Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Nici macar ala rosu, demidulce?

Nu stiu ca eu numai alb demisec (sau sec) am in palmares.

Vinul e o placere (care ar trebui sa fie) nevinovata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noapte buna tufetelor!

Eu mai ramin, poate, poate, are cineva chef de bu-hu-hu-it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si la mine tot la capitolul placeri se incadreaza, mai ales ca merge bine cu ... altele, insa daca beau o gura de vin, parca merge si-o migdala, si din greseala-n greseala, ma fac cat China! Ce sa fac daca ultimele saptamani au aratat ca nu ma pot abtine Sper sa vina Denisamada, ca ea e pasare de noapte! E a doua oara cand dezertez asa, dar chiar nu mai pot de somn. Dintr-o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata, s-a spart petrecerea?

Eu am iesit din casa, dupa cateva zile bune, caci turbam deja Am fost la Ikea. Imi place ca in sfarsit este gol, demult n-a mai fost asa si ne-am facut de cap David si Chit s-au distrat si ei la locul de joaca si la tobogan, iar apoi au probat toate paturile. Eu mi-am clatit ochii si mi-am gasit bucataria perfecta Anaan am luat lenjerie (sper ac este ok 200/200, scuze, dar iar am uitat dimensiunile - daca nu este ok pot sa le schimb), Novus am gasit tabla si ti-am luat. Este alba si este mai mica decat cea pe care o avem noi. Acum sa vad cum vi le trimit.

Aaaa, v-am zis ca n-am mai iesit din casa cateva zile, iar astazi cand am probat geaca nu mai puteam s-o inchei La asta chiar nu m-am asteptat...Cam mare este burta mea, vreau sa nasc Nu mai zic ca Cristi abia asteapta si la orice sunte de-al meu ma intreaba daca mi s-a rupt apa Maine merg la control, sa vedem ce zice dr.

Sa vad ce-mi mai amintesc de peste zi....

In politica nu ma bag...

Pisigri ce zi ai avut Eu fac urat de tot la faze de acest gen, mai ales in perioada asta. Bine ca poti sa lucrezi de-acasa

Andiaroro imi place mult de tot ce mi-ai arat tu acolo si neaparat vreau sa vizitez candva. Sigur mai venim cand se fac copiii mai mari si ii ducem la Disney, dar de data acesata o sa-ti cer neaparat sfatul Mi-au placut mult si pozele. Ce mic era Alex

AlexAndra daca veniti si daca nu sunt in spital va asteptam sa ne faceti o vizita. Cam slabe sansele, nu? Prea multi de "daca"...

Anca de bilete o sa se bucure pana la urma mama si Chiti (soacra vine mai incolo). Nu cred ca mai gasesti la casa bilete, caci s-au dat toate demult. Cu chiu cu vai am facut si noi rost de bilete. Dar poti sa mai cauti pe net, poate gasesti ceva.

Mada multumesc frumos Asa am stabilit si eu cu Cristi (dupa multe variante, care nu ne ieseau) sa facem acasa cu prietenii. Sper sa fie frumos.
Te imbratisez, caci nu stiu ce sa-ti zic legat de Toto.

Monn bine ca ai scris ca sunt scolile inchise, caci eu imi trimiteam maine copilul la scoala. Astazi nu a fost ca s-a simtit rau. O fi fost si azi inchise?

Simona sanatate multa la toata familia

Inapreda cu drag am vrut sa-ti trimit cerceii, dar din pacate nu mi-a iesit

Mama ce vijelie este afara

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
la noi nu-s inchise scolile dar zau ca nu-mi vine sa ies afara....bate un vant ,dar vant in rafale...si sigur vor fi toti copii la scoala iar doamna va preda ca si cum ar fi ultima zi din viata,deci trebuie sa mergem.

Las cafa

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!

Am servit deja din cafeaua lui Dodo , haideti si voi !! vad ca aseara ati mai chefuit un pic, pe mine m-a convocat Ada sa stau langa ea la desene si m-am executat avand in vedere ca mi-a spus: mami esti o dulceata si putin mai incolo: esti excelenta

Inapreda, incendiara tema ta !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, la tema ta nu ma bag

Mai fetelor, nu va mai simtiti atita cu musca pe caciula, ca nu e cazul. Vreti sa trimit acuma PM-uri la tot clubul?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai fetelor, nu va mai simtiti atita cu musca pe caciula, ca nu e cazul. Vreti sa trimit acuma PM-uri la tot clubul?

Da si asteptam sa vedem cine nu primeste
Eu inca nu am primit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus, nici n-o sa primesti. Da' nu esti tu de vina, doar...divina

Serios, nu mai conteaza, s-a si "elucidat" intre timp problema. Si nici nu m-am suparat, doar mi s-a parut nedreapta o....chestie. No, spiritul ala justitiar costa :)))))))

Ilinca, bafta la inspectie! Da' tu te certi cu dom'inspector??? Ntz Ntz ntz, nu e bine asa !

Dodo, nu stiu cum e la voi, dar Pisilinca s-a trezit la 8 cu ideea fixa ca tre sa mergem afara si-s numa vreo -16.
Si nuuuuuu vreeeeeaaaaaaauuuuuuu

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri sper sa nu te fi suparat eu

Tot referitor la tema Ineipreda: eu recunosc ca-mi place armonia asa ca evit certurile cat se poate pt ca nu-mi place deloc atmosfera si nu ma simt bine asa ca incerc sa nu alimentez si mai tare conflictele, mai ales ca si eu ma bazez mult pe feeling-urile mele care nu ma inseala de obicei dar cateodata nu le pot explica logic si atunci le pastrez pt mine

Mi-e ciuda in schimb cand vad ca mai sunt persoane care gandesc ca mine si isi spun off-ul cu care eu sunt de acord si apar si eu dupa sa le dau dreptate, pare cumva partinitor ca sa zic asa, no ,nu stiu ce se intelege

Mergi la inceput