Piersicute de iulie-august 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumesc Beatrice ptr. cafea si cornuri. Bine ai venit Cami si saecina usoara. Fleur, cum se face burritos. Aaaa,nu pot sa-ti spin cum face al meu cand se termina masina de spalat, cum incepe cu .. Vezi ca s-a terminat masina si restul... In rest maine fac si eu titrarea, si acum ma apuc de munca . Va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata! multumesc pt cafea!!! binevenita, de altfel....
am vazut ca va "laudati" sotii eu l-am dezobisnuit pe al meu de expresii de genul asta. i-am spus de cateva ori: Doamne Doamne ti-a dat si tie 2 maine sa le folosesti si la altceva decat la telecomanda sau expresia cu care l-am dat pe spate: hai sa ne uitam amandoi in buletinul meu (il scoteam din geanta). vezi cum ma cheama? CARMINA....vezi tu undeva SCLAVA ISAURA? crezi ca m-am angajat schimbul 2 ca tu sa nu faci nimic? si de atunci nu-mi mai zice nimic.... bine, si eu am o doza de nesimtire in mine (recunosc) si daca imi zice ca s-a terminat masina de spalat si fac altceva si nu vreau sa ma intrerup zic "bine" si se activeaza el. sunt ca niste copii....importanta este educatia

va

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata, gurese - gurese!

Vad ca vorbiti despre mancare. Noi la capitolul asta incercam sa ne schimbam alimentatia, in principiu sa reducem consumul de carne din comert. Pt asta substituim cu leguminoase (soia, linte, naut, hrisca, mei etc), seminte, nuci (susan, floarea soarelui, dovleac, nuci, fistic, muguri de pin etc)

Si eu sunt curioasa de reteta de burritos. Am cautat cateva retete si vad ca sunt variate, dar in principiu e carne de vita, fasole, branza si sos?

*************************
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.
bea multumim.eu vreau doar cafea ca am papat deja o paine(felie) cu unt
CamiM-bine ai venit.iti doresc sarcina usoara.cati ani au ciresutele tale?

ada ai terminat tarziu ciorbita?

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

vad ca la capitolul sot sunt o fericita.el nu se baga in treburile mele.nu are treaba daca e toata casa intoarsa si las hainele vreo saptamana in masina de spalat(nu le las ca le spala soacra-nici nu stiu sa pornesc masina)in schimb mai glumeste cu mine cand sunt haine prin casa sau e dezordine imi spune doamne nu stiu cum poti sa stai linistita si uite cum e casa, isi ia zboru.-dar asta doar ptr ca stie ca nu suport sa stau eu linistita cand e dezordine mare,nici sa dorm nu pot.la mancare il intreb de vreo 10 ori ce sa ii fac sa manance si nu imi raspunde si atunci fac ce vreau eu
apropo ce faceti azi de mancare ca eu nu mai stiu ce sa fac?

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ca-mila ai avut dreptate cu dr sekosan.acum am sunat la laser sa imi fac programare si mi au spus.am intrebat ca a avut accident sau cum?ca era tanar si au zis ca probleme de sanatate.eu acum 2 saptamani am fost le el si parea perfect sanatos.nu pot sa cred.ma ingrozesc cand aud asa ceva.dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Multumim Beatrice de cafea si restul. Eu refuz momentan, pe motiv de greata.
Am o gramada de lucru azi si nu ma simt bine deloc.
Se pare ca eu sunt norocoasa cu al meu sot...mi-a preluat el toate treburile casnice si, sincer, daca nu ar fi facut asta ar fi fost foarte urat ca eu nu pot sa fac mare lucru. Trebuie sa recunosc ca la inceputurile relatiei am aplicat si eu ceva metode "tip Carmina" pana l-am convins ca amandoi avem serviciu si amandoi muncim si acasa.
Oricum, Ada, te felicit pentru harnicie.
Bun venit, CamiM si sarcina usoara.
Ne citim mai tarziu cand sper ca pot sa spun ca mi-am mai terminat din treaba si ma simt mai bine.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!!!

Mi-a pornit masina si am dus copilul la gradi...deci sunt libera.

CamiM,bine ai venit!

Vad ca iar vorbim de mancare?Eu sunt in urma cu poftele...azi abia am ajuns la varza cu afumatura.Deci voi spuneti ca eu notez si incerc sa tin pasul cu voi.

La capitolul barbati,al meu nu comenteaza dar nici nu face nimc.Hm,nu stiu daca e bine sau rau,dar macar nu ma enerveaza.E multumit cu ce-i dau si nu vede dezordinea,ca altfel ar trebui sa faca el...asa ce e destept la faza asta.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)



17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neatza fetelor, vroiam sa va intreb pe cele care ati trecut in trim II daca mai aveti greturi? Eu inca mai am, la fel ca pana acum ele se manifesta dupa amiaza si seara, niciodata dimineata... si tin pana cand mananc. Dupa ce pap e totul ok.
Eu am o mare pb insa, am o aversiune puternica fata de peste ( pe care il adoram inainte) nu-i suport nici mirosul si fata de carne, nu am reusit sa mananc o friptura de mai bine de o luna jumate, pap doar carnea "ascunsa" in mancare, de ex am mancat sarmale.
Sper sa nu fiu ghinionista sa ma tina toata sarcina.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Mama fetelor, dar ce matinale sunteti! Eu sunt blocata in casa - pana acum vreo juma de ora nu aveam nici curent deci nici caldura si nici apa - ca deh...stau la casa :-))
Drumul e blocat aici ca e cam in camp, asa ca serviciu azi- no way.

ARUBA- si eu am greturi doar dupa-masa si seara. eu azi fac 11 saptamani. Dar parca in ultimele zile nu au mai fost asa nasoale ca am descoperit sticks-urile si biscuitii aia unsi cu ciocolata cand ma satur de sticks :-).
Legat de carne, nici eu nu prea pot manca decat somon marinat dimineata pe paine cu almette si cu rosii cherry. In rest, eu marea iubitoare de peste, nu pot nimic! Nici alta carne, mai ales daca e din comert. Mai am ceva curcan de la mama prin frigider, si mai scot o bucatica si fac si supa si felul 2 din ea :-))

De macare eu am avut un meniu bun bun: ciorbitza de curcan acra cu taietei si am facut si pilaf cu legume si curcan.
Ada- pilaf poti face foarte simplu si iese bun bun: tai o ceapa marunt, o calesti intr-un pic de ulei vreo 2 min, pui orezul deasupra si amesteci 10 secunde, pui apa peste ca sa acopere orezul cu la modul - 2 cani de apa la o cana de orez - si pui sare si lasi sa fiarba. Poti sa lasi asa sa fiarba pana se face sau poti sa adaugi dupa 15 min o punguta de legume congelate - Edenia - alea cu mazare, porumb, ardei rosu - sunt minunate si daca ai facut supa pe oase de curcan sau pui, iei carnea de pe oase si o arunci in pilaf.
Si gata - e bun bun
Dar vezi sa fie orez bun pentru pilaf ca daca faci de-ala salbatic sau alt model, nu e chiar asa bun

Hai ca v-am zapacit de cap



10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput