Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, oricit m-am straduit sa descopar sensul mesajului nu am reusit, se poate spune mai pe inteles, pls?
ditai bonzaiul e ceva de rau sau de bine? ca daca e vb de palmier, si e ditai, io consider ca e de bine, chiar daca e "la drum de noapte" si chiar intre stresuri si probleme... se intimpla sa luam viata asa cum vine si sa nu facem nazuri la un cadou, fie el si de nuapte somnoros :))

cit despre tanti care face coditze pe picioare, depinde de ce le face: lipsa de bani, de chef, de timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

INA, eu nu consider ca PISIGRI mi-a spus direct ceea ce avea de zis, din moment ce, printr-o aluzie, a dat nastere la discutii despre musca pe caciula, pm, etc. Abia dupa ce s-a alarmat toata lumea a zis exact care a fost problema.
Si nu m-am suparat, dar sincer mie imi displace modul asta de a rastalmaci cuvintele. Nu vreau sa fiu nevoita sa imi aleg de acum fiecare silaba, sa nu care cumva sa lezez pe cineva. Ceea ce am spus eu a fost din inima, a fost ceea ce am simtit atunci, fiindu-mi foarte dor de GAZA. Nu m-am gandit nicio secunda sa jignesc pe vreuna din fete, pt ca repet, nici nu retinusem cine poate sau nu sa vina. Poate m-am comportat ca un copil rasfatat, da, recunosc, eu am vrut sa se faca in week-end-ul cand pot Gazele si nu mi se pare nimic rau in asta. Aucm sincer mi s-a cam luat de orice.

Dar nu, nu m-am suparat, chiar deloc. Si cine are memorie stie ca este prima mea discutie "in contradictoriu" de aici. Si nu imi place deloc, dar deloc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, ma faci sa trzesc copilul.
De ris.

Ditai bonsaiul, pentru mine, pentru ca stiu ca nu toata lumea e la fel, e...de rau; si se refera la "coditzele" noastre localizate la barbati...prin alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pisik, Chato a surprins f bine ce m-a deranjat. Si in continuare mi se pare normal ca prioritate sa fi avut weekend-ul in care sunt cele mai multe fete disponibile, pentru ca fara nici o suparare, Gaza nu isi programeaza venirea in tara in functie de intilnirea noastra...
Si da, si mie mi-e draga Gaza, si de multe ori am fost pe aceeasi lungime de unda, si mi-a placut cum stie sa isi exprime punctul de vedere chiar si atunci cind este "calcata pe coada", iar la intilnirea la care am fost, cu ea am stat cel mai mult, dintre toate fetele.

Dar cum eu sau anamariame nu am insistat niciodata mergind la absurd sa se faca intilniri mai aproape de noi, si am inteles de fiecare data ca majoritatea decide/conteaza, m-am gindit ca asa ar fi fost corect sa fie si de data asta. Ca poate ne-ar fi placut si noua sa venim la intilniri, daca ar fi fost la 3 ore de mers cu masina, nu la 6+ cum ar fi in cazul nostru...

Oricum, mie deja mi s-a aplecat de la atita planificat intilnirea asta si de la atitea discutii si neintelegeri. Din partea mea poate sa fie cind o fi, unde-o fi, nu-mi mai dau cu parerea si ma dezabonez de pe lista potentialilor participanti. Nu ca m-as fi suparat pe cineva, dar chiar m-am lehamesit. Daca atunci cind o avea loc om fi disponibili dpdv timp si bani, poate om da si noi o fuga; daca nu, nu. Si nu, nu sunt suparata pe nimeni.

End of discussion si din punctul meu de vedere...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

lapte la dozator - si eu tot de la kaufland cumpar acum dar sunt mai multe puncte in bucuresti de unde poti cumpara; nu stiu exact unde stai, ca te organizam pe-data

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

dar dc pui paharelul cu lapte pe calorifer, o lingura IAURT in el pana dimi nu se face tot cremos?
eu sunt codasa d-aia batrana de pe vreme lu' Pazvante, si zic nu e mai bine decat varianta asta electrica? sau e alt proces in transformare, adika nu e mai sanatos asa?, bine incomod, ce-i drept; tin minte ca asa ii faceam Arianei la inceput iaurtelul, luam de la NAtura adaugam in lapte si dimi era si cald si pufos
nu stiu, nu sunt chimista, o-ntreb pe surioara diseara, sa-mi dea "formula"

