Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, mersi mult, trimite-mi te rog si nota de plata !
Cu livrarea poti trimite toate la mine la birou , platesc eu transportul si trimit mai departe la Ana

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus, inteleg foarte bine ce spui. Si eu de multe ori ma abtin de la a deschide eu discutia despre ceva ce mi s-a parut nedrept/deranjant, dar daca o face altcineva nu mai ezit sa intervin si sa spun "nu, nu ti s-a parut, nu esti tu nebuna, si mie mi-a sunat rau !" Al meu barbat ma critica, zice ca asta e "spirit de haita", sa "sari" pe ala care este deja doborit da' io nu-l cred. Pentru ca un lucru, fie el si neplacut, poate fi spus in multe feluri. Unele chiar...frumoase/elegante/constructive.

Si daca tot am adus vorba de asta, m-am "aruncat" si am trimis un articol la o revista cotata ISI cu multe pretentii. Nu am avut nici o speranta ca ar publica articolul, pe care, in forma respectiva cel putin, eu insami il consider mediocru, dar nu m-am asteptat la...raspunsul lor.
A doua zi !! (in conditiile in care in regulament scria ca evaluarea poate dura 2-3 luni daca sunt f aglomerati) am primit un e-mail semnat direct de editorul sef.
Care imi spunea ca din pacate articolul nu se potriveste cu profilul si scopul publicatiei lor, DAR ca dupa parerea ei are potential de a fi publicat. Asa ca imi recomanda sa caut o revista mai degraba axata pe patologie si anatomie patologica decit pe biologia animalelor salbatice, si isi permite sa faca citeva consideratii legate de modificari pe care le-as putea aduce articolului, care sa creasca valoarea informatiei pe care o aduce. Modificarile ar fi cutare, cutare si cutare.

In "traducere libera" mesajul transmis a fost ca in aceasta forma articolul e de kkt si nu se potriveste nici macar cu specificul revistei lor. Forma in care mi-au transmis insa aceasta informatie a fost una atit de eleganta, incit m-a facut sa le multumesc sincer pentru niste sfaturi pe care nu are cine sa mi le dea si sa percep mesajul lor de refuz ca fiind in acelasi timp unul de incurajare si de "yes we can!" :D
In toata opozitie, as spune, ca sistemul practicat la romani, care se vad obligati sa iti dea in cap si sa te faca de kkt cu cit mai mult spor, pina te acopera din cap pina in picioare si te conving ca nu esti bun de nimic.

Este un sistem pe care incerc si eu sa il aplic cu studentii de exemplu - bine, atunci cind nu ma scot din pepeni muuuult prea tare si autentic :D ca sa mai reusesc sa ma cenzurez - si functioneaza mult mai bine decit "stai jos, TU esti veriga slaba !!! "

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
va servesc(azi sunt de serviciu) cu o cafea si un Magne B6-nu stiu dc merge combinatia, insa prefer sa cred ca da.

M-am mai linistit, cu "decizia" mea, ma bucur ca si voi, sau multe dintre voi fetelor ati fi facut la fel, m-a calmat treaba asta, in cap si creier am ca o fabrica gandesc mult si ma rasucesc, poate si d-aia nu mi-a iesit ieri rezumatul la situatia din tara, mai "obiectiv", sa zic asa.(nu exista grad de comparatie stiu, dar asa e lb romana, pana nu mai bagam un cuvintel, ca sa se inteleaga dorinta de exprimare)Au venit completarile si tare ma bucur.
La intalneala habar n-am ce voi face, mi-ar placea extrem de mult, insa pica ziua nepotului 8 mai, nepoatei 11 mai, sora-mii 13 mai; eh d-aia e greu cu taurii astia, ma termina astia din familieintr-o sapt se duce salariul si economiile, dc or mai fi

Si Ari se culca aproape de 11 si se scoala f tarziu, deic nici sapt asta nu merge la gradi.hiberneaza fata lu' mama.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Vin si eu la ...ceai. Daca toate beti cafea, ma conformez si schimb macazul.

