Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

bey deci o sapt de r a h a t:cand plang cand nu/ asa, ce-mi ia barbatelul de ziua lui: un set de perle albe: lantic, cercei bulbi, nu agatatori si bratarana ca iar plang, ma mai suna o veri iar bocesc, astia de la sv zic ca sunt ne....dac-ar sti ei de ce ma prega eu....si prin ce trec....

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Chato, ma faci sa trzesc copilul.
De ris.

Ditai bonsaiul, pentru mine, pentru ca stiu ca nu toata lumea e la fel, e...de rau; si se refera la "coditzele" noastre localizate la barbati...prin alte parti.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

vrei sa spui ca ar umbla nespalati la kk?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bebe -

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

bey deci o sapt de r a h a t:cand plang cand nu/ asa, ce-mi ia barbatelul de ziua lui: un set de perle albe: lantic, cercei bulbi, nu agatatori si bratarana ca iar plang, ma mai suna o veri iar bocesc, astia de la sv zic ca sunt ne....dac-ar sti ei de ce ma prega eu....si prin ce trec....

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

E ziua lui Domnu' Bebe?
Pai de ce nu zici asa? LA MULTI ANI fericiti!

Imi pare rau ca tre' sa treci prin asa ceva.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

De ris.

Ditai bonsaiul, pentru mine, pentru ca stiu ca nu toata lumea e la fel, e...de rau; si se refera la "coditzele" noastre localizate la barbati...prin alte parti.

Vreau sa spun ca zona lor pubiana arata ca o freza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

sarut-mana fetelor, insa nu e rost de fiesta , nu e el adeptul, nici chef ca anul asta..., vb aia "sarac ca anul asta si ca anul ce va veni...n-am fost niciodata"(la sufletel), no sper sa ramanem intregi la minte, sa fim cu capu-nfipt, sa se faca luniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii odata.

Olga cu ce dr nasti la Filantropia? ca si eu ma "rezolv" tot acolo.
Na ca la shopping sau de vizitat prietenii, rudele nu mergeam un wk la Bucuresti, acum pot, Doamne prost mai stam cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No bun vad ca intalneala asta e cea mai dezbatuta, sper doar sa reusim sa ne strangem cat mai multe dupa toate discutiile pe aceasta tema si sa nu se intample taman invers

Recunosc ca nici mie nu mi-a picat bine termenul de sabotat ,chiar si in gluma spus , mai ales ca daca bine imi amintesc motivele de neprezentare erau ff serioase ca de ex ziua tatalui lui Inapreda si nu ceva inventat de dragul dejucarii planurilor , plus ca era prima zi de discutii adica abia propusese Inapreda serbarea TUTUROR ghioceilor si mi se parea normal sa se aleaga wkd in care puteau participa cei mai multi sarbatoriti .

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

De ris.

Vreau sa spun ca zona lor pubiana arata ca o freza

Greu m-am prins si eu ce-i cu bonsaiul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

wow, ina, m-ai dat pe spate! sa nu-mi zici ca voi va ferchezuiti pe-colo

sincer, niciunul dintre exii mei si nici actualul nu se preocupa de kestiune... o fi de rau?
am avut unul care s-a epilat sub brat o data, s-a luat dupa mine si s-a lasat facut cu ceara... O DATA, a doua oara a zis PAS

Iar mie mi s-a intimplat o data sa ma epilez la zero, c-am fost la epilatoare la Valcea si nu m-a intrebat ce vreau si-a aruncat cu pleasca de ceara pe toata pasarica... asa ca era prea tirziu ca sa mai emit vreun protesc... i-am zis doar ca nu aveam de gind sa fac asta si ea s-a mirat: "pai e la moda" dar sotul din dotare a apreciat :) io nu, c-am avut niste mincarimi cind au dat tuleiele, mama-mama

Mergi la inceput