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Si pentru ca tot se poarta despicatul firului in cinspe, nu, nu am spus nicio clipa ca NU vreau sa le vad pe PISIGRI, CHATO si INA, ca sa fiu sincera nici nu am vazut ca ele nu puteau ajunge sub niciun aspect week-end-ul ala. Am spus pur si simplu ca eu mi-as dori sa fie in week-edn-ul cand pot Gazele. End of discussion

Mami de minune mica

A, daca e vorba de despicatul firului in cinshpe, ai spus ca nici nu concepi intilnirea fara Gaze, de-aia sa fie in weekendul in care pot ele. Desigur ca de undeva ai dedus tu ca sunt mai multe weekenduri in discutie, de vreme ce ai insistat ca tre' sa fie musai in we ala. Si de ce ar fi fost mai multe we in discutie, daca cel in care veneau Gazele ar fi fost ok pentru toata lumea...?

Dar desigur este dreptul tau sa ai preferinte, pe asta nu-l contesta nimeni. Cum e si dreptul meu sa consider ca exprimarea a fost nefericita/ideea in sine a fost incorecta fata de fetele care nu puteau ajunge, oricare ar fi fost ele. Dupa momentul Ilinca-pisigri, ilinca-bebe, a fost o noua "dovada" de "unii e mai egali ca altii". Fata de care eu cel putin eram deja sensibilizata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

lapte la dozator - si eu tot de la kaufland cumpar acum dar sunt mai multe puncte in bucuresti de unde poti cumpara; nu stiu exact unde stai, ca te organizam pe-data

avem 2 anisori si 9 luni

dar dc pui paharelul cu lapte pe calorifer, o lingura IAURT in el pana dimi nu se face tot cremos?
eu sunt codasa d-aia batrana de pe vreme lu' Pazvante, si zic nu e mai bine decat varianta asta electrica? sau e alt proces in transformare, adika nu e mai sanatos asa?, bine incomod, ce-i drept; tin minte ca asa ii faceam Arianei la inceput iaurtelul, luam de la NAtura adaugam in lapte si dimi era si cald si pufos
nu stiu, nu sunt chimista, o-ntreb pe surioara diseara, sa-mi dea "formula"

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Eu abia iarna asta am incercat sa fac iaurt de casa asa, cu ajutorul caloriferului, dar de fiecare data pina dimineata se facea jumatate de borcan de zer, iar iaurtul fff acid. De ce?
Bunica mea facea iaurt f bun asa, dar e drept ca nu din lapte UHT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pai cica exact aici face diferenta aparatul minune: se asigura o temperatura constanta si poate de asta nu se separa nici o picatura de zer
si dupa 4 zile iaurtul meu arata la fel si avea gustul la fel

acum, sa va zic la ce m-am gandit? sa nu pun iaurt cumparat sau ramas din tura precedenta ci doar smantana din "recolta" proprie + ceva bacterii din plicul de biotics
ce ziceti?

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

hai sa si radem:
d-aia Andreea MAntea a muls vaca in direct(la emisiunea aia cu nunta) si a zis ca e delicos laptele, nefiert, direct de la sursa, dc si vedetei i-a plakut, eu sincer n-am baut niciodata, mai ales de capra(cica-i foarte sanatos). bUnica cat a fost copil n-a baut lapte fiert, ca zicea ca se satura cand il mulgea, nici probleme cu stomac n-avea.
sa nu zic patania unuia din Egipt in vacanta, mereu al micul dejun isi umplea cana de 2-3 ori, very good, very good; buuuuun, in ultima zi a intrebat chelnerul "din ce e laptele asa de bun?capra cumva?"-"nu, domnule, camila!"

Mergi la inceput

Citat:

pai cica exact aici face diferenta aparatul minune: se asigura o temperatura constanta si poate de asta nu se separa nici o picatura de zer
si dupa 4 zile iaurtul meu arata la fel si avea gustul la fel

acum, sa va zic la ce m-am gandit? sa nu pun iaurt cumparat sau ramas din tura precedenta ci doar smantana din "recolta" proprie + ceva bacterii din plicul de biotics
ce ziceti?

avem 2 anisori si 9 luni

sa ne trimiti "monstre"

Mergi la inceput