Bebe- Eu n-am apucat sa-ti zic, dar ac decizie as fi luat.
Simona- M-am gandit la tine si sper ca sa plece cu ninsorile toate grijile voastre...Ca doar dupa iarna vine primavara.
Olga- Era mic Alex. Parca nici nu-mi mai amintesc cum era, iar acum ne canta: Suntem baieti de baiEti/Si nu vorbim cu fetele, etc" .Ne-a cazut fata cand l-am auzit. Cica la invatat un coleg...Mi s-a parut ca semana cu Adei in pozele alea.
Ana- Stiam si de "Calafat", dar am zis sa nu ies taman cu asta la inaintare ca e destul de sensibila pozitia celui care-si da cu parerea despre Ro si ce se intampla acolo si locuieste in strainatate. + ca asat cu Calafatul intra la alta categorie decat a alora care "combateau".
Ina- Eu tin asa mult la linistea mea sufleteasca, ca fug de ganduri, indiferent de tipul lor.
Prefer: "eu muncesc, nu gandesc". In interpretarea mea: ma ocup cu tot ce ma poate ocupa, sa nu am timp sa cuget si sa ma prinda din urma diverse. Iar seara vreau sa fiu atat de obosita, incat sa pic lata. Ghinionul meu in poveste e, ca sunt cam insomniaca.
Nici la alea pozitive nu stau sa pitrocesc. Aici s-ar potrivi: "nu-mi fac iluzii, ca nu vreau deziluzii".
Am vazuta si eu pe Miss Mariuca. Mamica ei sa faca bine sa vina mai des la raport ca sunt asa dulci amndoua.
Mada-Sper sa fie totul lin pentru Toto si voua mult curaj.
Pisik- Poate reusesti sa-i faci rost (confectionezi) si de un suport de tort ca la Disney http://home-and-garden.webshots.com/photo/2279682590059518639zkgZeW . Are intotdeauna efect asupra copiilor. Prajitura e doar aoa din varf, restul e pentru impresia artistica.
Ca tot vorbeam despre aniversari...
Ina- E aniversarea lui. Daca el nu vrea cu copii, de ce sa-l chinui. Noi lui Alex i-am facut chef cu copii la 2 ani, dar la 3 l-am dus la disney cu Alexandra si s-au dat in toate cele si apoi am fost la restaurant. Iar la 5 l-am luat la acvariu cu Kosta si ai lui si apoi la un restaurant de langa, unde i-au cantat chelnerii la multi ani cu o lumarica pusa in inghetata si la fiecare dintre aniversarile astae fara tambalau si 2O de invitati, el s-a simtit execelent. Parerea mea e sa nu va complicati si sa le organizati, asa cum le-ar placea lor ca doar e aniversarea lor, nu trebuie sa tinem cont de moda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

vin si io cu ceaiul cu lapte, ma primiti?

Am venit la servici cu masina personala, strazile sint dezapezite, dar parcarile inca nu ... insa pare a fi OK pt condus (incet, ca pe oo acolo unde e greata). Mai am o cumpana la prinz, tre sa merg dupa benzina, sper sa fie curatat locul.

Despre conflicte: cind nu ma privesc, nu ma bag. Cind ma privesc spun ce gindesc, mai cu menajamente sau mai fara, depinde si de toane(le mele) si de cit de agresiv a fost perceput mesajul care mi-a atras atentia.
DAR am remarcat pe pielea mea ca, si atunci cind nu ma privesc direct, conflictele unui grup din care fac parte trebuiesc rezolvate, altfel barca se inclina si toti membrii echipajului pot sa se inece
E un risc care, daca nu e analizat si tinut in friu poate sa se ambaleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Vin si eu cu voi la cafea, a doua deja pe ziua de azi!M-am saturat de nameti, de frig si de blugi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Novus asa o sa fac, o sa chem astazi curierul

Noi nu avem o zi tocmai roz Copiii de dimineata fac numai figuri. David plange si acum si nu inteleg de ce. Vrea ceva, dar nici nu se linisteste sa-mi explice ce vrea anume si plange de frustrare. Am incercat sa-l impac, dar n-am avut nici o sansa L-am lasat in pace si vad ca este mai bine.

sa aveti o zi frumoasa

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

adus hunul de la scoala
Aici bate vantul in rafale...si-i frig...dar se poate merge ...(adica se aluneca)probabil ma repet dar asta-mi da stabiltate si putere sa-i aduc dupa mine.

Oli sau care fete ati salvat link-le cu acele paturi....le vreau si eu ...numai stiu unde sa le caut

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!
Vin si eu la ceaiul frantuzoaicelor, ca oricum nu-s mare amatoare de cafea

La noi weekendul 11-13 mai e ok in principiu, atat doar ca pe 11 e ziua unei finute, dar sper s-o putem sarbatori in alta zi fara sa se lase cu suparare

Olga, multi de daca, asa e, oricum, dupa cum vad eu starea drumurilor, slabe sanse sa ne aventuram. Si poate vine si Leon pana atunci

I-am luat ieri copilului niste Caprice (varianta greceasca a lui Finetti sticks) si azi dimineata imi cerea in continuu tigari, de s-a crucit si taica-su si bona .

Azi de dimineata m-am dus la gineco la un control, ca parca prea eram necontrolata de cativa ani, adica de cand am nascut, am luat pachetul complet cu toate analizele (vreo 3 mil povestea) si acum astept rezultatele. Mi-a gasit un chist de 2 cm dar a zis sa nu ma ingrijorez ca nu-i mare lucru, il mai verificat in cateva saptamani sa vedem daca se absoarbe, ca acum eram postovulatie.

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Roro ce fain arata tortul pe suportul respectiv, si avea si macarones, preferatele mele, vreau si eu de ziua mea la Disney

Amalia

Mergi la inceput