Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

lapte la dozator - si eu tot de la kaufland cumpar acum dar sunt mai multe puncte in bucuresti de unde poti cumpara; nu stiu exact unde stai, ca te organizam pe-data

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, nu merge link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ok, e clar, sunt prost inteleasa si cu asta basta. In acest caz, imi pare rau, chiar nu vroiam sa declansez vreun conflict sau frustrari. Da, GAZA imi este draga si indiferent de circumstante ma voi vedea cu ea. Si da, am recunoscut de la inceput ca sunt subiectiva cu privire la subiect. Mie una nu mi se pare ca am omorat pe nimeni spunandu-mi parerea si avand preferinte. cred ca toate le avem si eu una nu ma frustrez de treburile astea. Imi pare rau daca am suparat pe cineva, nu a fost intentia mea.
Cred ca voi lua o pauza, chiar nu mi se pare ok aceasta atmosfera.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

andreea a inceput lectiile de dans si acum aprofundeaza valsul si menuetul
aseara am avut un super spectacol cu tati (care-i un anti-talent la asa ceva) ca-l punea sa repete dupa ea miscarile si trebuiau sa strabata bucataria, holul si camera ei (uneori cu variatiuni prin dormitor ca sa mi se planga ca tati nu repeta mai cu viata)

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Si acum, saluti, de pe meleaguri cu un grigalau ingrozitor!!!!!

E bun ceaiul kkacios dar eu as mai bea o cafea ca iar am mincat ca o...sparta!

Aseara am adormit dar m-am trezit dimineata la...5 si nu am mai adormit, asa ca imi pare rau ca n-am mai intrat la dezbateri.

Chato, stiau ce am povestit despre a 5 roata la caruta dar mi s-ar fi perut interesant sa mai despicam firul in 4. Mie nu mi se pare ok sa se lase ia o pauzarea cu petrinjei pe picioare, nu pentru ca nu o mai iubeste sotul dar cum se mai iubeste/respecta ea? Apoi, nu stiu altii cum sint dar eu sa ma trezesc ca lui Jambo ii rasare ditai bonzaiul peste noapte, nu m-as gindi ca e obosit si stresat ci, mai degraba, ca ma...desconsidera.
Astea nu mi se par motive de divort dar ar fi interesant de vazut de ce:
-inseala barbatii, la modul general
-ar insela -ipotetic- barbatul din dotare

Bine, tema asta e mai mult, asa, o filozofeala de week-end dar mie mi-ar placea sa vad cum gindesc tufetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Si pentru ca tot se poarta despicatul firului in cinspe, nu, nu am spus nicio clipa ca NU vreau sa le vad pe PISIGRI, CHATO si INA, ca sa fiu sincera nici nu am vazut ca ele nu puteau ajunge sub niciun aspect week-end-ul ala. Am spus pur si simplu ca eu mi-as dori sa fie in week-edn-ul cand pot Gazele. End of discussion

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

andreea a inceput lectiile de dans si acum aprofundeaza valsul si menuetul
aseara am avut un super spectacol cu tati (care-i un anti-talent la asa ceva) ca-l punea sa repete dupa ea miscarile si trebuiau sa strabata bucataria, holul si camera ei (uneori cu variatiuni prin dormitor ca sa mi se planga ca tati nu repeta mai cu viata)

avem 2 anisori si 9 luni

Mi se pare nemaipomenita ideea iar Micshu in pasi de menuet cred ca e grozava! Imi vine sa mor ca tot ce-i frumos se intimpla numai in Bucuresti.

Dar, ma laud si eu cu ceva: dupa dansuri indiene, acum exersam...Lambada Stiu ca nu e deloc educativ dar ne distram de numa'. Si ca sa vedeti cit sint de matura, dansuri indiene facem dupa piesa copilariei mele: "ancichidana, ancichidana/mi s-a rupt izmanaaaa/ ancichidana!" Cine e de-un leat cu mine, tre' sa recunoasca melodia Nirvanei.

Mergi la inceput

da, pentru aspectul asta, chiar sunt recunoscatoare ca-s in bucuresti
ca sa nu mai spun ca dupa ziua cu opara cand bine-nteles ca au "dansat" 2 balerini
balerina a impresionat-o la maxim asa ca, de atunci, in fiecare zi ne intreaba cand o ducem la balet iar cand ascultam muzica /cu instrumente (asa-i zice ea mizicii clasice) topaie pe varful-varfuletelor-degetelelor (si-l pune si pe tati, si-i foarte nemultumita cand nu ridica piciorul gratios)

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Pisik, eu, sincer, prefer sa spunem lucrurilor pe nume -te-am apreciat pentru asta-. Cred, de asemenea, ca e important si cum spunem ce spunem dar, aici, fiecare se descurca cu...ce are.
Prin urmare, tu ai spus ce ai avut de spus si a fost ok.
Ei bine, si Pisigri a spus -sincer- ce a vut de spus, ca reactie la o postare a ta. Si mi se pare ok. Si apreciez la ea ca ti-a spus verde in fata ce simte. Putea sa taca, sa perieze sau sa spuna ce simte. A ales varianta optima.
Tu tea-i suparat si nu e ok.

Pe mine, de ex, m-a deranjat postarea Gazei; nu ce a zis ci CUM a zis si CONTEXTUL in care a zis-o (dupa ce 2 fete "neimportante" au spus ca nu pot in week-end-ul ala, s-a gindit la...sabotaj; e usor pentru oricine sa verifice DEX-ul ca sa vada ca acest cuvint nu se potrivea in context ca si gluma). In fine, am spus ce m-a deranjat; din cite fete au fost interesate de "bai"-ul meu, nu a dat feed-back nici macar una. Gaza s-a suparat, a trecut la artileri grea. A postat un mesaj "de clarificare" ulterior, dar in opinia MEA al 2-lea nu-l sterge pe primul (si intentiile din spatele lui). No, am spus si asta si iar e bai.

Asta nu mi se pare ok. Ne cunoastem de atita vreme incit EU consider ca putem vorbi, deschis, prieteneste, fara teama de a leza orgolii.

Mergi la inceput

Am uitat tot ce am citit ca m-am luat cu vorba; apoi, mi-am dat seama ca ma...sabotati Pai se poate sa dispareti toate cind intru eu?????????

Ramona, sper sa te felicitam in curind!!!

Mergi la inceput