prune afumate ca stiu de la mama k alea dau rezultate. in the mean time cred k mai bag cate o gura de zeama de varza
Pup!
Roxy
15+
balanta_tm spune:
ali, la morfofetala de trim II am ajuns sa merg la Viena dintr-un instinct pe care nu mi-l explic nici azi. Pur si simplu, mi-a casunat si sotul nu a mai scapat de gura mea pana nu am mers. Ecografia de la 20 de sapt si 5 zile facuta la Budau iesise perfect dupa parerea lui , asa ca motive reale nu aveam sa merg sa o repet in alta parte. Nu stiu ce a fost, un instinct, o premonitie, habar nu am.
Eu la Catalin Tau nu pot sa merg, ca in 2009 dr Craina m-a operat la un ovar si imi e rusine sa merg la Cata si sa ma vada Craina toata ziua acolo. Dar cum am mai zis, Catalin este un ecografist bun. si mie tot el mi le face, ca asa e procedura la Craina.
Nu este un moft sa vii la TM pt eco. E bine sa faci asa cum simti tu, ca e sarcina ta, nu a altcuiva; lasa-i sa vorbeasca - atata vreme cat sotul e de acord sa veniti aici, doar asta conteaza. Si apoi, de la Arad la TM nici nu-i distanta asa mare. Plus ca am inteles ca nu este lacom la bani Cata.
IIuli spune:
roxypuy: eu nu am reusit niciodata sa ma "rezolv" singura, asa ca am gasit o cosmeticiana buna si e ok; important e ca tu spui ca te epilezi pe burtica - si eu stiu de multe fete care s-au epilat, dar imi era frica .. dc a zis medicul.. deci inteleg ca ceara cu care te faci tu e calda, o sa incerc si eu, sper sa nu il "infierbant" pe bebe.
13+ Mihai
adarev spune:
Iuli, iubita nu stiu daca rezisti cu ceara. Eu nu am pe abdomen dar inghinal nu am Mai resistat.eu as incerca cu benzi. Roxy tu iei vitamine? Mie de acolo mi s- a tras, crema de galbenele e buna .Scriu de pe mobil si Mai gresesc.balanta sa dea Domnul sa fie bine cu tine.Ali nu esti fitoasa, cand e vorba de sanatate si copil alegi ce este Mai bun.sa-ti traiasca fettle Cami.
Ada
ioana3110 spune:
roxipuy, nu te impacienta! Probabil ai facut un hemoroid sau ceva de genul Am inteles ca se mai intampla in sarcina din cauza constipatiei. Dar e important sa vezi cum o rezolvi. Subscriu si eu la varianta miere cu laptic caldutz pe stomacul gol dimineata si cereale. Si evita painea alba
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
roxypuy spune:
iuli - eu nu l-am intrebat pe dr dk am sau nu voie...eventual o sa-l intreb acum pe 23 cd merg la control. aveam ceva griji legat de uleiul cu care ma dadeam dupa epilat (era cu lavanda si stiu k e interzisa in sarcina) asa k acum mi-am luat un ulei special de galbenele, de pe site-ul de naturiste de unde imi achizitionez si restul cosmeticalelor.
ada - nici eu nu mai rezist k inainte, de-altfel am si renuntat la inghinal total cu ceara. ma fac doar inghinal simplu cu ceara de unica si restul...tuns cu foarfeca. nu bag lama k si asa e des si oricum nu suport mancarimile si iritatia de dupa...sa vedem ce o sa facem atunci la nastere...k dk nu mai rezistam cu ceara
Roxy
15+
Ca_Mila spune:
Fetele gandul asta cu epilatul l-am avut si eu.
Acum ne mai descurcam noi, dar cand ne pregatim de sarcina cum este, cum se procedeaza? Poate ne lamuresc fetele care au deja copii si stiu
15+